صالحی: نیروی قدس سپاه در جنگ داخلی لیبی با کمک هلال احمر امکانات ایجاد می‌کرد

 صالحی: نیروی قدس سپاه در جنگ داخلی لیبی با کمک هلال احمر امکانات ایجاد می‌کرد۱۲-دی-۱۴۰۰

فراموش نشده خمینی شیاد که نقش تحریک کننده وآماده سازی جنگ خانمانسوز ۸ ساله ایران با عراق داشت و درشرایطی پس ازآغاز جنگ موج ویرانی ها وتخریب شهرها و... کشته ومجروحان جنگی درحال افزایش بود تأکید کرد جنگ موهبت الهی است .برای همین با پیشنهادصلح درسال دوم جنگ ازسوی صدام حسین و میانجی چند کشورهای عربی که همراه با پرداخت غرامت جنگی بود مخالفت کرد چون می دانست جنگ یا موهبت الهی کلید رمزبقای رژیم جنگ افروز ولایت فقیه است .البته پسوند ساختگی دفاع مقدس و قداست بخشیدن به جنگ ویرانگرخانمانسوز توجیه موهبت الهی بودن جنگ بود . بنابراین هنگامی که خمینی شیاد مجبور شد تن به آتش بس دهد .بلافاصله سپاه تروریست قدس تشکیل شد تا دامنه جنگ ایران با عراق به برون مرز کشانیده شود به ویژه که این سیاست پیگیرعملی هدف تز پاسداران جنایتکاربود که گفته می شود به جای جنگ درخانه با دشمن (به خوانیدباجنگ بامردم )بایددربرون خانه بادشمن جنگید. لذا نقش پاسدار تروریست قاسم سلیمانی در این مورد جسته وگنده نمایی شد. چون برای پیش برد سیاست جنگ برون مرزی پاسداران جنایتکار نیاز بود تاسپاه تروریست قدس تسلط در وزارت خارجه ولانه های جاسوسی وتروریستی سفارت خانه هاداشته باشد .برای همین وزارت امور خارجه نقش پوششی پیگیر اهداف جنگ برون مرزی پاسداران جنایتکار داشته است که پس ازانتشار نوار صوتی ظریف مترسک در مورد نقش کلیدی پاسدار تروریست قاسم سلیمانی فراموش شده برجسته شد اکنون علی اکبرصالحی هم اذعان به نقش کلیدی مداخله گرانه پاسدارتروریست قاسم سلیمانی درامور خارجه کرده است . زیرا پیگیری هدف دیگر سیاست جنگ بسیارپرهزینه برون مرزی تشکیل دیوار امنیتی برون مرزی دفاع از برنامه هسته ای ۲ هزارمیلیارد دلاری هسته ای و برنامه پرهزینه ساز موشکی پاسداران جنایتکاربوده است البته این برنامه های ضدملی مورد پشتیبانی کامل خامنه ای رمال می باشد.

علی اکبر صالحی، رئیس سابق سازمان انرژی اتمی ایران، گفته است در جریان سفرش به لیبی در سال ۹۰، دیده است که نیروی قدس سپاه در جریان درگیری‌های داخلی لیبی به «انقلابیونی» که زخمی شده بودند، کمک کرده است و با کمک هلال احمر امکاناتی را ایجاد کرده بود.

او در گفت‌وگویی که روز شنبه ۱۱ دی‌ماه در روزنامه خراسان منتشر شده، درباره این گروه از انقلابیون که از حمایت نیروی قدس سپاه برخوردار بودند، توضیح نداده است ولی گفته است برای تعیین سفیر ایران در کشورهایی لیبی و تونس نیز باید با قاسم سلیمانی، فرمانده وقت نیروی قدس هماهنگی صورت می‌گرفت و با همفکری آقای سلیمانی، پیمان جبلی، رئیس کنونی صداوسیما، سفیر ایران در تونس در آن دوره شد و حسین اکبری، سفیر ایران در لیبی شد. حسین اکبری اکنون رئيس ستاد مرکزی فلسطین است.

بحث همکاری نیروهای نظامی ایران و جمعیت هلال احمر و استفاده پوششی نیروهای نظامی ایران از این نهاد غیرنظامی و امدادرسان سابقه‌دار است. فروردین سال ۹۸، سعید قاسمی، فرمانده سابق سپاه پاسداران، گفت در دهه ۷۰، همراه با حسین الله‌کرم، تحت «پوشش» نیروهای هلال احمر به بوسنی رفته و در آن جا نیروهای مسلمان را آموزش نظامی داده است.


