اندر فوايد لبو.

اندر فوايد لبو.  8 آبان -92
اگر قندتان بالا نیست . توصیه شده  لبو بخورید تا جذام نگیرید وبدن تان  لکه های پیسی نزند و....
مصرف لبو از بروز جذام جلوگيري مي‌كند
مهدي ايماني در گفت‌وگو با ايسنا، با اشاره به اين‌كه چغندر لبويي گياهي است با فوايد بسيار كه پخته آن را لبو مي‌گويند، افزود: پخته اين گياه، رعشه را معالجه مي‌كند و بسيار آرامش بخش است. وي با بيان اين‌كه لبو براي مغز و اعصاب مفيد است، ادامه داد: آب لبوي خام براي التهاب مثانه و رفع يبوست مفيد است و علاوه بر آن اين گياه داراي ويتامين‌هايي است كه اشتها آور است و براي افراد بسيار لاغر حكم كيميا را دارد. به گفته ايماني، مصرف لبو، لكه‌هاي سفيدي كه در پوست بدن پديد آمده و موجب مرض پيسي مي‌شود را از بين مي‌برد. وي با ذكر اين‌كه چغندر لبويي يكساله بوده و منشاء آن را سواحل مديترانه در اروپا وشمال افريقا مي‌دانند، توضيح داد: انواع چغندر از جمله چغندر لبويي براي درد مفاصل و نقرس مفيد است؛ شيره چغندر، سيستم گردش خون را بهبود مي‌بخشد و سيستم ايمني بدن را ارتقاء مي‌دهد. اين پژوهشگر گياهان دارويي خراسان شمالي، از جمله خواص ديگر اين گياه را توليد گلبول‌هاي قرمز خون، كمك به حفظ سلامت سلول‌ها، كمك به حفظ سلامت كل بدن و كمك به جذب بهتر بسياري از مواد مغذي ذكر كرد. به گفته وي، لبو پاك‌كننده عالي است و مي‌تواند معده را شستشو داده و حكم مسهل براي برخي افراد داراي يبوست دائمي دارد. ايماني با اشاره به اين‌كه بخش‌هاي خوراكي چغندر لبويي در برگ و ريشه آن است، تصريح كرد: در برگ‌هاي اين گياه طي طول روز، قند توليد مي‌شود و هنگام عصر اگر برگ آن خام خورده شود، كاملاً شيرين است. وي با ذكر اين‌كه چغندر لبويي حاوي مقدار زيادي عناصر معمولي و كمياب همچون پتاسيم، گوگرد، يد، آهن و مس است، افزود: همچنين عناصر كميابي مثل روبيديوم (RUBIDIUM) و كاسيوم (CAESIUM) از عناصر موجود در آن است. به گفته ايماني، برگ گياه به عنوان سبزي خام خورده مي‌شود و پخته شده اين گياه غذايي لذيذ و مقوي براي كودكان و خانم‌هاي ضعيف است.