گزیده ها قسمت سوم 12 اردیبهشت - 97
محمدجواد ظریف بعدازظهر امروز به دعوت دانشگاه امیرکبیر برای شرکت در مراسم تقدیر از اساتید دانشگاه به مناسبت روز معلم در تالار اجتماعات این دانشگاه حضور پیدا کرد.
به گزارش ایسنا، حضور ظریف در دانشگاه امیرکبیر با حاشیههایی همراه بود. تعدادی از دانشجویان در هنگام ورود ظریف به دانشگاه، در جلوی ساختمان تالار اجتماعات این دانشگاه تابلو نوشتههایی در دست داشتند و بعضا به سیاستهای دستگاه دیپلماسی کشور در ارتباط با مسائل منطقه و برجام انتقاداتی را مطرح کرده بودند.
این دانشجویان در تابلو نوشتههای خود نوشته بودند «روزه سکوت خود را نسبت به فلسطین بشکنید»، «مردم یمن یادتان هست؟»، «کوتاه آمدن مساوی است با گستاخی آمریکا».
در یکی از این تابلو نوشتهها عکس قدم زدن ظریف و کری منتشر شده بود که در آن نوشته شده بود «آقای ظریف با من نیز قدم بزن». همچنین تابلو نوشتههایی با مضمون اینکه «آقای ظریف! ایران از حضورش در منطقه پشیمان نیست»، «همانطور که برجام هستهای نتوانسته مشکلات اقتصادی مردم را حل کند برجام موشکی نیز گرهی نمیگشاید»، «روزه سکوت خود را نسبت به مساله فلسطین بشکنید»، «باید از بدحسابیهای آمریکا در برجام تجربه آموخت»، «وزیر امور خارجه: برجام گچ را از پای شکسته ایران در برخورد با تحریمها باز کرد، &اقتصاد مقاومتی، &دلار»، «سلاح تهدید با اقدام و عمل بیاثر است نه با لبخند».
همچنین تعدادی از دانشجویان نیز پرچم فلسطین را در دست داشتند و خواهان گفتوگو با ظریف بودند.
قبل از حضور ظریف در دانشگاه، معتمدی رییس این دانشگاه در جمع دانشجویانی که در برابر سالن اجتماعات دانشگاه امیرکبیر تجمع کرده بودند و خواهان حضور در سالن بودند، گفت: این مراسم به مناسبت روز معلم و برای اساتید برگزار شده است و یک مراسم عمومی نیست.
سرطان خون از جمله سرطانهای کشندهای است که بر اثر از بین رفتن توازن بین انواع مختلف سلولهای خون بوجود میآید.
به گزارش ایسنا، بر اثر این بیماری ممکن است یک نوع از سلول خون از مقدار زیادی افزایش پیدا کند یا از مقدار کافی از یک سلول خون دیگر وجود نداشته باشد. در نتیجه این شرایط سلولها عملکرد خود را از دست میدهند یا رشد آنها از کنترل خارج میشود.
روزنامه اکسپرس نوشت: علائم این بیماری مبهم است و به همین دلیل تشخیص زود هنگام آن مشکل است. از جمله نشانههای شایع سرطان خون میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
خستگی مفرط: یکی از علائم سرطان خون کم خونی است که خود را با احساس خستگی مداوم نشان میدهد همچنین میتواند به تنگی نفس حتی در زمان استراحت، در قفسه سینه و سرگیجه منجر شود.
کبود شدگی و خونریزی: کاهش سطح سلولهای لخته کننده خون باعث میشود لکههای قرمز و کوچکی روی پوست ظاهر شود همچنین این بیماری میتواند موجب خونریزی از بینی، لثهها و وجود خون در مدفوع شود.
کاهش بی دلیل وزن: کاهش چشمگیر وزن و از دست دادن بیش از پنج درصد وزن بدون رژیم غذایی و انجام حرکات ورزشی میتواند نشانهای از ابتلا به سرطان خون باشد.
درد شکم: افزایش غیرعادی سلولهای خون در طحال میتواند به بروز مشکلاتی در شکم منجر شود همچنین فرد در این شرایط با خوردن میزان کمی از مواد غذایی احساس سیری میکند.
عفونت و بالا رفتن دمای بدن: سرطان خون میتواند با علائمی شبیه به آنفولانزا همچون سرفه یا گلو درد همراه باشد که به دلیل کاهش سطح گلبولهای سفید خون است. کمبود این سلولها باعث میشود فرد مداوم دچار تب شود.
