حسینی : مجلس انقلابی، رئیس انقلابی انتخاب کرد

حسینی در گفت‌وگو با فارس:
مجلس انقلابی، رئیس انقلابی انتخاب کرد/ توقف اصلاح‌طلبان و کارگزاران در ایستگاه خبرگان  6 خرداد -95

چه انقلابی  و چه مجلس و چه رئیس انقلابی؟!چرا چنین بیش از حد خودتان را به ریشخند گرفته اید و نفرات جیره خوار وابسته متحجر واقدام ضد انقلابی را انقلابی جا می زنید؟ مگر انقلاب خمره رنگرزی است که ملات خام تویش فرو رود ورنگ کرده بیرون آید؟

خبرگزاری فارس: مجلس انقلابی، رئیس انقلابی انتخاب کرد/ توقف اصلاح‌طلبان و کارگزاران در ایستگاه خبرگان 
دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی گفت: برخی اصلاح‌طلبان و کارگزاران تلاش کردند به تصور خودشان مجلس و خبرگان را در اختیار بگیرند تا بعد از آن بتوانند به برنامه‌های خودشان جامه عمل بپوشانند که این بازی سیاسی ناموفق بود.
سیدمحمد حسینی دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، ضمن تبریک به مناسبت انتخاب آیت‌الله جنتی به عنوان رئیس مجلس خبرگان، گفت: انتخاب آیت‌الله جنتی به عنوان رئیس مجلس خبرگان رهبری و دیگر بزرگان که به عنوان هیات رئیسه انتخاب شدند نشان‌دهنده این است که اکثریت غریب به اتفاق اعضای مجلس خبرگان افرادی انقلابی هستند و کسانی هستند که از آرمان‌های انقلاب، امام (ره) و رهبری صیانت خواهند کرد.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران با اشاره به اقدامات برخی افراد و گروه‌ها علیه آیت‌الله جنتی و دیگر بزرگان نظام، افزود: علی‌رغم تبلیغات گسترده و فضاسازی‌هایی که توسط برخی از افراد و گروه‌ها انجام شد تا بتوانند در مجلس خبرگان تاثیرگذاری داشته باشند، انتخاب آیت‌الله جنتی همه اقدامات و تبلیغات روانی را که آغاز شده بود را ابتر و بی‌نتیجه باقی گذاشت.
وزیر سابق ارشاد تصریح کرد: جایگاه مجلس خبرگان جایگاه بالایی است که نباید مثل مباحث سیاسی دیگر کشور مورد نزاع گروه‌ها و جریانات سیاسی باشد، محدود شده و در سطح مسائل سیاسی روز و ژورنالیستی تنزل پیدا کند ولیکن مدتی بود که عده‌ای خط و نشان می‌کشیدند و تلاش می‌کردند افرادی را وارد مجلس خبرگان کنند تا بتوانند به اهداف خودشان دست پیدا کنند.
حسینی گفت: در همین راستا همانطور که دیدیم شخصی مانند آقای هاشمی‌رفسنجانی بحث شورای رهبری را مطرح کرد، با وجود اینکه این مسئله صریحا خلاف قانون اساسی بود. این افراد تلاش کردند تا کسانی وارد مجلس خبرگان شوند تا بعد بتوانند برنامه‌ها و اهداف خود را پیگیری کنند.
این استاد دانشگاه افزود: از طرفی هم برخی از اصلاح‌طلبان، کارگزاران و نیروهای افراطی این طیف تلاش کردند بعد از دولت به تصور خودشان مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان را در اختیار بگیرند تا بعد از آن بتوانند به برنامه‌های خودشان جامه عمل بپوشانند که این اقدامات و بازی سیاسی نتیجه نداد و ناموفق بود.
حسینی یادآور شد: امروز می‌بینیم که این افراد ناراحت و عصبانی هستند چون در 7 اسفند اعلام کردند ما پیروز انتخابات شدیم. درست است که اکثریت لیست آقای هاشمی برای خبرگان در تهران رای آورد ولی در کل کشور اکثریت با آنها نبود این درحالی است که آنها با تبلیغات گسترده می‌خواستند وانمود کنند در مجلس خبرگان اکثریت را در اختیار دارند.
وی ادامه داد: این گروه‌ها و هواداران داخلی و خارجی آنها وقتی دیدند که موضوع به این شکلی که وانمود می‌کردند نیست و نتیجه به گونه‌ دیگری رقم خورده است عصبانی و ناراحت شده‌اند.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران اظهار داشت: اخیرا تبلیغاتی در رابطه با اینکه هاشمی برای ریاست خبرگان کاندیدا نمی‌شود، صورت گرفت، تا بگویند وی به‌نوعی ایثار کرده است، در حالی که در دوره‌های قبل دیدیم که هاشمی هر بار فرصت را فراهم دید کاندیدا شد ولی این بار وقتی دید اکثریت که ترکیب مجلس خبرگان با آنها نیست، کاندیدا نشد.
وی افزود: بعد از اینکه هاشمی برای ریاست خبرگان کاندید نشد دیدیم که تلاش‌های بسیاری صورت دادند که آیت‌الله جنتی رئیس مجلس خبرگان نشود ولی در نهایت با اینکه شخص آیت‌الله جنتی علاقه‌ای به این مسئله نداشت به ریاست خبرگان رسید. وی بنا به مسئولیت و وظیفه شرعی اقدام به این کار کرد.
حسینی اضافه کرد: مسلما اگر طیف اصلاح‌طلب در تعیین هیات رئیسه خبرگان موفق می‌شد بهره‌برداری و تبلیغات گسترده‌ای برای انتخاب هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی و انتخابات ریاست جمهوری و شوراها در سال 96 می‌کرد ولی اینگونه نشد.
دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی در خاتمه گفت: اصلاح‌طلبان و دوستانشان پس از انتخاب آیت‌الله جنتی متوقف شدند، آنها می‌گفتند ما گام اول و دوم را درست برداشتیم و در گام سوم هم موفق خواهیم شد ولی دیدیم که آنها در گام دوم هم موفق نبودند و این برای انتخابات آینده تبعات خود را خواهد داشت.