نگاه بازجویانه اوین نامه به ديروزنامه هاي زنجيره اي جناح رقیب .


نگاه بازجویانه اوین نامه کیهان سربازجو شریعت نداري به ديروزنامه هاي زنجيره اي جناح رقیب . 3 آبان -97
عصبانيت سينه چاكان FATF از انجام وظيفه قانوني مجمع تشخيص مصلحت
عصبانيت سينه چاكان FATF از انجام وظيفه قانوني هيئت عالي نظارت مجمع تشخيص مصلحت نظام، گرفتاري هاي ما از گرفتاران ساده لوحي، محكوم فتنه 88 مدعي مقابله با براندازان، ادامه دروغ سازي زنجيره اي ها بر مدار «برنامه 90» و تصميم گيري و تصميم سازي موثري از دولت ديده نمي شود، از جمله مطالب ديروز مطبوعات زنجيره اي بود.
سرويس سياسي روزنامه اعتماد ديروز در گزارشي نوشت: «با توجه به آنكه شان حقوقي شوراي نگهبان اساسا نظارت بر مصوبات مجلس و تاييد آن در صورت انطباق با اصول قانون و شرع است، آيا فعاليت توامان شوراي نگهبان و هيئت عالي نظارت مجمع تشخيص نقض حوزه اختيارات يكديگر نيست؟ اگر قرار باشد هيئت عالي نظارت مجمع نيز همچون شوراي نگهبان ناظر مصوبات مجلس باشد، آن گاه در صورت بروز اختلاف ميان شوراي نگهبان و مجمع تشخيص مصلحت نظام، چه نهادي بايد اختلافات را مرتفع كند و اگر اين اختلافات مرتفع نشود، آن گاه چه كنيم؟»
اصرار مدعيان اصلاحات بر همكاري با FATF و خوش و خروش آنها براي تصويب لوايح مربوط به آن، موجب عصبانيت آنها از انجام وظيفه قانوني هيئت عالي نظارت مجمع تشخيص شده است. اين روزنامه گويا به اين مطلب بديهي توجه نداشته كه هيئت عالي نظارت مجمع تشخيص مصلحت نظام بر «عدم مغايرت مصوبات مجلس با سياست هاي كلي نظام» نظارت مي كند اما شوراي نگهبان «انطباق مصوبات مجلس با شرع و قانون اساسي» را مورد بررسي قرار مي دهد.
گرفتاري هاي ما از گرفتاران ساده لوحي!
معرفي چهار گزينه براي سكانداري وزارتخانه هاي بي وزير پس از مدتي طولاني به وقوع پيوست اما در ميان اين گزينه ها، نامي براي وزارت كار ديده مي شد كه تعجب همگان را در پي داشت. محمد شريعتمداري در حالي قرار است براي گرفتن راي اعتماد در روزهاي نخست هفته آينده در مجلس حاضر شود كه همين مجلس در اين اواخر دي پي استيضاح او بود.
روز گذشته روزنامه شرق نصف صفحه نخست خود را به گفت وگويي با محمد شريعتمداري اختصاص داد. اين روزنامه در ابتداي اين گفت وگو محمد شريعتمداري را وزير بازرگاني دولت اصلاحات ناميد و نوشت: «وزير صمت دولت دوازدهم و وزير بازرگاني دولت اصلاحات بعد از گذر از يك سالگي كابينه حالا براي تصدي وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي به مجلس دهم معرفي شده است، براي وزارتخانه اي كه دو ماه قبل وزير خود را با استيضاح نمايندگان از دست داد
در اين رابطه بايد گفت كه در همين اواخر نيز طرح استيضاح شريعتمداري به هيئت رئيسه مجلس تقديم شده بود كه صحبت ها از استعفاي او بر سر زبان ها افتاد.
شريعتمداري در بخشي از اين مصاحبه گفته است: «متاسفانه شرايط اقتصادي امسال كشور كه ناشي از سياست هاي خصمانه آمريكاي ترامپ[!] است باعث نوسانات قيمت به ويژه در بازار ارز شد و با وجود تلاش هاي دولت قيمت ساير محصولات و كالاها در كشور هم افزايش داشت...»
لازم به ذكر است كه تخصيص زدن به كلمه «آمريكا» با عنوان «ترامپ» گوياي نوعي تفكر در ميان طيف خاصي از مديران است كه عدم درك واقعيت و سهل انديشي و ساده لوحي آنها سبب شده تا شناخت شان از دشمن منطبق بر حقيقت نباشد. مگر آمريكاي اوباما بعد از اجراي توافق هسته اي به تعهداتش عمل كرد؟ مگر اوباما پس از توافق باز هم ايران را تحريم نكرد؟ 
ضمن آنكه اين سوال براي جامعه بدون پاسخ مانده كه چگونه فردي كه در پست وزارت صمت آن گونه عمل كرد و تخلف اين وزارتخانه در موضوع ثبت سفارش خودروهاي قاچاق يك قلم از آن است، چرا دوباره براي وزارتخانه اي كه كاري به مراتب سنگين و سخت تر دارد انتخاب شده است؟!
محكوم فتنه 88 مدعي مقابله با براندازان!
روزنامه زنجيره اي آفتاب يزد در گزارشي از مصطفي تاجزاده محكوم فتنه آمريكايي ? انگليسي - صهيونيستي 88 قهرمان مبارزه با براندازان ساخته و او را هدف حمله و هجوم ضدانقلاب خواند!
