فتنه گران مرتكب گناه نابخشودني شده اند مجلس جاي آنان نيست

نمايندگان در گفت وگو با كيهان: فتنه گران مرتكب گناه نابخشودني شده اند مجلس جاي آنان نيست  16 دی -94
باید پس از 37 سال کرکره بازارمکاره ی بی اراده  ای که دربسا درخدمت خامنه ای رهبرولی فقیه همکاره انتصابی قانون شکن وپاسداران سرکوبگر و جنگ افروزو غارتگر بوده است  که ضد ملی و منافع کشور است پایین کشیده وگل گرفته شود چون ضرر وزیان بسته ب دنش خیلی کمتر ازاین است تا دایرباشد و  مکان یالانه فساد همقطاران سربازجو شریعت نداری منفور شود .


نمايندگان مجلس ضمن تاکيد بر اينکه فتنه گران گناه نابخشودني را مرتکب شدند از عملکرد هيئت هاي اجرايي در تاييد صلاحيت برخي از عناصر فتنه انتقاد کردند.
    سرويس سياسي-يکي از نکاتي که پس از فتنه سال 88 بايد همواره مورد نظر قرار گيرد عدم اجازه ورود عناصر فعال در فتنه به فضاي سياسي کشور است. طي سال هاي پس از وقوع فتنه 88 نظام همواره با عطوفت اسلامي با اين پياده نظام دشمن رفتار کرده ولي حداقل نياز امروز کشور اين است که اجازه ضربه مجدد به نظام اسلامي از سوي اين افراد داده نشود.

    در روزهاي منتهي به ثبت نام از داوطلبان شرکت در انتخابات مجلس شوراي اسلامي و مجلس خبرگان با هجوم فله اي برخي از افرادي مواجه بوديم که در دوران فتنه به طور فعالانه به رفتار ضدنظام مبادرت کرده بودند و همين امر باعث مي شود تا کار نهادهاي نظارتي بر تاييد صلاحيت اين افراد همچون شوراي نگهبان دشوارتر و مستلزم هوشياري بيشتري باشد. 

        
نبايد به فتنه گران ميدان داده شود
    ابراهيم نکو عضو کميسيون اقتصادي مجلس در گفت وگو با کيهان با بيان اينکه فتنه خط قرمز همه مردم و مسئولان نظام در جمهوري اسلامي است، گفت: امروز هيچ کس از مردم نيز راضي به اشغال مسئوليت هاي کشوري و حکومتي از سوي فتنه گران نيست چرا که آنها در امتحان خود مردود شده و کسي به آنها اعتمادي ندارد.

    نماينده مردم رباط کريم در مجلس نهم، افزود: انقلاب اسلامي و نظام مقدس جمهوري اسلامي حاصل زحمات مردم و خون شهداي کشورمان است از اين رو نبايد افرادي که در سال 88 با فتنه انگيزي قصد پايمال کردن خون شهدا را داشتند به نهادهاي حساس قانونگذاري و تصميم گيري ورود پيدا کنند.

    اين نماينده مجلس نهم با بيان اينکه خسارات فتنه جبران ناپذير است، ادامه داد: اگر فتنه گران به مجلس شوراي اسلامي ورود پيدا کنند از هيچ راهي براي ضربه زدن به جمهوري اسلامي دريغ نخواهند کرد.

    وي تصريح کرد: نهادهايي که صلاحيت افراد داوطلب براي ورود به پست هاي قانونگذاري و ديگر نهادهاي حساس را بر عهده دارند در اين برهه زماني وظيفه اي خطير بر دوش دارند و نبايد به فتنه گران دوباره ميدان دهند.

        
فتنه گران قصد براندازي نظام را داشتند
    محمدابراهيم رضايي عضو کميسيون شوراها و امور داخلي کشور مجلس در گفت وگو با کيهان با اشاره به اينکه فتنه گران قصد براندازي نظام را داشتند، گفت: فتنه 88 اساسا با حمايت دستگاه هاي جاسوسي غربي و پياده نظام و فتنه گران داخلي به جهت انحراف و براندازي جمهوري اسلامي ايجاد شده بود.

    نماينده مردم خمين در مجلس نهم افزود: مردم هنوز انتظار محاکمه فتنه گران را دارند و نظام با اين افراد که نقش پياده نظام دشمن را داشتند با عطوفت اسلامي و مدارا برخورد کرد.

