گزیده ها قسمت -2 .

گزیده ها قسمت -2 . 11 دی -94
با وجود گزارش‌های دولت از کاهش نرخ تورم و قرار گرفتن این نرخ در آستانه تک رقمی شدن، اما خانوارهای کم‌درآمد می‌گویند چنین احساسی ندارند و قیمت برخی اقلام مهم مصرفی تا ۵۵درصد هم رشد داشته است.
به گزارش مهر، در سال‌های اخیر اوضاع معیشتی جامعه دستخوش تغییراتی شده و افزایش هزینه هایی برای تامین معیشت خانوار اتفاق افتاده که در این بین، شرایط برای زندگی خانوارهای کارگری و گروه های کم درآمد جامعه، بدتر هم شده است.کارگران در طول چند سال گذشته و به ویژه پس از اجرای شتابزده هدفمندی یارانه ها دچار مسائل و مشکلات معیشتی جدی تری شده و فاصله بین دستمزد دریافتی نیروی کار و هزینه های خانوار به حد غیرقابل قبولی رسیده است. مقامات دولتی در واکنش به بروز مسائل شدید معیشتی برای بسیاری از خانوارهای کارگری و کم درآمد می گویند قبول دارند و تلاش می کنند!
آنها می گویند با ارقام فعلی دستمزد، عملا امکان تامین هزینه های زندگی خود را ندارند و حداکثر قدرت خرید حقوق های آنها ۱۰ روز در هر ماه است. این چالش‌های معیشتی در حالی وجود دارد که در گذشته عنوان شده بود یارانه های نقدی توان جبران خسارت ناشی از افزایش قیمت ها را خواهد داشت اما هرگز چنین نشد.کارشناسان اقتصادی می گویند افزایش افسارگسیخته و بی هدف قیمت‌های بازار کالاها و خدمات مصرفی خانوار در طول سال‌های گذشته و ادامه آن در حال حاضر البته با روند کُندتری نسبت به گذشته، باعث شده است تا درصد خانوارهای زیر خط فقر افزایش یابد. به بیان ساده تر، شرایط اقتصادی نامناسب و افت درآمدها باعث شده تا خانوارهای بیشتری توان خرید خود را از دست دهند و امروز در شرایط دشوار معیشتی قرار بگیرند.
ریزش خانوارها به زیر خط فقر
حداقل دستمزد ۷۱۲ هزار تومانی امسال مشمولان قانون کار و متوسط دریافتی یک تا یک و نیم میلیون تومانی باعث بروز چالش‌های جدی معیشتی برای اقشار کم درآمد و گروه های کارگری کشور شده است. نمایندگان کارگران می‌گویند خانوارهای کم درآمد مجبور شده اند برای خروج از مسائل معیشتی بسیاری از اقلام سبد هزینه خانوار را حذف کرده و یا اولویت بندی داشته باشند.
آنها مجبورند درآمد خود را تنها به بخش مسکن و خوراک، بخشی را برای پوشاک و تحصیل فرزندان و یا موضوعات پیش بینی نشده مانند بیماری ها اختصاص دهند، از حمل و نقل عمومی استفاده کرده و برای درمان به بیمارستان های دولتی و یا مراکز غیرتخصصی بروند، خوراک‌شان را تنها به اقلام بسیار ضروری اختصاص دهند و خلاصه اینکه تلاش کنند ارتباطی بین درآمدها و هزینه ها برقرار باشد.
یک نکته حائز اهمیت درباره تناقضی که بین گزارش‌های کاهش نرخ تورم دولت و احساس نشدن بهبود شرایط زندگی در بین جامعه وجود دارد، اینکه سبد مورد بررسی بانک مرکزی و مرکز آمار با آن چیزی که جامعه مصرف و یا به دنبال تهیه و خرید آن است تفاوت دارد.
به بیان ساده تر، در سبدی که مراکز آماری برای بررسی وضعیت نرخ تورم دارند اقلامی وجود دارد که ممکن است در زندگی خانوارهای کم درآمد و کارگری هیچگونه نقشی نداشته و با بسیار کمرنگ باشد؛ از این رو وقتی بانک مرکزی براساس آن اقلام لوکس مانند هزینه مبلمان منازل و خرید خودرو اقدام به تهیه و ارائه آمار می کند، برای جامعه قابل پذیرش نیست.
بلکه ممکن است قیمت اقلام لوکس در ماه‌های گذشته افزایش نداشته باشد؛ بنابراین وقتی تاثیر آن در کاهش نرخ تورم مطرح می‌شود، اقشار جامعه می گویند قبول ندارند و اصلا کاهشی اتفاق نیفتاده است. آنها طبق خریدها و مایحتاج روزانه خود نظر می دهند و مراکز آماری هم طبق سبدی که شاید نیازمند بازنگری و بروزرسانی باشد، آمار می دهد!