در بخشي از اين گزارش آمده است: «دو جريان اصولگراي راديكال و براندازها از همان ابتدا در يك پيماني نانوشته با يكديگر عهد بسته بودند كه اوضاع را روز به روز به كام اصلاحات تلخ تر سازند و آنها را در يك باتلاق بدون بازگشت فرو ببرند. به همين دليل هم از وقايع دي ماه سال گذشته، افزايش مشكلات اقتصادي و گراني دلار و همچنين نارضايتي مردم از ابتداي سال جاري بهره برده و سوار بر موج عليه اصلاحات و چهره هاي شاخص آنها تاختند تا از اين طريق مردم را نسبت به جبهه اصلاحات نااميد سازند كه اين مهم را اين روزها مي توان از تخريب رهبران جريان اصلاحات و چهره هاي سرشناس اين جريان دريافت
در ادامه به يك هجمه رسانه اي به مصطفي تاجزاده اشاره شده و آمده است فردي كه به اين شخصيت اصلاح طلب نسبت داده شده نسبتي با او ندارد و اين هجمه براي تخريب او صورت مي گيرد.
فارغ از اينكه سوژه مورد استناد آفتاب يزد درست باشد يا نه كه موضوع اين نوشتار نيست، بايستي گفت مصطفي تاجزاده از متهمين فتنه 88 است؛ فتنه اي آمريكايي ? انگليسي ? صهيونيستي كه در آن مدعيان اصلاحات با تهمت تقلب در انتخابات به نظام، آشوب و اغتشاش راه انداختند و دشمن را اميدوار ساختند
نامه برخي مدعيان اصلاحات به دولتمردان وقت آمريكا كه ايران را تحريم كنيد تا «جمهوري اسلامي» هرچه زودتر سقوط كند، در اين راستا مي تواند مورد ارزيابي قرار گيرد و با اين وجود كه تاجزاده در اين فتنه خود محكوم و متحمل زندان شده است، چگونه مي توان فردي چون او را قهرمان مقابله با براندازان نشان داد.
نكته ديگر اينكه مدعيان اصلاحات با حضور خود در بدنه دولت و تصاحب مديريت هاي كليدي مياني و بالاتر از آن نقش اصلي در مشكلات كنوني را دارند و نمي توانند نقش خود را با لطايف الحيل فراوان كتمان نمايند.
ادامه دروغ سازي زنجيره اي ها بر مدار «برنامه 90»
آفتاب يزد در گزارشي نوشت: «حذف برنامه نود پس از 19 سال از كنداكتور برنامه به بهانه پخش ليگ برتر اروپا بازتاب ها ي بسياري در محافل خبري داشت. اين بهانه به اين دليل ساده كه در 19 سال قبل نيز بازي هاي حساسي با زمان پخش برنامه نود همزمان بوده است رد شد. بسياري معتقدند كه اين عمل پيش درآمد سنجش افكار عمومي براي حذف كامل نود و يا تهيه كننده دردسرسازش از خروجي برنامه ها در شبكه سه است
گفتني است، خبر پخش زنده يكي از مسابقات مهم ليگ ملت هاي اروپا و همزماني پخش آن با برنامه «90» و در نتيجه لغو پخش اين برنامه در هفته گذشته، با رفتارهاي عجيب فردوسي پور همراه شد، به طوري كه وي در گفت وگو با يك رسانه بيان كرد كه «كارهاي برنامه را طبق روال انجام مي دهد» و يعني چنين تصميمي را قبول ندارد! فردوسي پور بارها نشان داده كه علاقه دارد خودش را تافته جدابافته نمايش دهد و حتي طوري وانمود كند كه گويي قرار است برنامه از وي گرفته شود! متاسفانه مجري حاشيه ساز برنامه «90» بارها خارج از قاعده رفتار كرده كه اين رفتار غيرحرفه اي، براي صداوسيما دردسرهايي ايجاد كرده است.
تصميم گيري و تصميم سازي موثري از دولت ديده نمي شود!
تقي آزاد ارمكي جامعه شناس و استاد دانشگاه در گفت و گو با روزنامه آرمان گفته است تصميم گيري و تصميم سازي موثري از دولت در شرايط كنوني ديده نمي شود.
وي گفته است: «شكي نيست كه در شرايط استثنايي قرار داريم، در شرايطي زيست مي كنيم كه بخش مهمي از ساحت اقتصادي فرو ريخته و تصميم گيري و تصميم سازي چندان موثري را نمي توان مشاهده كرد. از طرف ديگر در شرايطي قرار داريم كه نوعي فاصله ميان مردم و نظام سياسي افتاده است
اگر همه اين يقين ها و مفروضات را كنار هم بگذاريم بدين معنا خواهيم رسيد كه در حال حاضر با شرايط بحراني رو به رو هستيم
جامعه ما به طور جدي بحراني است و در شرايط بحراني نيز احتمال وقوع هر حادثه اي وجود دارد. اما اينكه بحراني كه در جامعه ايران است در كدام سطح و در چه عمقي است و واكنش جامعه ايراني به اين بحران چه خواهد بود مسئله اي است كه قابل بحث است
علي ربيعي، وزير سابق تعاون، كار و رفاه اجتماعي در گفت وگو با روزنامه همشهري اظهار داشت كه شخصي به وي 50 ميليارد تومان پيشنهاد داده بود براي اينكه مديريت شستا را به عهده بگيرد