گزیده خبر ها قسمت -2

گزیده خبر ها   قسمت -2 . 12 دی -94
وزیر بهداشت:
استان قزوین با کمبود 1000 تخت بیمارستانی مواجه است 
قزوین- خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی: دکتر سید حسن هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در سفربه استان قزوین که با همراهی دکتر منوچهر مهرام، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین، در مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی اورژانس استان قزوین حضور یافت بعد از شنیدن گزارش دکتر نامدار، رئیس این واحد پیش بیمارستانی و همچنین با توجه به مشکلات مختلف جذب نیرو و کمبود امکانات، گفت: باید در آینده به سمت خرید خدمت اورژانس برویم.
در بازدید متولی سلامت کشور، دکتر نامدار، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی اورژانس استان قزوین، گزارشی از فعالیت‌ها، کمبودها و نیازهای این واحد ارایه کرد.
وزیر بهداشت همچنین از مرکز مدیریت بحران EOC دانشگاه علوم پزشکی قزوین نیز بازدید کرد. این مرکز رتبه سوم کشور را کسب کرده است.
در این سفر یک روزه تفاهم نامه ساخت بیمارستان دانشگاهی در شهرستان البرز با امضای دکتر هاشمی، وزیر بهداشت؛ دکتر فریدون همتی، استاندار قزوین؛ دکتر منوچهر مهرام، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین، یداله لطفی تنها و محمد وفائی نژاد، به ترتیب، شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر الوند، آغاز راهی شد تا این شهرستان با داشتن واحدهای صنعتی فراوان، جمعیت انبوه و کارگر نشین، دارای بیمارستانی در خور شان باشد.
طبق این تفاهم نامه، ساختمان اداری در حال احداث شهرداری الوند با عرصه‌ای به مساحت 15 هزار و 660 مترمربع و اعیانی به مساحت 9 هزار و 250 مترمربع در پنج طبقه برای تاسیس و ایجاد بیمارستان دولتی، اختصاص یافت.
بر این مبنا، از ابتدای سال 95 تامین اعتبار و ادامه عملیات اجرایی و احداثی و تغییرات لازم تا تکمیل ساختمان و بهره‌برداری از آن به عهده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی - درمانی قزوین) می‌باشد و باید ظرف مدت 36 ماه (سه سال) عملیات تکمیلی ساختمان خاتمه پذیرفته و آماده بهره‌برداری شود.
مرکز آموزشی، درمانی بوعلی سینا قزوین، ایستگاه چهارم بازدید وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در استان قزوین بود. در این واحد درمانی با قدمت ساختمانی زیاد و البته حجم زیاد مراجعه کنندگان، متولی سلامت کشور از کمبود 1000 تخت بیمارستانی در استان قزوین خبر داد.
دکترهاشمی این موضوع را در پاسخ به اظهار نارضایتی تعدادی از بیماران درباره کمبود امکانات در بیمارستان‌های دولتی گفت و افزود: بیشتر بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی قزوین دارای قدمت زیاد و ساختمان‌های فرسوده است.
بارش برف و باران در محورهای مواصلاتی 9 استان 
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا از بارش برف و باران در محورهای مواصلاتی 9 استان خبر داد.سرهنگ «نادر رحمانی» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا، درمورد آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور، گفت: در حال حاضر در اکثر محورهای استان‌های آذربایجان غربی و چهارمحال و بختیاری برف می‌بارد.وی افزود: در محورهای پارس‌آباد و گرمی در استان اردبیل، محورهای سمیرم ـ یاسوج و‌داران ـ الیگودرز در استان اصفهان، محور یاسوج ـ اقلید در کهگیلویه و بویراحمد، محور سنندج ـ مریوان در استان کردستان و همچنین محور کرمانشاه ـ پاوه در استان کرمانشاه نیز بارش برف جریان دارد.سرهنگ رحمانی گفت: در محور نقده در آذربایجان غربی و محورهای قائمیه، کازرون ـ نورآباد و شیراز ـ اصفهان در استان فارس بارش باران اعلام شده است.وی افزود کولاک و یخ‌زدگی در محورهای بستان‌آباد و مراغه ـ هشترود در استان آذربایجان شرقی، ادامه دارد و تردد وسایل نقلیه در این محورها، فقط با زنجیر چرخ امکان‌پذیر است.
*
ارتفاع 3متری برف در گردنه «قره بلاغ» مهاباد
