رستوران سرگردنه و چپاول گردشگران خارجی


 خبر گزاری پاسداران فارس گزارش می‌دهد
رستوران سرگردنه و چپاول گردشگران خارجی  29تیر-97
 درمقابل رژیمی که 40 سال نه سر گردنه که درهمه جا از شهروندان ایرانی  باج گیری کرده است  و کشوررا چپاولو غارت کرده است .بنابراین  زیاد کار خلاف رستوران سرگردنه چپاول ازگردشگران خارجی نکرده است.
خبرگزاری فارس: رستوران سرگردنه و چپاول گردشگران خارجی
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان از ماجرای رستورانی گفت که در گردنه صلوات آباد سنندج، از گردشگران خارجی بیشتر پول می‌گیرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، سیدمحسن علوی در نشست ستاد هماهنگی تسهیل خدمات سفر استان کردستان که در دفتر معاونت عمرانی استانداری کردستان تشکیل شد، اظهار داشت: یک رستوران در گردنه صلوات‌آباد سنندج از گردشگران خارجی بیشتر پول می‌گیرد، این رستوران با دادن وجهی به رانندگان سواری به آنان توصیه می‌کند تا گردشگران عراقی را به آنجا ببرند.
به گفته وی، این واحد بین راهی غذایی را با چند برابر قیمت معمول به گردشگران خارجی ارائه می‌کند و گزارش تخلف این واحد غذایی به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان در ادامه نبود فضای روباز برای برگزاری نمایشگاه در سنندج را از جمله مشکلات موجود در زمینه برگزاری جشنواره‌ها و برنامه‌های فرهنگی عنوان کرد.
علوی از برگزاری جشنواره‌های مختلف فرهنگی و هنری در استان همزمان با فصل تابستان خبر داد و افزود: جشنواره ماهیگیری در سد قشلاق سنندج، جشنواره برداشت انگور، جشنواره همبستگی اقوام ایرانی در مریوان و برگزاری جشنواره خرید تابستانه در بانه از جمله جشنواره‌هایی است که به منظور جذب گردشگر در استان در طول تابستان برگزار می‌شود.
به گفته وی، استقبال گردشگران نوروزی امسال در کردستان مطلوب بوده و اقامت مسافران در استان نسبت به سال قبل از آن 66 درصد بیشتر بود.
نماینده سازمان تعزیرات حکومتی استان کردستان نیز در این نشست ورود و نظارت بر قیمت‌ها را با برگزاری گشت‌های مشترک مناسب دانست.
محمدفهیم رستمی با اشاره به فعالیت 4 شعبه بدوی رسیدگی به تخلفات صنفی و 7 شعبه تعزیرات حکومتی در شهرستان‌ها، افزود: در زمینه نظارت بر قیمت مواد خوراکی و غذا در رستوران‌های بین راهی استان یک گزارش تخلفی از سوی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
وی با بیان اینکه رستوران‌ها از صدور فاکتور برای مشتریان خودداری می‌کنند، افزود: این مساله از عمده مشکلاتی است که در زمینه مراکز عرضه غذا مشاهده می‌شود.
رستمی با بیان اینکه گرانی در بازار بیداد می‌کند، بر لزوم تقویت نظارت و کنترل بازار تأکید کرد و نکته مهم در برگزاری نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در استان را توجه به بهداشت محیط و کالاهای عرضه شده عنوان کرد.