بعد از غذا بلافاصله چاي نخوريد

دانستني‌ها
بعد از غذا بلافاصله چاي نخوريد.
2 بهمن - 92
كارشناس مسئول تغذيه مركز بهداشت استان ايلام گفت: صرف چاي در مقاطع زماني مناسب ممكن است به كم‌ خوني بينجامد."داوود عليمرداني" اظهار كرد: با توجه به اين كه ميزان كم‌ خوني در جامعه مخصوصاً در زنان و كودكان، بالاست، مصرف چاي در زمان‌هاي نامناسب موجب بروز كم خوني مي‌شود. وي ادامه داد: تركيبات موجود در چاي باعث بلوكه شدن 90 درصد آهن موجود غذاي خورده شده مي‌شود. بنابراين نبايد بلافاصله بعد از خوردن غذا چاي نوشيد. اين كارشناس تغذيه تاكيد كرد: در فاصله بين دو غذا مي‌توان چاي را به صورت كم رنگ جهت تأمين بعضي از ريزمغذي‌ها و تأمين ميزاني از آب مورد نياز بدن نوشيد. وي در پايان توصيه كرد: بهتر است به جاي مصرف بيش از اندازه‌ قند و شكر همراه چاي كه يكي از عوامل بروز چاقي است از ميوه‌هاي خشك نظير توت و انجير خشك، كشمش، خرما و.... استفاده كرد چون اين جايگزين‌هاي قند علاوه بر اين كه ميزان كالري كمتري را نسبت به قند‌هاي ساده وارد بدن مي‌كنند تأمين‌كننده بعضي از ريزمغذي‌هاي مورد نياز بدن نيز هستند