رئیس اداره راه و شهرسازی مهاباد گفت: با تلاش راهداران و نیروهای امدادی، سرنشینان بیش از 50 دستگاه خودرو در گردنه «قره بلاغ» در محور مهاباد به بوکان که در برف و کولاک شدید گرفتار شده بودند، نجات یافتندخسرو مصطفوی» در گفت و گو با ایرنا، افزود: کولاک بسیار شدید و کم سابقه در این محور موجب شده تا شمار زیادی از خودروهای عبوری در این محور ارتباطی گرفتار شده و از حرکت بایستند.
وی ارتفاع برف در این گردنه را بیش از سه متر بیان کرد و گفت: با وجود تلاش شبانه روزی نیروهای امدادی در برف روبی این محور، به علت سرما و کولاک شدید، تعدادی از دستگاه‌های برف روب از کار افتاده‌اند و موجب شده تا کار بازگشایی این محور به ویژه گردنه قره بلاغ با مشکل جدی مواجه شود.مصطفوی افزود: تاکنون بیش از 50 دستگاه خودروی گرفتار شده در این محور نجات داده شدند و تلاش برای نجات دیگر خودروها همچنان ادامه دارد.وی اضافه کرد: به علت از کار افتادن خودورهای برف روب، از فرمانداری و شهرداری مهاباد برای کمک به بازگشایی این محور و نیز نجات جان مسافران درخواست کمک شده است.رئیس اداره راه و شهرسازی مهاباد گفت: کولاک بسیار شدید در این محور موجب کاهش دید شده و کار امداد رسانی و برف روبی در این محور را نیز با مشکل جدی مواجه کرده است.وی گفت: به رغم آنکه بارش برف از بامداد پنجشنبه در این شهرستان قطع شده، ولی کولاک شدید در این محور همچنان ادامه دارد.
*
بازگشایی آزادراه تبریز – تهران
رئیس پلیس راه آذربایجان شرقی از بازگشایی آزادراه تبریز – تهران خبر دادجواد ناموران» در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: به دنبال بارش‌های برف چند روز گذشته و کولاک و لغزندگی جاده‌ها آزادراه تبریز- تهران مسدود شده بود که با تلاش عوامل راهداری و پلیس این محور ساعت 14 دیروز بازگشایی و تردد در این محور ممکن شد.وی با تاکید مجدد اینکه برف‌های منطقه و باد شدید در اطراف آزادراه تبریز – تهران کولاک ایجاد می‌کند به رانندگان توصیه کرد با احتیاط در این آزادراه تردد کنند.رئیس پلیس آذربایجان‌شرقی از رانندگانی که قصد عبور از تمام محورهای استان را دارند خواست، قبل از سفر از طریق شماره تلفن 110 پلیس از وضعیت جاده‌ها اطلاع یابند.وی سلامتی از لاستیک، برف پاک‌کن خودرو و پر بودن باک بنزین و همراه داشتن زنجیر چرخ خودرو و لباس گرم و خوراکی در هنگام سفر را ضروری خواند.
*
کولاک در جاده زنجان - دندی و زنجان - بیجار
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان زنجان گفت: مسیرهای زنجان - دندی و زنجان - بیجار را وزش باد و کولاک مقطعی دربرگرفته است.سرهنگ «علی اصغر شیرمحمدی» در گفت وگو با ایرنا، افزود: رانندگانی که قصد تردد در این دو مسیر را دارند وسایل نقلیه خود را به وسایل ایمنی زمستانی مجهز کنند و از وسایل گرمایشی و سالم بودن برف پاک کن‌های خودروها مطمئن شوند.وی اظهار کرد: اکنون تمام جاده‌های استان زنجان باز است و تردد وسایل نقلیه در آنها جریان دارد.شیرمحمدی افزود: با توجه به ورود سامانه بارشی جدید، از هموطنان تقاضا می‌شود از سفرهای غیرضروری خودداری کنند و خطرات احتمالی در جاده‌ها را در شرایط نامناسب جوی جدی بگیرند.
«
شیرمحمدی» از رانندگان خواست به دقت قوانین و مقررات راهنمایی رانندگی را رعایت و در مواقعی که جاده برفی و لغزنده است با سرعت مطمئنه حرکت و از سبقت غیرمجاز پرهیز کنند.طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه گذشته که مسیرهای ارتباطی استان زنجان با بارش برف سنگین، کولاک شدید و لغزندگی سطح جاده مواجه شده بود قریب 80 فقره تصادف رخ داد که بر اثر این سوانح رانندگی دو نفر کشته و بیش از 10 نفر نیز مصدوم و روانه بیمارستان شدند.در دو روز گذشته بارش برف راه‌های 439 روستای استان زنجان را بست.
*
سقوط بهمن در جاده کرج - چالوس
