كيوي را با پوست نخوريد.

كيوي را با پوست نخوريد. 6 آبان -92

يك كارشناس تغذيه معتقد است: مصرف كيوي با پوست براي دستگاه گوارش مناسب نيست و مي‌تواند ورم معده را به همراه داشته باشد. "مريم شيرمستي" در گفت وگو با ايسنا درباره خواص كيوي، اظهار داشت: كيوي يكي از مهمترين ميوه‌هايي است كه "در فصل پاييز در دسترس است و به دليل محتواي بالاي ويتامين C براي تقويت سيستم ايمني بدن بسيار مفيد است. وي استحكام لثه و كاهش كلسترول، اسيد اوريك و تري‌گليسيريد را از ديگر اثرات مصرف كيوي دانست. اين كارشناس تغذيه با اشاره به وجود آنزيم‌هايي براي هضم غذا و پروتئين در كيوي، خاطرنشان كرد: اگر كيوي بعد از غذا مصرف شود مي‌تواند به هضم غذا كمك كند. شيرمستي گفت: آنتي اكسيدان موجود در كيوي مي‌تواند از انواع سرطان‌ها، خصوصا سرطان دستگاه گوارش پيشگيري نمايد. وي در خصوص دانه‌هاي سياه موجود در كيوي گفت: اين دانه‌ها به دليل فيبر بسيار بالايي كه دارند براي افرادي كه دچار يبوست هستند نقش ملين دارد و استفاده از آن قبل از خواب مي‌تواند به حركات دودي دستگاه گوارش كمك كند. اين كارشناس تغذيه با بيان اينكه مصرف دو عدد كيوي متوسط در روز معادل يك واحد ميوه با 60 كالري انرژي است، ادامه داد: البته مصرف زياد از حد كيوي مي‌تواند براي دستگاه گوارش مشكلاتي ايجاد كند. شيرمستي با تاكيد بر اينكه مصرف كيوي براي كودكان زير يكسال توصيه نمي‌شود، افزود: اين ميوه ممكن است حساسيت‌زا باشد. وي تصريح كرد: در تب سنتي، كيوي ميوه‌اي صفرابر است و به همين دليل مصرف زياد آن براي افرادي كه سنگ صفرا دارند توصيه نمي‌شود. اين كارشناس تغذيه در خصوص افرادي كه كيوي را با پوست مصرف مي‌كنند، گفت: مصرف كيوي با پوست براي دستگاه گوارش مناسب نيست و اگرچه توصيه مي‌شود اكثر ميوه‌ها با پوست مصرف شوند، اما اين براي ميوه‌هايي است كه پوست نازك و نرم دارند