تعریق در شب: تعریق بیش از حد شبانه میتواند نشانه ابتلای فرد به سرطان خون باشد.
عضو هیات علمی مرکز تحقیقات زن و خانواده گفت: مطالعات نشان می دهد تاریخ ایرانی یک تاریخ با حیا بوده است.ایران یک تاریخ با حیا دارد.
عضو هیات علمی مرکز تحقیقات زن و خانواده گفت: مطالعات نشان می دهد تاریخ ایرانی یک تاریخ با حیا بوده است.ایران یک تاریخ با حیا دارد.
به گزارش ایرنا فریبا علاسوند روز سه شنبه در نخستین همایش مسایل اجتماعی زنان در دانشکده علوم اجتماعی علامی طباطبایی افزود: نگاه ایرانی ها و به خصوص خود بانوان به پوشش یک نگاه اخلاقی بوده است و مردان نیز برهنگی خود را زشت می دانستند.
وی گفت: اگر امروز غریزه جنسی را از جهان حذف کنیم حتما بخش مهمی از درآمد جهان فلج می شود، بنابراین به جای اینکه با دید سیاسی به پدیده حجاب نگاه کنیم باید بیندیشیم که مساله پوشش یک مساله انسانی است یا غیر انسانی. یک مطالعه در مورد جامعه می تواند در این مساله راهگشا باشد.
علاسوند ادامه داد: جهان یک رفتار سینوسی را در مساله پوشش و حجاب تجربه می کند یعنی زمانی تا انتهای بی عفتی پیش می رود و به موازات آن از بدنه اجتماعی مردم تلاش هایی برای حفاظت از عفت صورت می گیرد.
وی گفت: زمانی که می بینیم برخی نظریه ها در مورد زنان که تحقیقات آن در ایران انجام شده است، به شکست منجر شده به اعتراف محققان به این دلیل است که نگاه آنان به زنان ایرانی از عینک و دید افراد غیر ایرانی بوده است.
علاسوند درباره تاب آوری افراد محجبه و افرادی که حجاب کمتری دارند، گفت: مطالعات می گوید که در جامعه چندین حجاب وجود دارد. مثل حجاب سنتی، سنتی مدرن و افرادی که نوع پوشش آنها نشان می دهد که مخالف حجاب هستند، این افراد در اقلیت هستند و این مساله نشان می دهد جامعه زنان ایرانی عفیف هستند.
وی با بیان اینکه 50 درصد از جامعه زنان در ایران حجاب چادر را برگزیده اند، گفت: اگر ما در سطح جامعه این افراد را کمتر می بینیم یک دلیل آن این است که این افراد کمتر در سطح جامعه ظاهر می شوند و پاساژ گردی کار روزانه آنها نیست.
اسرائیل و عربستان با همراهی امریکا در منطقه سناریو تحریک ایران از سویی و بازی وحشت را براه انداخته اند تا عبور از برجام به جساب ایران نوشته شود.
اسرائیل و عربستان با همراهی امریکا در منطقه سناریو تحریک ایران از سویی و بازی وحشت را براه انداخته اند تا عبور از برجام به جساب ایران نوشته شود.
به گزارش خبرآنلاین، برجام نه تنها یک توافق دو جانبه بین ایران و امریکا نیست و پنج قدرت دیگر شامل سه کشور اروپایی و دو کشور شرقی در آن قرار دارند و امضا کنندگان آن هستند، بلکه این توافق، بازیگران دیگری را هم تحت تاثیر خود داشته و دارد و هر صدمه ای به آن می تواند فضای جدید و متشنجی را بین دیگر بازیگران مخصوصا در خاورمیانه بوجود بیاورد.
برجام توافقی بود که امریکا، بازیگر و محور اصلی گفت و گوها و به نوعی نماینده قدرتهای پنج بعلاوه یک در مذاکرات نفس گیر هسته ای در مقابل ایران بود؛ رضایت آمریکا از بندهای برجام به معنای رضایت دیگر کشورها قلمداد می شد. این مهم به دست نمی آمد اگر دیپماتهای کشورمان نمی توانستند به یک جمع بندی اساسی با همتایان امریکایی خود برسند. اما اروپا نیز این توافق را دستاورد بزرگ خود می داند. مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به عنوان هماهنگ کننده اصلی طرفین نقش مهمی را ایفا می کرد و به نوعی نماینده سه کشور اروپایی نیز بود. این مسئله باعث شده بود قبل از رسیدن به توافق، اروپایی ها از تلاش برای رسیدن به نتیجه نهایی دریغ نکنند و پس از برجام نیز، با آمدن ترامپ و چالشهای ایجاد شده روی برجام، به گفت و گو با ترامپ و یادآوری تبعات خروج از برجام او را به ماندن در توافق تشویق کنند.
