سرمقاله : روزی نامه ی جمهوری " این فرهنگ را نهادینه کنید "

روزی نامه ی خکومتی جمهوری اسلامی 3 شنبه 11 خرداد ماه سال 1395
سرمقاله : روزی نامه ی جمهوری " این فرهنگ را نهادینه کنید "
ازاین شفاف تر نمی توان زیرآب بی اعتباری ادعاهای تناقض آمیز یادوپهلوگویی های خامنه ای رهبر انتصابی ولی فقیه زده شود .همچنین ماهیت ادعای پوچ فصل الخطاب بودن گفته های خامنه ای برای همگان به معرض نمایش گذاشته شود چون در ابتدای این مقاله چنین اشاره شده است : هفته گذشته خامنه‌ای در مراسم اعطای سردوشی به دانش‌آموختگان دانشگاه امام حسین  با تاکید بر ضرورت مقابله با جنگ نرم علیه  رژیم وارونه ی ولایت فقیه  و تشریح ترفندهای دشمن در این زمینه، مطلبی را گوشزد کردند که از اهمیت زیادی برخوردار است. ایشان در مورد برهم زدن جلسات سخنرانی که در بعضی شهرها و دانشگاه‌ها صورت می‌گیرد گفتند: «من از قدیم با این کارها که هیچ فایده‌ای نیز ندارد موافق نبوده و نیستیم و معتقدم فایده در تبیین و کار درست و هوشمندانه است».
در ادامه مقاله افزوده شده است :درست در همان هفته عده‌ای خودسر که متاسفانه خود را به نظام و ولایت منتسب می‌کنند ولی با اصول و معیارهای انقلاب و نظام و ولایت بیگانه‌اند به حوزه علمیه کمالیه خرم آباد لرستان یورش برده و با شکستن حریم‌ها و فحاشی و بی‌ادبی فراوان، تعدادی از طلاب حوزه علمیه را کتک زدند و حتی متعرض رئیس حوزه علمیه نیز شدند و بعضی از معترضان به این وحشی‌گری را نیز مجروح نمودند. همین اقدام کاملاً نشان می‌دهد که این افراد هیچ نسبتی با ولایت ندارند و چه بسا برای بدنام کردن انقلاب و نظام و ولایت دست به چنین کارهائی می‌زنند. اینان اگر به ولایت اندک اعتقادی داشتند، به این سخن حکیمانه رهبری پای بندی نشان می‌دادند که:‌ این کارها هیچ فایده‌ای ندارد و معتقدم فایده در تبیین و کار درست و هوشمندانه است. سئوال است اگر مهاجمان همچون گروه های فشارو ابسته به پاسداران سازماندهی شده نیستند واز سوی پاسداران وخامنه ای وقوه فاسد قضاییه حمایت نمی شود چرا شناسایی و بازداشت ومحاکمه و مجازات نمی شوند؟

هفته گذشته رهبر معظم انقلاب حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در مراسم اعطای سردوشی به دانش‌آموختگان دانشگاه امام حسین علیه‌السلام با تاکید بر ضرورت مقابله با جنگ نرم علیه نظام جمهوری اسلامی و تشریح ترفندهای دشمن در این زمینه، مطلبی را گوشزد کردند که از اهمیت زیادی برخوردار است. ایشان در مورد برهم زدن جلسات سخنرانی که در بعضی شهرها و دانشگاه‌ها صورت می‌گیرد گفتند: «من از قدیم با این کارها که هیچ فایده‌ای نیز ندارد موافق نبوده و نیستیم و معتقدم فایده در تبیین و کار درست و هوشمندانه است».
درست در همان هفته عده‌ای خودسر که متاسفانه خود را به نظام و ولایت منتسب می‌کنند ولی با اصول و معیارهای انقلاب و نظام و ولایت بیگانه‌اند به حوزه علمیه کمالیه خرم آباد لرستان یورش برده و با شکستن حریم‌ها و فحاشی و بی‌ادبی فراوان، تعدادی از طلاب حوزه علمیه را کتک زدند و حتی متعرض رئیس حوزه علمیه نیز شدند و بعضی از معترضان به این وحشی‌گری را نیز مجروح نمودند. همین اقدام کاملاً نشان می‌دهد که این افراد هیچ نسبتی با ولایت ندارند و چه بسا برای بدنام کردن انقلاب و نظام و ولایت دست به چنین کارهائی می‌زنند. اینان اگر به ولایت اندک اعتقادی داشتند، به این سخن حکیمانه رهبری پای بندی نشان می‌دادند که:‌ این کارها هیچ فایده‌ای ندارد و معتقدم فایده در تبیین و کار درست و هوشمندانه است.