بیشتر در این باره:

آیا سپاه پاسداران از هلال احمر استفاده پوششی می‌کند؟

 

در جریان جنگ بوسنی در سال‌های ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۳ ایران از طریق سپاه پاسداران و حزب‌الله لبنان در جنگ مشارکت داشت. احمد جنتی، به نمایندگی از آیت‌الله خامنه‌ای، فعالیت‌های مربوط به حضور ایران را پیگیری می‌کرد.

گفته‌های سعید قاسمی در آن زمان با واکنش‌های گسترده‌ای روبرو شد و سپاه پاسداران و مقام‌های دولت ایران این گفته‌ها راتکذیب کردند و جمعیت هلال احمر نیز گفت از آقای قاسمی شکایت می‌کند که تاکنون مشخص نشده است نتیجه این شکایت چه شده است.

علی اکبر صالحی در گفت‌وگو با روزنامه خراسان همچنین به اختلافات مربوط به حضور نظامی ایران در جنگ داخلی سوریه اشاره کرده و گفته است «عده‌ای می‌گفتند چرا به سوریه می‌رویم».

پیش از این نیز گزارش‌هایی درباره مخالفت برخی مقام‌های حکومت ایران با حضور نظامی در سوریه منتشر شده بود. بر اساس این گزارش‌ها، رهبر جمهوری اسلامی با رد این مخالفت‌ها، بر حضور در جنگ داخلی سوریه و کمک به بشار اسد تاکید کرده بود.

آقای صالحی همچنین گفته است در جریان مذاکرات محرمانه هسته‌ای با آمریکا در عمان با قاسم سلیمانی صحبت کرده و گفته است «بیایید در میدان و کمک کنید که دوستان اینقدر اذیت نکنند».


بیشتر در این باره:

فایل صوتی ظریف؛ قاسم سلیمانی مانع دیپلماسی بود

واژه «میدان» اشاره به فعالیت‌های نیروی قدس سپاه پاسداران در حوزه دیپلماسی دارد.

محمدجواد ظریف، وزیر سابق خارجه ایران، در یک گفت‌وگوی جنجالی که روز پنجم اردیبهشت امسال منتشر شد، انتقادات بی‌سابقه‌ای را از تسلط نظامیان بر سیاست خارجی ایران مطرح کرد و گفت حکومت ایران «میدان» یعنی عرصه فعالیت سپاه پاسداران را بر «دیپلماسی» ترجیح داده و قاسم سلیمانی، فرمانده «میدان» نظام، را به وارد کردن آسیب به دیپلماسی متهم کرد.

این گفت‌وگو با واکنش‌های تندی مواجه شد و علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، بدون نام بردن از محمدجواد ظریف، از فایل صوتی و اظهارات او درباره قاسم سلیمانی انتقاد کرد و گفت: «این حرف‌ها تکرار حرف‌های خصمانه دشمنان ما و آمریکاست».

رئيس سابق سازمان انرژی اتمی ایران در بخش دیگری از این گفت‌وگو با اشاره به فعالیت‌های قاسم سلیمانی در عراق، به لزوم هماهنگی برای تعیین دیپلمات‌های ایران در کشورهای مختلف اشاره کرده و گفته است: «اغلب کسانی که در عراق بعد از سقوط صدام مسئولیت گرفتند، قبلا با سردار [سلیمانی] رفاقت و تماس داشتند».

اعمال نفوذ سپاه قدس در دیپلماسی ایران و تعیین سفرا در کشورهای مختلف پیش از گفت‌وگوی محمدجواد ظریف توسط اکبر هاشمی رفسنجانی نیز مطرح شده بود.

او در گفت‌وگویی با طرح این موضوع که «در عراق، سوریه، لبنان، افغانستان کسی نمی تواند سفیری را بدون موافقت سپاه قدس بگذارد»، گفته بود نقش سپاه قدس «وزارت خارجه را از اعمال مسئولیت خودش در حساس ترین نقاطی که به ما مربوط می شود محروم کرده است».

قبل ازاشغال نظامی عراق صدام حسین بهترین ونزدیک ترین هم پیمانی رابطه سیاسی- اقتصادی- نظامی با روسیه داشت ولی هنگام تهاجم نظامی آمریکا به عراق نه روسیه واکنش نشان نداد که ازهمه سرمایه گذاری نظامی ومنافع وطلب خود درعراق گذشت .مشابه همین سیاست رادرموردلیبی وقذافی تکرارکرد .بنابراین رژیم قرون وسطایی فاشیستی -دینی ولایت فقیه جای خود دارد که هنگام خطر تهاجم نظامی به این رژیم هیچ واکنش حمایتی یا بازدارنده روسیه انجام نخواهد داد .به ویژه که روس ها بیش از ۴ دهه با رژیم تروریستی ولایت فقیه بازی می کند.