شعار خود کفایی اقتصادی جهادی- بسیجی- مقاومتی خامنه ای می دهد ولی صاحب
این رستوران عمل می کند .از سوی دیگر ممکن است در زمان 5 سال توی صف نوبت انتظار
ماندن یا صاحب رستوران بمیرد تا متقاضیان توی صف نوبت 5 ساله برخی بمیرند . وآرزو
به گور شوند .از سوی دیگر هرکه نوبتش برسد می داند که به آرزوی غذا خوردن در این
رستوران می رسد در صورتیکه ملت ایران پس از 35 سال که از قول های وارونه و سر
خرمنی خمینی شیاد گذشت نه به وعده ی ناکجا
آبادی اش نرسیدند که دربست وارونه ی آن تحویل شان داد شده است.
رستورانها داراي رتبههاي مختلف هستند و هر كدام به همين ميزان
مشتريان خاصي دارند. رستورانهاي بزرگ معمولا مشتريان بسياري دارند و پيدا كردن يك
ميز خالي در آنها كاري بسيار سخت است. به همين دليل معمولا در اين رستورانها
ميزها از پيش رزرو ميشوند. رزرو كردن يك ميز طبق قانون رستورانها بايد روز
قبل اعلام شود، اما اين قانون براي رستوران "دامن باهر" غيرممكن است
زيرا هركس با اين رستوران تماس بگيرد بايد وقتي براي 5 سال آينده بگيرد و اين مدت
را به انتظار يك شام رويايي منتظر بماند. اين رستوران به سرآشپزي "دامن
باهر" كار ميكند و به قول خودش او تمام كارهاي رستوران را انجام ميدهد و
خودش پيشخدمت، سرآشپز، صاحب و باغبان اين رستوران است. جالب اينجاست كه او تا به
حال هيچ آموزشي هم نديده است و خودش كارهاي را آموخته است. در اين رستوران 12
ميز وجود دارد كه ميتواند 18 مهمان را پذيرايي كند. به گفته سرآشپز تمام وسايل
مورد نياز براي غذاهايي كه هرشب سرو ميشود از دل باغ بيرون آمده و هيچ مادهاي
غير از اين وجود ندارد، از اينرو بسيار خوشمزه و پاك خواهد بود. "دامن"
با پشتكار و دستپخت خوبي كه داشته توانست خيلي سريع به نامي آشنا ميان رستورانهاي
آمريكا تبديل شود. حالا او كارش را براي 5 سال آينده ميداند و هر شب براي 18 نفر
غذا آماده كرده و از آنها پذيرايي ميكند.