واقعيت هايي تلخ درمورد چاي شيرين!

واقعيت هايي تلخ درمورد چاي شيرين! 8 اسفند -92

درست است كه چاي شيرين در وعده صبحانه مزه خوب و دلچسبي دارد اما شكر براي مغزتان مفيد نيست و سلامت شما را تهديد مي‌كند. علاوه بر اين شكر همراه با چاي مي‌تواند سلامت دندان‌ها و كبد را به خطر بياندازد و وزن را بالا ببرد. بررسي‌ها نشان مي‌دهند مصرف مداوم شكر در وعده صبحانه روي عملكرد مغز هم تاثير گذاشته و كارايي آن را كاهش مي‌دهد و دانشمندان در اين زمينه پژوهش‌هاي مختلفي را انجام داد‌ه‌اند. گفتني است آن دسته از رژيم‌هاي غذايي كه فقط شامل قند و "فروكتوز" هستند فعاليت‌هاي مغز را تحت تاثير قرار مي‌دهند چون توانايي انسولين را براي كمك به سلول‌هاي مغز مختل مي‌كند. قند فروكتوز در ميوه‌ها نيز يافت مي‌شود, اما قند آن براي بدن مشكل‌زا نيست و مشكل زماني ايجاد مي‌شود كه شكر همراه با نوشيدني‌هاي داغ به ويژه در وعده صبحانه مصرف شود و متخصصان توصيه مي‌كنند براي سلامت‌تان مصرف شكر را محدود كنيد و به جاي آن از "اسيدهاي چرب امگا 3" در وعده صبحانه استفاده كنيد زيرا مصرفشان باعث افزايش هوش و حواس مي‌شود.