چرا برجام هدف حمله شد؟
در حال حاضر پس از تغییر و تحولات در مناسبات ایالات متحده با متحدین خاورمیانه ای یعنی عربستان و اسرائیل و همچنین تغییرات در میدان جنگ سوریه، متغیرهای دیگری به این موضوع اضافه شده که نمی توان از آنها غافل شد. تاثیر این متغیرها در این موضوع به حدی است که ناظران بین المللی سخن از تنش و تشنج در منطقه خاورمیانه با به خطر افتادن برجام را به میان می آورند.
در حال حاضر دو بازیگر اسرائیل و عربستان در منطقه شرایط موجود در سوریه و منطقه خاورمیانه را به نفع خود نمی بینند و از طرق مختلف به دنبال تغییر وضع موجود هستند. اسرائیل، حضور ایران در سوریه را به عنوان حضور آن در کنار مرزهای خود تلقی می کند و با پیش کشیدن بحث امنیت داخلی خود به دنبال ایجاد تنش و بر هم زدن نظم و قطع پای ایران در صحنه سوریه است. حملات هر از گاه جنگنده های اسرائیلی و موشک پرانی آن به داخل خاک سوریه در این سناریو و با این هدف انجام می شود.
عربستان نیز که از ابتدای بحران سوریه با براه انداختن جنگ نیابتی و با حمایت از تکفیریها سعی داشت منافع منطقه ای و نفوذ خود را محقق کند، اکنون با فروپاشی این گروهها و کوتاه شدن دستشان در سوریه، هزینه های خود را بر باد رفته می بیند و درگیری و تنش را بهترین گزینه برای تغییر وضع موجود و شکل گیری موازنه قدرت در تقابل با ایران می داند.
این دو بازیگر، حضور ترامپ در قدرت و جمع شدن افراد ضد ایرانی در اطراف او را بهترین فرصت برای شکل دادن استراتژی جدید در رابطه با تغییر وضع موجود فرض کرده و در این مسیر با حمایت ایالات متحده، تطویل بحران سوریه و به نتیجه نرسیدن مذاکرات صلح را گزینه مناسب برای خود می دانند. حمایت از حمله موشکی امریکا و متحدینش به سوریه به بهانه یک حمله شیمیایی در دوما در همین چارچوب قابل تحلیل است.
چرا برجام باید لغو شود؟
مجموعه این تحولات و رویکرد اسرائیل و عربستان در این شرایط باعث شد آنها از ترامپ برای بر هم خوردن توافق هسته ای ایران با قدرتهای بزرگ حداکثر حمایت را به عمل آورند و از لابی خود برای فشار روی ترامپ استفاده کنند. در حال حاضر اصلی ترین هدف دو بازیگر تغییر وضع موجود منطقه، بر هم زدن برجام و بالا ماندن سطح درگیری و بحران و افزایش فشارهای بین المللی روی ایران است. این دو ادعا می کنند که برجام نه تنها باعث محدود شدن فعالیتهای ایران نشده بلکه ضمن دادن مشروعیت به فعالیتهای این کشور، مجوز لازم در قالب برجام به تهران اعطا شده و این مسئله نه تنها زمینه لازم برای بالا بردن برد موشکها و نفوذ منطقه ای ایران را سبب شده، بلکه برنامه های طولانی مدت برای برنامه های هسته ای و حتی رسیدن به تسلیحات هسته ای در دستور کار ایران قرار گرفته است. نمایش مجموعه ای از نقاشی ها و اسناد از سوی نتانیاهو در یک برنامه تلویزیونی در حقیقت در همین مسیر و برای قانع کردن طرفهای اروپایی و امریکایی برای همین موضوع بود.
