چاي سبز را بايد نوشيدني بينظير ضدسرطان
دانست. امروزه ثابت شده است كه تغديه ميتواند تاثير بالايي در پيشگيري از
سرطان داشته باشد. در ميان انواع خوراكيها چاي سبز را بايد نوشيدني بينظير
ضدسرطان دانست كه اين خواص به مقدار بالاي تركيبات آنتي اكسيداني مربوط ميشود. از
آنجا كه چاي سبز بيشترين مقدار مولكولهاي ضدسرطاني را دارد، گل سرسبد خوراكيهاي
ضدسرطان لقب گرفته است. اين مولكولها "كاتشين" نام دارند كه از خانواده
فلاونوئيدها بوده و يك سوم وزن برگهاي چاي را تشكيل ميدهد. چاي سبز در
مقايسه با چاي سياه مقدار بيشتري "كاتشين" دارد زيرا چاي سياه فرايند
تخمير را تحمل ميكند كه بخشي از كاتشين و ديگر فلاونوئيدها تغيير مييابند. اين
مولكولها قدرت مقابله با بسياري از فرايندهاي سلولهاي سرطاني براي رشد و تكثير
را دارند. در واقع، زماني كه سلولهاي سرطاني براي ايجاد تومور تكثير مييابند به
شبكهاي از رگهاي خوني نياز دارند تا تغذيه شوند و قدرت تكثير داشته باشند.
تركيبات چاي سبز مانع از ايجاد اين شبكه خوني و در نتيجه تكثير ميشوند.
*نحوه تهيه و مقدار مصرف چاي سبز
بگذاريد چاي سبز به آرامي به مدت 8 تا 10 دقيقه دم بكشد تا حداكثر مقدار كاتشين وارد آب شود.هر چه چاي بيشتر دم بكشد، مقدار كاتشين افزايش مييابد. همچنين برگهاي تازه چاي نسبت به چاي خشك ارجحيت دارد. به نظر ميرسد مصرف سه فنجان چاي سبز در روز براي تاثير ضدسرطاني كافي باشد. چاي سبز را بايد نوشيدني بينظير ضدسرطان دانست. امروزه ثابت شده است كه تغديه ميتواند تاثير بالايي در پيشگيري از سرطان داشته باشد. در ميان انواع خوراكيها چاي سبز را بايد نوشيدني بينظير ضدسرطان دانست كه اين خواص به مقدار بالاي تركيبات آنتي اكسيداني مربوط ميشود. از آنجا كه چاي سبز بيشترين مقدار مولكولهاي ضدسرطاني را دارد، گل سرسبد خوراكيهاي ضدسرطان لقب گرفته است. اين مولكولها "كاتشين" نام دارند كه از خانواده فلاونوئيدها بوده و يك سوم وزن برگهاي چاي را تشكيل ميدهد. چاي سبز در مقايسه با چاي سياه مقدار بيشتري "كاتشين" دارد زيرا چاي سياه فرايند تخمير را تحمل ميكند كه بخشي از كاتشين و ديگر فلاونوئيدها تغيير مييابند. اين مولكولها قدرت مقابله با بسياري از فرايندهاي سلولهاي سرطاني براي رشد و تكثير را دارند. در واقع، زماني كه سلولهاي سرطاني براي ايجاد تومور تكثير مييابند به شبكهاي از رگهاي خوني نياز دارند تا تغذيه شوند و قدرت تكثير داشته باشند. تركيبات چاي سبز مانع از ايجاد اين شبكه خوني و در نتيجه تكثير ميشوند.
*نحوه تهيه و مقدار مصرف چاي سبز
بگذاريد چاي سبز به آرامي به مدت 8 تا 10 دقيقه دم بكشد تا حداكثر مقدار كاتشين وارد آب شود.هر چه چاي بيشتر دم بكشد، مقدار كاتشين افزايش مييابد. همچنين برگهاي تازه چاي نسبت به چاي خشك ارجحيت دارد.
به نظر ميرسد مصرف سه فنجان چاي سبز در روز براي تاثير ضدسرطاني كافي باشد.
*نحوه تهيه و مقدار مصرف چاي سبز
بگذاريد چاي سبز به آرامي به مدت 8 تا 10 دقيقه دم بكشد تا حداكثر مقدار كاتشين وارد آب شود.هر چه چاي بيشتر دم بكشد، مقدار كاتشين افزايش مييابد. همچنين برگهاي تازه چاي نسبت به چاي خشك ارجحيت دارد. به نظر ميرسد مصرف سه فنجان چاي سبز در روز براي تاثير ضدسرطاني كافي باشد. چاي سبز را بايد نوشيدني بينظير ضدسرطان دانست. امروزه ثابت شده است كه تغديه ميتواند تاثير بالايي در پيشگيري از سرطان داشته باشد. در ميان انواع خوراكيها چاي سبز را بايد نوشيدني بينظير ضدسرطان دانست كه اين خواص به مقدار بالاي تركيبات آنتي اكسيداني مربوط ميشود. از آنجا كه چاي سبز بيشترين مقدار مولكولهاي ضدسرطاني را دارد، گل سرسبد خوراكيهاي ضدسرطان لقب گرفته است. اين مولكولها "كاتشين" نام دارند كه از خانواده فلاونوئيدها بوده و يك سوم وزن برگهاي چاي را تشكيل ميدهد. چاي سبز در مقايسه با چاي سياه مقدار بيشتري "كاتشين" دارد زيرا چاي سياه فرايند تخمير را تحمل ميكند كه بخشي از كاتشين و ديگر فلاونوئيدها تغيير مييابند. اين مولكولها قدرت مقابله با بسياري از فرايندهاي سلولهاي سرطاني براي رشد و تكثير را دارند. در واقع، زماني كه سلولهاي سرطاني براي ايجاد تومور تكثير مييابند به شبكهاي از رگهاي خوني نياز دارند تا تغذيه شوند و قدرت تكثير داشته باشند. تركيبات چاي سبز مانع از ايجاد اين شبكه خوني و در نتيجه تكثير ميشوند.
*نحوه تهيه و مقدار مصرف چاي سبز
بگذاريد چاي سبز به آرامي به مدت 8 تا 10 دقيقه دم بكشد تا حداكثر مقدار كاتشين وارد آب شود.هر چه چاي بيشتر دم بكشد، مقدار كاتشين افزايش مييابد. همچنين برگهاي تازه چاي نسبت به چاي خشك ارجحيت دارد.
به نظر ميرسد مصرف سه فنجان چاي سبز در روز براي تاثير ضدسرطاني كافي باشد.