"سيب" كه انواع آن در رنگهاي سبز، قرمز و زرد در
"تمام فصول سال" يافت ميشود، حاوي مواد مفيدي است كه براي سلامتي بسيار
مهم است. سيب از ميوههايي است كه
پوست آن بسيار مفيد است تا جايي كه ارزش آن دوبرابر خود ميوه سيب است.
بررسيها نشان ميدهند سيب حاوي "راديكالهايي آزاد" است كه باعث "تقويت ماهيچه ها" و "عضلههاي بدن" شده و نقش زيادي در بالا بردن كيفيت "سيستم ايمني" بدن دارند. گفتني است، سيب تنها ميوهاي است كه باعث كاهش "كلسترول" بدن ميشود و از ديرباز از آن به عنوان ميوه معجزه گر ياد كردهاند. مطالعات همچنين نشان ميدهند پوست سيب باعث كاهش "اشتها" و گرسنگي ميشود و تاثير زيادي در "لاغري" دارد و افراد پس از خوردن آن تا 40 درصد كمتر تمايل به مصرف "غذاهاي چرب و پركالري" دارند. نتايج مطالعات نشان ميدهد خوردن يك عدد سيب با پوست باعث سلامتي بدن خواهد شد و تمام سيستمهاي ايمني بدن را از بروز هر گونه ميكروب،باكتري و ويروس به داخل آن محافظت ميكند.
بررسيها نشان ميدهند سيب حاوي "راديكالهايي آزاد" است كه باعث "تقويت ماهيچه ها" و "عضلههاي بدن" شده و نقش زيادي در بالا بردن كيفيت "سيستم ايمني" بدن دارند. گفتني است، سيب تنها ميوهاي است كه باعث كاهش "كلسترول" بدن ميشود و از ديرباز از آن به عنوان ميوه معجزه گر ياد كردهاند. مطالعات همچنين نشان ميدهند پوست سيب باعث كاهش "اشتها" و گرسنگي ميشود و تاثير زيادي در "لاغري" دارد و افراد پس از خوردن آن تا 40 درصد كمتر تمايل به مصرف "غذاهاي چرب و پركالري" دارند. نتايج مطالعات نشان ميدهد خوردن يك عدد سيب با پوست باعث سلامتي بدن خواهد شد و تمام سيستمهاي ايمني بدن را از بروز هر گونه ميكروب،باكتري و ويروس به داخل آن محافظت ميكند.