لابد اگرتولید کنندگان ساندیس خوران عسل وابسته به بسیج و سپاه
بدانند گذشته از اینکه ظرف شکر وآب جلوی کندوهای زنبورهای عسل می گذارند ، لابد چسب یا آدامس وقیر وهر ماده چسبنده ی دیگر قاطی عسل مصنوعی و قلابی می کنند و عسل طبیعی جا می
زنند.
روشهاي زيادي كه در حقيقت به افسانه شباهت داره در اين باره شنيده
ميشود مثلاً ميگويند اگر عسل شكرك بزنه تقلبي است يا اينكه رنگش بايد كهربايي
باشد يا اينكه اگر در ظرف بريزيم نبايد رشتهاش قطع شود اما بايد بگويم هيچ كدام
از اين روشها براي تشخيض عسل اصل جواب نميدهد ! يك روش مطمئن براي شناخت
عسل خوب اين است كه آن را داخل يك ليوان آب سرد بريزيد.اگر قطرههاي عسل حل نشدند و ته ليوان ته نشين شدند عسل اصل است اما اگر عسل در آب
حل و ذرات ان به صورت رشتههايي در آب ناپديد شدند تقلبي است