در همان سخنرانی، رهبر انقلاب جمله دیگری دارند که پرده از ماجرا بر می‌دارد و ماهیت تهاجم به سخنرانی‌ها و عوامل تهاجم‌ها را افشا می‌کند. جمله اینست که: «گاهی برخی افراد از روی اغراض کارهای نادرست انجام می‌دهند و سپس بگونه‌ای وانمود می‌کنند که کار عناصر حزب اللهی و مومن است. بنابر این، باید کاملاً هوشیار بود».
واقعه حوزه علمیه کمالیه خرم آباد، هر چند بازتاب لازم را در رسانه‌ها نداشت ولی زخمی عمیق بر پیکر نظام جمهوری اسلامی بر جای گذاشت که التیام آن به اقدامات مهم و پیگیرانه و مستمر مسئولان اجرائی، فرهنگی و قضائی نیاز دارد. اگر تاکنون این بیماری خطرناک معالجه نشده و همچنان بر پیکر جامعه انقلابی و اسلامی ما سنگینی می‌کند به این دلیل است که چنین پیگیری‌هائی صورت نگرفته و با ریشه‌های این بیماری برخورد جدی نشده است.
مسئولان اجرائی می‌توانند از طریق عوامل اطلاعاتی و امنیتی که در اختیار دارند، مانع برهم زدن سخنرانی‌ها شوند و گردهمائی‌ها را منضبط کنند. هر جا نیز افرادی برخلاف این تدابیر اقدام به آشوب و برهم زدن سخنرانی‌ها و تجمعات کردند با آنان برخورد قاطع کنند و آنان را به مراجع قضائی معرفی نمایند. در واقعه شرم‌آور حوزه علمیه کمالیه خرم آباد، وزارت کشور باید به افکار عمومی پاسخگو باشد. استانداری لرستان چرا امنیت این حوزه را تامین نکرد؟ بعد از این واقعه چرا هنوز توضیحی درباره آن به افکار عمومی داده نشده؟ در کشورهای دیگر اگر واقعه‌‌ای در این مقیاس رخ دهد، بالاترین مسئول دستگاه مربوطه استعفا می‌دهد. چرا وزیر کشور از کنار این ماجرا بی‌تفاوت گذشته است؟
بخش‌های فرهنگی کشور باید پیگیر رهنمود رهبری باشند که با صراحت اعلام کرده‌اند: من از قدیم با این کارها... موافق نبوده و نیستیم». این پیگیری می‌تواند از طریق اقدامات گسترده تشریحی و تبیینی صورت بگیرد. صدا و سیما می‌تواند با زیرنویس کردن جملات رهبری در این زمینه در تمام شبکه‌ها، انجام مصاحبه‌ها و تهیه گزارش‌های متعدد به تشریح اهمیت موضوع بپردازد و افکار عمومی را در زمینه زیان‌های برهم زدن تجمعات و ضرورت انجام کارهای تبیینی و روشنگری توجیه کند. از صدا و سیما تا قبل از تغییر رئیس سابق آن و مشغول به کار شدن رئیس جدید توقعی نبود ولی اکنون می‌توان این انتظار را داشت که به جای دامن زدن به مسائل خارجی، تلاش مجدانه‌ای برای جلوگیری از گسترش اختلافات و منازعات و تفرقه‌ها در قالب گزارش، مصاحبه و سخنرانی‌های وحدت آفرین به عمل آورد. قطعاً اقدامات صدا و سیما در این زمینه بسیار موثر خواهد بود و به عملی شدن رهنمود رهبر انقلاب کمک شایانی خواهد کرد.
قوه قضائیه نیز می‌تواند سهم مهمی در جلوگیری از اغتشاشات داشته باشد. اقتدار قوه قضائیه به مسئولان این قوه اجازه می‌دهد با برخورد قاطعانه علیه برهم زنندگان سخنرانی‌ها و تجمعات، ریشه این قبیل اغتشاشات را بخشکانند و به برقراری امنیت فکری جامعه کمک شایانی به عمل آورند.
همکاری مسئولان اجرائی، فرهنگی و قضائی برای اجرای رهنمود رهبری که با صراحت خواستار پایان یافتن اغتشاشاتی از قبیل برهم زدن سخنرانی‌ها شده‌اند، اکنون یک ضرورت است. تحقق این خواسته قطعاً اعتبار نظام را افزایش خواهد داد، به رشد آگاهی اقشار مختلف منجر خواهد شد و فرهنگ قرآنی «فبشر عبادالذین یستمعون القول فیتبعون احسنه» را نهادینه خواهد کرد. آیا اراده‌ای برای تحقق این مهم وجود دارد؟