مدیرعامل جمعیت هلال احمر البرز گفت: درپی سقوط بهمن در محورکرج - چالوس تاکنون سه نفر مصدوم شده‌انداحسان نصیری» درگفت وگو با ایرنا، افزود: ساعت 12دیروز درپی کسب خبری مبنی بر سقوط بهمن درمنطقه آبشار خور درمحورکرج - چالوس، تیم‌های امدادی بلافاصله به محل اعزام شدند.وی اضافه کرد: در این حادثه سه نفرمصدوم شده‌اند که به سرعت توسط امدادگران هلال احمر منتقل شدند.نصیری خاطرنشان کرد: سه تیم امدادکوهستان و یک تیم سگ جستجو نجات به محل برای نجات مفقودین احتمالی اعزام شدند.
*
بارش برف راه‌های جلفا در آذربایجان شرقی را بست
بارش برف همراه با کولاک، موجب انسداد جاده‌های شهری و روستایی شهرستان جلفا در آذربایجان شرقی شد.
بدنبال بارش برف از شامگاه پنجشنبه به صورت گسترده در جلفا، راه‌های این شهرستان از جمله محور جلفا - مرند و محور مرزی جلفا- نوردوز بسته شده است.
رئیس اداره راه و شهرسازی جلفا در این خصوص گفت: با بارش برف نیروهای راهداری با تمام امکانات و تجهیزات برف روبی در محورهای اصلی شهرستان مستقر شدند برای بازگشایی مسیرها اقدام کردندایوب کنگری» افزود: بارش برف همراه با کولاک مسیرگشایی را با کندی مواجه کرده و با این وجود تلاش برای بازگشایی تمام محورهای شهرستان با سرعت پیش می‌رود.وی ارتفاع برف در نقاط برفگیر و مواصلاتی شهرستان را 30 سانتی متر اعلام و اضافه کرد: هم اکنون راه‌های بیش از 30 روستای این شهرستان به دلیل بارش سنگین برف بسته است که با اتمام بازگشایی مسیرهای اصلی برای بازگشایی محورهای روستایی اقدام خواهد شدکنگری» از مسافران خواست از سفرهای غیر ضروری خودداری کنند و در صورت لزوم، تجهیزات ایمنی و لباس گرم همراه خود داشته باشند.
*
رهاسازی بیش از 1200 خودرو از برف
رئیس سازمان امداد و نجات با اشاره به بارش برف در 17 استان کشور و وقوع کولاک گفت: 7900 نفر به همراه 1251 خودرو در میان برف و کولاک گرفتار شدند که با تلاش امدادگران هلال احمر نجات یافتند.
«
ناصر چرخساز» در گفت‌وگو با فارس، از بارش برف و وقوع کولاک در 17 استان کشور طی 48 ساعت گذشته خبر داد.
وی با بیان اینکه در این مدت در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اصفهان، ایلام، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، زنجان، فارس، قزوین، کردستان، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان، کرمان، لرستان، مازندران، مرکزی و همدان به 7900 نفر امدادرسانی شده است، گفت: امدادگران 164 نفر را به صورت اضطراری اسکان داده‌اند.رئیس سازمان امداد و نجات هلال‌احمر با بیان اینکه در این مدت 51 جاده اصلی کشور تحت امدادرسانی 474 امدادگر هلا‌ل‌احمر قرار گرفته است، گفت: امدادگران 1251 خود را از میان برف‌ و کولاک رهاسازی کرده‌اند.به گفته وی، در این مدت 240 تخته پتو و مقادیر قابل توجهی اقلام خوراکی میان در برف ماندگان توزیع شده است.وی افزود: همچنین 5 استان شامل ایلام ـ خوزستان ـ کهکیلویه و بویراحمد، مازندران و گلستان درگیر سیل و آبگرفتگی بودند که به 515 نفر امدادرسانی شد.
*
هوای تهران درشراط «سالم» قرار گرفت
معاون پایش و نظارت اداره حفاظت محیط زیست استان تهران گفت: شاخص کیفی هوای تهران در 24 ساعت گذشته، منتهی به ساعت 11 دیروز، در شرایط «سالم» قرار گرفتمحمد رستگاری» در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با اشاره به ناسالم بودن هوای تهران در 20 روز گذشته اظهار کرد: براساس اطلاعات رسیده از ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوای شهر تهران، میانگین شاخص کیفی هوای تهران در 24 ساعت گذشته منتهی به ساعت 11 دیروز،97 بوده و در شرایط "سالم" قرار دارد.وی ادامه داد:در طی مدت یاد شده،ایستگاه فرمانداری شهر ری با شاخص 143 بیانگر بالاترین میزان آلودگی بوده است.
خبر ويژه 
تعهدات يكطرفه آمريكا را گستاخ تر كرد /آيا دولت عبرت مي گيرد؟
پاداش خروج 11 تن اورانيوم غني شده، از طريق تحريم هاي جديد آمريکا به دولت تدبير پرداخت شد!
    به گزارش رجانيوز، اعلام تصميم دولت آمريکا براي اعمال تحريم هاي جديد، دو روز پس از آن صورت مي گيرد که ايران بيش از يازده تن اورانيوم غني شده را به روسيه منتقل کرد. گفتني است که اين ميزان غني سازي حاصل زحمت ده ساله متخصصان اتمي کشورمان بوده است و خروج آن از کشور نوعي خلع يد و خلع قدرت محسوب مي شود.