    اين نماينده مجلس نهم ادامه داد: در برهه زماني ثبت نام از داوطلبان مجلس شوراي اسلامي و مجلس خبرگان شاهد بوديم که برخي از افرادي که فعال در فتنه 88 بودند با خط گرفتن از چند فرد شاخص اين جريان به صورت فله اي به گود انتخابات وارد شدند.

    وي تصريح کرد: مسئولاني که صلاحيت اين افراد را مي سنجند بايد با دقت عملکرد داوطلبان را در گذشته و حال بررسي کنند تا مبادا فعالان فتنه در لباس نفوذي به نهادهاي حساس تصميم گيري کشور ورود پيدا کنند.

    رضايي اضافه کرد: حال که نظام قصد مدارا با اين فتنه گران را دارد حداقل کار اين است که فرصت مجدد براي اعمال هزينه و خسارت از جانب اين اشخاص به نظام را ندهيم.

        
يک نظام سياسي هوشمند به دشمنان خود رخصت دوباره نمي دهد
    سيد محمد بياتيان عضو کميسيون صنايع و معادن در گفت وگو با کيهان با تاکيد بر اينکه فتنه يک گناه نابخشودني است، گفت: برخي از فعالان جريان فتنه سال 88 اين روزها با مظلوم نمايي و ابراز پشيماني که در نهايت يک تاکتيک سياسي در برهه انتخابات است قصد دارند تا آبروي رفته خود را در ميان مردم بازبيابند.

    وي افزود: اگر اين افراد واقعا از رفتار خود توبه کرده اند، محاسبه توبه آنها با خداوند سبحان است و در آخرت به کردار آنها رسيدگي مي شود ولي يک نظام سياسي هوشمند نبايد به دشمنان خود که قبلاً درصدد براندازي بوده اند فرصت دوباره جهت خرابکاري و نفوذ بدهد.

    نماينده مردم بيجار در مجلس نهم ادامه داد: شوراي نگهبان و مراجع ذي صلاح بايد مراقب ورود و نفوذ اين دسته از فعالان فتنه به نهادهاي حکومتي در کشور باشند چرا که در صورت وارد شدن اين افراد به نهادي همچون قوه مقننه، قوانيني باب ميل دشمنان در مجلس تصويب خواهد شد.

    بياتيان ضمن تاکيد بر حساس بودن مجلس شوراي اسلامي، تصريح کرد: فعالان فتنه در پروژه اي حساب شده برنامه ريزي کرده اند تا نقشي فعال در مجلس بازي کنند.

        
دشمن براي انتخابات در پيش رو برنامه دارد
    ناصر موسوي لارگاني عضو کميسيون اقتصادي مجلس در گفت وگو با کيهان گفت: نکته قابل تامل در ثبت نام انتخابات مجلس و خبرگان در سال جاري هجوم فله اي برخي از افرادي بود که حتي شرايط مقدماتي و اوليه ورود به اين نهادها را نيز نداشتند.

    وي افزود: وقتي افرادي با مدرک ديپلم و فاقد سواد حوزوي و دانشگاهي براي ثبت نام نهادهايي همچون قوه مقننه و مجلس خبرگان اقدام مي کنند هر ذهن هوشياري به اين سمت کشانيده مي شود که انگيزه اي ديگر در کار است.

    نماينده مردم فلاورجان در مجلس نهم تصريح کرد: برخي از اين افراد که صلاحيت ورود به نهادهاي حساس را ندارند حتي سابقه فعاليت در فتنه 88 را نيز در کارنامه خود دارا هستند.

    عضو فراکسيون روحانيون مجلس نهم با بيان اينکه فعالان فتنه با انگيزه ايجاد هزينه با نظام وارد گود انتخابات شده اند، گفت: متاسفانه روندي که در هيئت هاي اجرايي دنبال مي شود روند خوبي نيست چرا که شاهد بوديم برخي از عناصر فعال در فتنه تاييد صلاحيت خود را اخذ کردند.

    وي با تاکيد بر صحبت مقام معظم رهبري مبني بر اينکه خسارات فتنه قابل جبران نيست و شوراي نگهبان بايد از ورود اين افراد جلوگيري کند، تصريح کرد: فتنه و افرادي که فعالانه در شعله فتنه دميدند نبايد فراموش شوند چرا که فراموش کردن اين افراد ميدان را براي ورود مجدد آنها و اعمال هزينه بر نظام فراهم مي کند.