دانستنیها
مبتلایان به آنفلوآنزا انار بخورند 3 دی - 94
مبتلایان به آنفلوآنزا انار بخورند 3 دی - 94
کارشناس آزمایشگاه
کنترل غذا دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: انار شیرین خاصیت آنتی اکسیدانی را برای
مهار یا خنثیسازی رادیکالهای آزاد دارد و با داشتن این خاصیت، میتواند با
بیماریهای مختلف از جمله آنفلوآنزا مقابله کند.
«مسعود فیروزکوهی» اظهار داشت: مبتلایان به آنفلوآنزا با عوارضی مانند تب، بیاشتهایی، تهوع و استفراغ و اسهال روبرو میشوند که نیاز به دریافت تغذیه مناسب، در فرد مبتلا افزایش مییابد.
وی ادامه داد: به ازای هر درجه افزایش تب، باید 13 درصد انرژی دریافتی از غذا بیشتر شود.
«فیروزکوهی» گفت: کاهش مصرف غذا ناشی از بیاشتهایی در طول روز، باعث کاهش پروتئین دریافتی در افراد مبتلا و در نتیجه کاهش تدریجی مقاومت بدن در برابر میکروبها میشود.
وی با تاکید بر ضرورت بهرهمندی افراد مبتلا به آنفلوآنزا از یک رژیم غذایی مناسب، تصریح کرد: این افراد باید روزانه 4 – 3 لیتر مایعات برای تصفیه بدن از مواد سمی و نیز جبران مایعات اتلاف شده و مورد نیاز بدن، استفاده کنند.
این کارشناس علوم تغذیه ادامه داد: استفاده از مایعات خیلی شیرین به علت امکان ایجاد اختلالات گوارشی توصیه نمیشود.
«فیروزکوهی» گفت: شیر بهترین نمونه از مایعات است که انرژی، پروتئین، بخشی از ویتامینها، مواد معدنی و مایعات لازم مورد نیاز بیمار را تامین میکند.
وی اذعان داشت: استفاده از انواع غلات و فرآوردههای آن مانند برنج، ماکارونی، نانهای سبوسدار و آبمیوههای طبیعی و همچنین مصرف انواع مغزها و دانهها مثل کنجد و مصرف سوپ، ویتامینها و مواد معدنی لازم برای بهبود بیماری را تامین میکند
«مسعود فیروزکوهی» اظهار داشت: مبتلایان به آنفلوآنزا با عوارضی مانند تب، بیاشتهایی، تهوع و استفراغ و اسهال روبرو میشوند که نیاز به دریافت تغذیه مناسب، در فرد مبتلا افزایش مییابد.
وی ادامه داد: به ازای هر درجه افزایش تب، باید 13 درصد انرژی دریافتی از غذا بیشتر شود.
«فیروزکوهی» گفت: کاهش مصرف غذا ناشی از بیاشتهایی در طول روز، باعث کاهش پروتئین دریافتی در افراد مبتلا و در نتیجه کاهش تدریجی مقاومت بدن در برابر میکروبها میشود.
وی با تاکید بر ضرورت بهرهمندی افراد مبتلا به آنفلوآنزا از یک رژیم غذایی مناسب، تصریح کرد: این افراد باید روزانه 4 – 3 لیتر مایعات برای تصفیه بدن از مواد سمی و نیز جبران مایعات اتلاف شده و مورد نیاز بدن، استفاده کنند.
این کارشناس علوم تغذیه ادامه داد: استفاده از مایعات خیلی شیرین به علت امکان ایجاد اختلالات گوارشی توصیه نمیشود.
«فیروزکوهی» گفت: شیر بهترین نمونه از مایعات است که انرژی، پروتئین، بخشی از ویتامینها، مواد معدنی و مایعات لازم مورد نیاز بیمار را تامین میکند.
وی اذعان داشت: استفاده از انواع غلات و فرآوردههای آن مانند برنج، ماکارونی، نانهای سبوسدار و آبمیوههای طبیعی و همچنین مصرف انواع مغزها و دانهها مثل کنجد و مصرف سوپ، ویتامینها و مواد معدنی لازم برای بهبود بیماری را تامین میکند