    خزانه داري آمريکا در نامه اي به کنگره اين کشور اعلام کرده است که دولت قصد دارد تحريم هاي تازه اي عليه ايران اعمال کند. در همين راستا روزنامه وال استريت ژورنال جزئيات بيشتري از اين تحريم ها که قرار است عليه برنامه موشکي ايران اعمال گردد، (شامل 11 فرد و شرکت) منتشر کرده است. بر اين اساس، دارايي اين شرکت ها و افراد در بانک هاي آمريکايي بلوکه شده و اتباع آمريکا يا خارجي از مراوده مالي با آنها منع خواهد شد.

    آمريکا در حالي مشغول اعمال تحريم هاي جديد است که مقامات اين کشور پيش از اين هم در اقدامي که به گفته کارشناسان ناقض متن صريح برنامه جامع اقدام مشترک است، قانوني تصويب کردند که براساس آن افرادي که در 5 سال گذشته به ايران سفر کرده باشند، براي سفر به آمريکا حتما بايد رواديد دريافت کنند، حتي اگر تبعه يکي از 38 کشوري باشند که واشنگتن با آنها قرارداد لغو رواديد دارد. همچنين 226 نماينده جمهوري خواه و دموکرات مجلس نمايندگان آمريکا طرح ديگري را به تصويب رساندند که مطابق آن به دولت آمريکا اجازه مي دهد يک ميليارد و هفتصد ميليون دلار از دارايي هاي مسدود شده ايران را برداشت نمايد.

