سعید جلیلی مطرح کرد
دولت سایه در انحصار هیچ گروهی نیست لزوم مشورت به دولت ۱۰-مرداد-۱۴۰۰
جلیلی بسیجی هنوز نمی داند موازی کاری در دولت های خاتمی و روحانی تشکیل و دنبال می شد چون این دولت ها نه خودی که غیرخودی بودند .برای همین دولت با تفنگ وسلاح پاسداران جنایتکار ویک دولت هم در دفتر خامنه ای رمال راه اندازی شد و یکه تازی شان مقابل دولت حسنک روحانی می کرد ند چون هدف با چاشنی ضد آمریکایی مخالفت با برجام دنبال شد که منجر به تحریم ها گردید تا سرانجام بسترساز حذف جناح مغلوب رقیب و یک دست شدن رژیم ولایت فقیه با رئیس جمهور شدن رئیسی دژخیم منفور و بدنام شد تادرخدمت بالادستی هاباشد . بنابراین دیگر نیاز به دولت سایه مسخره جلیلی بسیجی با ادعای مشورت دادن نیست.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دولت نیاز دارد که سایه به سایه توسط مردم دنبال شود و از سوی گروههای مردمی به اشکال مختلف به او مشورت داده شود.
سعید جلیلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیداری مجازی با جمعی از جوانان و فعالان انقلابی استان خراسان رضوی، گفت: دولت سایه یک نوع حرکت عمومی و گفتمانی است که منحصر در هیچ گروه و تشکیلاتی نیست. ویژگی این گفتمان این است که هیچ گروه یا تشکیلاتی نمیتواند خود را محور انحصاری این حرکت بداند.
وی افزود: ایرادی که به خودمحوری برخی تشکلها و حرکتها وارد است، نباید در این حرکت بروز داشته باشد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: هر ظرفیت انقلابی ولو به نام تشکل یا نهاد دیگری به دنبال اصلاح روند امور است، میتواند یک دولت سایه باشد. دولت نیاز دارد که سایه به سایه توسط مردم دنبال بشود و از سوی گروههای مردمی بهاشکال مختلف به او مشورت داده شود.
جلیلی تصریح کرد: دولت سایه منحصر بر پیگیری اقدامات دولت نیست؛ قوهقضائیه، مجلس، شوراهای شهر، صداوسیما، شوراهای عالی و... میتوانند جزو موضوعات دولت سایه باشند. هدف آن است که به دنبال تأیید، تصحیح یا تکمیل روند کشور براساس اولویت و وسع خودمان باشیم.
وی گفت: مهم این است که فعالیتهای کارگروههای استانی به حرکتی اجتماعی تبدیل شود و نتایج آن در عمل و عرصه واقعی مقابل چشم مردم نمایان شود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان سخنان خود اظهار داشت: وظیفه امروز جریان انقلابی آنست که در حد وسع، موضوعات را تا رسیدن به نتیجه پیگیری کند و نباید به صرف انشاء و صدور بیانیه اکتفاء نمایند.
به گزارش مهر، پیش از سخنان جلیلی نیز گزارشی از فعالیتهای کارگروه استانی و اشاره به مسائلی نظیر لزوم تخصصی کردن گروههای جهادی بویژه در حوزه بانوان، لزوم توجه هدفمند به کارشناسان جوان سراسر کشور و بستر سازی برای ارتقا آنها از سوی فعالان استان خراسان رضوی مطرح شد.