بازی وحشت در خاورمیانه
مجموع این تحولات سبب شده تا عربستان و اسرائیل به انحای مختلف با مظلوم نمایی و مواضع ضد ایرانی خود بارها و بارها این موضوع را مطرح کنند که حضور ایران در منطقه و همچنین برنامه موشکی این کشور علیه آنان بوده و امنیت آنها را به خطر انداخته است. در حالی که ساخت تسلیحات هسته ای از سوی ایران با فتوای رهبر انقلاب حرام اعلام شده و از سویی ایران با توافق برجام به شکل عملیاتی، قبول کرده است فعالیتهای آن به شکل شفاف زیر نظر آژانس انرژی اتمی انجام پذیرد، اسرائیل با ادعای دسترسی به اسنادی که ثابت می کند ایران فعالیتهای مخفی برای رسیدن به تسلیحات هسته ای دارد، تلاش می کند بازیگران تاثیر گذار بین المللی و دخیل در برجام را علیه ایران بسیج کند.
بازی وحشت اسرائیل و عربستان در خاورمیانه از سویی و حمایت آمریکای ترامپ از آن و گذاشتن شروطی در رابطه با فعالیتهای منطقه ای و برنامه موشکی ایران برای ماندن در برجام همگی در راستای سناریوی هماهنگ شده این ائتلاف اجرا می شود که اهداف زیر را در نظر دارند:
اول: هماهنگی ایالات متحده با اسرائیل و عربستان پس از تغییر تیم ترامپ در وزارت خارجه و آمدن بولتون، با سفر پمپئو بلافاصله پس از تایید در سنا به خاورمیانه و حضور در ریاض و تل آویو برای فشار بر ایران به اوج خود رسیده است. آنها تلاش تبلیغاتی خود برای اینکه ایران را مهره ای ثبات زدا جلوه دهند همچنان ادامه خواهد داشت.
دوم: این روش تا 22 اردیبهشت روز اعلام نظر ترامپ در مورد برجام ادامه دارد تا هر گونه برخورد سخت با ایران و عبور از برجام مشروع و به حق جلوه داده شود.
سوم: در این شرایط و با ایجاد فضای وحشت در خاورمیانه، تلاش می شود حامیان اروپایی برجام هر چه بیشتر از ایران فاصله بگیرند و حتی با نزدیکی بیشتر بین امریکا و اروپا، حمله احتمالی و هدف قرار دادن نیروهای ایرانی در سوریه به هزینه ایران باشد.
چهارم: در نهایت تحریک ایران در سوریه با حملات موشکی و اقدامات دیگر به اوج خود خواهد رسید. امریکا امیدوار است ایران با حرکتی تقابل جویانه در صدد پاسخ به حملات اسرائیل برآید و همین مسئله نه تنها بهانه ای برای عبور از برجام بلکه اقدامات نظامی و سخت احتمالی در مقابل ایران باشد.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم
سایبری پلیس فتا نسبت به انتشار گسترده بدافزارها در قالب دورزدن فیلترینگ تلگرام
از شب گذشته هشدار داد.
سرهنگ علی نیکنفس با اشاره به انتشار
گسترده بدافزارها از شب گذشته اظهار کرد: متاسفانه به دنبال انتشار خبر فیلترینگ
تلگرام، شاهد انتشار گسترده و حجم قابل توجهی از بدافزارها در فضای مجازی تحت
عناوین مختلف «دورزدن فیلتر تلگرام» یا «نسخههای جدید تلگرام» هستیم.
به گزارش تسنیم، رئیس مرکز تشخیص و
پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ادامه داد: بخشی از این موضوع ناشی زا آمادگی
مجرمینی بوده که برای سرقت از کاربران در کمین نشسته بودند که با توجه به شرایط به
وجود آمده اقدام به انتشار گسترده این بدافزارها کردهاند.
وی گفت: در موضوعات مشابه نیز مجرمان با
استفاده از همین شیوه و شگرد دست به سرقت از کاربران فضای مجازی زده بودند؛ به
عنوان مثال پس از وقوع زلزله کرمانشاه و اشتیاق هموطنانمان برای کمکرسانی به مردم
زلزله زده غرب کشور، شاهد انتشار همین بدافزارها بودیم که موجب سرقت اطلاعات و
دسترسی غیرمجاز به حسابهای بانکی بودیم.
نیک نفس ادامه داد: تاکید میکنیم حتماً
اپلیکیشنهایی که در قالب فایلهای apk و دسترسیهای غیرمطمئنی که برای کاربران
ارسال میشود اعتماد نکنند و جداً از نصب چنین اپلیکیشنهایی بر روی گوشیهای تلفن
همراه خود اجتناب کنند.
به گفته رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از
جرائم سایبری پلیس فتا، سرقت اطلاعات شخصی و اطلاعات حسابهای بانکی کاربران از
اهداف اصلی این بدافزارها است که مشکلات جدی برای کاربران ایجاد خواهد کرد.