    گفتني است که تحريم هاي جديد ايالات متحده آمريکا در دوران پسابرجام در مغايرت با شرط مقام معظم رهبري در ارتباط با اجراي توافق هسته اي بوده و دولت موظف به توقف تعهدات خود طبق آن مي باشد. در اين قسمت از نامه مقام معظم رهبري آمده است: «در سراسر دوره هشت ساله، وضع هرگونه تحريم در هر سطح و به هر بهانه اي ( از جمله بهانه هاي تکراري و خودساخته تروريسم و حقوق بشر) توسط هر يک از کشورهاي طرف مذاکرات، نقض برجام محسوب خواهد شد و دولت موظف است طبق بند 3 مصوبه مجلس، اقدامهاي لازم را انجام دهد و فعاليتهاي برجام را متوقف کند

    با اين اوصاف مشخص نيست که دولت تا چه زماني خوش بيني خود به توافق هسته اي را ادامه داده و در برابر اين همه اقدامات خصمانه آمريکا هر آنچه که دانشمندان متعهد کشور در طي سال هاي گذشته به آن دست يافته اند را به چوب حراج مي زند.

    در همين حال وبسايت مشرق در واکنش به گستاخي ها و عهدشکني هاي اخير دولت آمريکا نوشت: از آقاي روحاني رئيس جمهور به عنوان مسئول اصلي تصويب برجام، انتظار مي رفت هنگامي که اوباما به عنوان رئيس جمهور طرف مقابل، پاي قانون محدوديت صدور رواديد براي مسافران ايران را امضا کرد، ايشان هم موضع درخور شاني براي پاسداشت مقام ايراني اتخاذ مي کرد، قانوني که هم توهين به مردم زجرکشيده ايران در مبارزه با تروريسم بوده و هم کلاه گذاشتن بر سر دولت يازدهم، قانوني که عملاحداقل هاي منافع برجام اعم از رفع تحريم هاي احتمالي، سرمايه گذاري خارجي، صنعت توريسم، توسعه علم و فناوري، توسعه صنعت پزشکي و... را به صورت مستقيم و غيرمستقيم خنثي کرد.

    بايد از آقاي روحاني به عنوان مسئول تصويب برجام و به عنوان رئيس شوراي عالي امنيت ملي پرسيده شود که اين رفتار آمريکا، خلاف برجام است يا ربطي به برجام ندارد؟ اگر خلاف برجام است که هست، چرا هيچ کسي در دولت اعم از روحاني و ظريف از اجراي هرچه بيشتر تعهدات ايران در برجام جلوگيري نمي کند و هنوز به دنبال اجراي يک طرفه برجام هستند؟ اگر اين قانون و تحريم اخير سپاه پاسداران و صنايع نظامي خلاف برجام نيست، چرا وزير خارجه به صراحت اعلام مي کند اگر عين قانون کنگره رفتار شود حتما نقض برجام است؟ چرا هيچ کس اين سوال را جواب نمي دهد که اگر ايالات متحده و اوباما اهل عمل به قول هاي خود در برجام بودند، اجازه تصويب و امضاي چنين قانوني را نمي دادند؟

    مشرق تصريح کرد: با توجه به رفتارهاي اخير آمريکا به خصوص دو تحريم اخير، دشمني و بدقولي آمريکايي ها بيش از پيش براي مردم ايران تاييد شده است و اين وظيفه دولت و شخص رئيس جمهور است که فرمان لغو اجراي برجام را صادر کند، فرماني که به نظر مي رسد طرف هاي دولتي از اتخاذ و نام بردن از آن، بيم دارند، ترس از لغو اجراي تعهدات ايران در برجام در حالي است که بنا بر فرمايشات انقلابي رهبري معظم در نامه اي که خطاب به رئيس جمهور صادر شد، دولت وظيفه دارد براساس قانون مصوب مجلس، بعد از وضع هرگونه تحريمي به دلايل واهي، اجراي تعهدات ايران را متوقف کند.
خبر ويژه 
تيرخلاص روزنامه نگار فراري به رسانه هاي شبكه عنكبوت
همکار تازه فراري روزنامه هاي زنجيره اي گفت غلط کردم که از کشور خارج شدم اما ترسيدم.
    سايت نيمه تعطيل روز آن لاين روز پنج شنبه اعلام ورشکستگي و تعطيلي کرد. اين سايت از پاريس و توسط چند طيف شامل سلطنت طلباني نظير نوشابه اميري و همسرش (هوشنگ اسدي)، گروهک ملي مذهبي (تقي رحماني، رضا عليجاني، مرتضي کاظميان و فرزانه روستايي همسر رضا رئيس طوسي)، چپ هاي پشيمان (فرخ نگهدار، مليحه محمدي و...) و برخي افراطيون مدعي اصلاحات (سحرخيز، رمضانپور، افشاري، اکبرين و...) اداره مي شد و تحت حمايت مالي هلندي ها قرار داشت.

