غذاهايي كه بوي عرق را زياد ميكنند.2 خرداد-92
متخصصان معتقدند عوامل متعددي ميتوانند در تعريق بيش از حد و افزايش
بوي عرق بدن نقش داشته باشند كه مصرف برخي موادغذايي از جمله آنهاست. به
گزارش ايسنا، متخصصان تغذيه و سلامت ميگويند: مصرف بيش از حد غذاهاي تند به
افزايش سطح گوگرد در بدن منجر ميشود كه اين ماده بايد از طريق پوست و يا از راه
بازدم از بدن دفع شود و همين امر تعريق را تشديد ميكند. به اين ترتيب توصيه ميشود
كه در مصرف غذاهاي تند حاوي سير و پياز حد تعادل را نگه داريد. بعلاوه مصرف
بيش از حد شكلات، چاي و قهوه باعث افزايش تعريق ميشود چرا كه 10 درصد از اين مواد
پس از مصرف در بدن فرآوري نشده و به تعريق زياد منجر ميشود و بوي عرق را نيز
تشديد ميكند. مصرف هلههولهها و تنقلات ناسالم نيز باعث تجمع سلولهاي چربي
در بدن ميشود و اين امر يكي از دلايل اصلي افزايش تعريق و بوي عرق است. بعلاوه
مصرف غذاهايي كه حاوي مقدار زيادي شكر، نمك و روغن هيدروژنه هستند، توصيه نميشود. علاوه
بر اينها مصرف زياد مواد لبني كه سرشار از پروتئين هستند منجر به آزاد شدن سولفيد
هيدروژن و ماده ديگري موسوم به "متيل مركاپتان"در بدن ميشود و اين دو
تركيب نيز به نوبه خود بوي عرق را تشديد ميكنند. سيگار و ساير محصولات دخاني
نيز از عوامل مهم تشديدكننده بوي نامطبوع عرق هستند