    هوشنگ اسدي به صداي آمريکا گفته که «از يک سال و نيم پيش بودجه ما که اصلاچيز پنهاني هم نيست و از سازمان هاي غيردولتي تامين مي شد، رو به پايان بود و ديگر نتوانستيم ادامه دهيم». اين اظهارنظر البته به مفهوم اين است که حاميان مالي روز آن لاين به درستي فهميده بودند ادامه فعاليت اين سايت چيزي جز زيان مالي و حيف و ميل برخي بودجه هاي هنگفت نتيجه اي در بر ندارد؛ همان گونه که طي ماه هاي اخير، کرکره سايت هايي نظير جرس و بالاترين نيز پايين کشيده شده و گويانيوز، راديو فردا، صداي آمريکا و راديو زمانه هم در آستانه تعطيلي قرار دارند.

    نشانه بي خاصيتي اين طيف از رسانه هاي اپوزيسيون خارج نشين، مصاحبه سولماز ايکدر همکار فراري روزنامه هاي شرق، بهار، آسمان، مردم امروز و فرهيختگان با آخرين شماره روزآن لاين است. ايکدر اخيرا به دنبال صدور حکم 3 سال زندان از کشور گريخت. وي در مصاحبه با روز آن لاين و در پاسخ اين سوال که «حالاکه خارج شده اي چه فکر مي کني؟ يک جايي نوشته بودي اشتباه کرده اي.» مي گويد: نوشتم مي دانستم دارم چه غلط مي کنم. آن موقعي که داشتم از مرز رد مي شدم مي دانستم دارم چه کار اشتباهي مي کنم منتهي يک وقت هايي احساس مي گويد درست است يا غلط است اما منطق مي گويد شايد تصميمي که از نظر احساسي به من فشار مي آورد از نظر منطقي درست باشد. اگر قرار بود بروم زندان و حکم را بکشم بعد که آزاد مي شدم، با توجه به اينکه اجازه تحصيل ندارم فرصت کار کردن ام هم کمتر از قبل مي شد.

    وي مي افزايد: من ترسيدم، قهرمان نبودم و ترسيدم و آمدم بيرون با وجود اينکه خيلي دردناک بود.

    وي با بيان اينکه «بايد مي ماندم و هزينه حرفي را که زده ام مي دادم، اما نتوانستم» درباره امکان مبارزه در خارج کشور تصريح مي کند: من خيلي معتقد نيستم به امکان مبارزه از راه دور يا اصلاح طلبي از راه دور.

    همکار نشريات زنجيره اي در پاسخ به اين پرسش که «يعني نمي خواهي با رسانه هاي خارج از کشور همکاري کني؟ داخل ايران که بودي چه تاثيري از اين رسانه ها در داخل کشور مي ديدي؟» مي گويد: اگر بخواهم منصفانه بگويم براي خيلي از مردم رسانه هاي فارسي زبان خارج از کشور اعتباري را که روزنامه هاي چاپ داخل ايران دارند، ندارند. يعني با وجود اينکه ضريب نفوذ اينترنت و ماهواره در ايران بالارفته و خيلي خوب است که اين رسانه ها هستند و مي توانند چيزهايي منتشر کنند که در روزنامه هاي داخل کشور امکان انتشارش نيست، اما خيلي از رسانه ها دچار آفت دوري از ايران مي شوند و آن چيزي را که براي مردم ايران دغدغه است گم مي کنند. اين يکي از مهم ترين آفت هاي رسانه هاي خارج از کشور است؛ تعدادي از رسانه ها دچار اين مسئله شده و ارتباط منطقي با جامعه هدف شان را گم کرده اند.