کارگران می گویند بسیاری از موارد موجود در سبد محاسبه نرخ تورم نقشی در زندگی آنها ندارد و موضوعاتی که برایشان اهمیت دارد در بخش هزینه مسکن، خوراک، پوشاک، حمل و نقل، درمان، تحصیل فرزندان و مواردی از این دست است که به زعم آنها برای تامین مخارج خود در مقابل هزینه های این بخش ها تناسبی برقرار نیست و قیمت‌ها در این موارد یادشده نه تنها کاهش نیافته، بلکه با آهنگ رشد مداوم در حال افزایش است.
چرا کارگران کاهش نرخ تورم را نمی‌پذیرند؟
حال که چنین است، کارشناسان می گویند اگر دولت نمی تواند در کوتاه مدت نسبت به مهار رشد قیمت‌ها در این بخش‌ها اقدام کند و یا کارفرمایان خصوصی توان بیشتری برای تقویت دستمزدها ندارند، خود براساس وظیفه قانون اساسی دست به کار شود و برای تقویت معیشت نیروی کار کشور به ویژه برای اقشار کم درآمد کاری انجام دهد. شاید برای دوره ای لازم باشد سیاست یارانه ای و توزیع کالای کوپنی برای برخی گروه های درآمدی مانند آنچه که در دهه ۶۰ انجام می شد، بازگردد.
سال‌هاست چه در زمانی که قیمت نفت ۱۲۰ دلار بود و چه حالا که به حدود ۳۰ دلار رسیده، نقش دولت‌ها در حمایت مستقیم از معیشت اقشار کم درآمد فراموش شده است. دولت‌ها به شدت از هرگونه برنامه ریزی برای ارائه کمک‌های مستقیم معیشتی به اقشار ضعیف جامعه که کارگران را هم شامل می شود، پرهیز دارند.
فرامرز توفیقی در گفتگو با مهر با اشاره به اعلام تک‌رقمی‌شدن نرخ تورم نقطه به نقطه در آذرماه سال جاری از سوی مرکز آمار ایران، گفت: در همین حال، مستندات این مرکز از گرانی‌های ۳۰ تا ۵۵ درصدی کالاها و خدمات مصرفی حساس و استراتژیک در دو سال اخیر حکایت دارد.
نماینده کارگران در شورای عالی کار بیان داشت: هفته گذشته مرکز آمار ایران از تک‌رقمی شدن نرخ تورم نقطه به نقطه در آذرماه خبر داد و اعلام کرد که نرخ تورم هم در این ماه به ۱۲.۶ درصد کاهش یافته است. اعلام رسمی کاهش نرخ تورم در حالی است که مردم این کاهش نرخ را خیلی سر سفره‌ها و در جیب خود احساس نمی‌کنند و از گرانی‌های پی‌درپی می‌نالند.
وی خاطرنشان کرد: با وجود اینکه گزارش مرکز آمار از کاهش متوسط نرخ تورم در سبد انواع کالاها و خدمات مصرفی مردم خبر می‌دهد، ولی بررسی جزئیات نرخ تورم در گروه کالاها و خدمات مهم مصرفی مردم در دو سال اخیر نشان از رشد قابل توجه قیمت‌ها در کالاها و خدمات اساسی مردم دارد، به‌ گونه‌ای که تورم حدود ۵۵ درصدی را هم در برخی کالاها در دولت تدبیر و امید شاهد بودیم.
قیمت اقلام مصرفی خانوار چقدر رشد کرد
این مقام مسئول کارگری کشور بیان داشت: در حالی مرکز آمار ایران متوسط نرخ تورم در خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها را در آذرماه امسال ۱۰.۵ درصد و آذرماه سال گذشته ۱۴ درصد اعلام کرده که بررسی جزئی‌تر نرخ تورم در برخی اقلام غذایی اساسی نشان از تورم‌ بالای ۳۰ درصد در این گروه کالایی دارد.
توفیقی ادامه داد: براساس مستندات مرکز آمار ایران، نرخ تورم در میوه و خشکبار در این دو سال بالای ۳۲ درصد بوده و نرخ تورم نان و غلات هم به ۲۸.۲ درصد رسیده، این در حالی است که نرخ تورم دوساله در محصولات خوراکی طبقه‌بندی نشده نیز ۳۰.۲ درصد گزارش شده است.
عضو شورای عالی کار اظهارداشت: بر پایه این آمار، متوسط نرخ تورم در شیر، پنیر و تخم‌مرغ طی این دو سال ۲۶.۷ درصد، سبزیجات ۲۵.۸ درصد، قند و شکر و شیرینی‌ها ۲۷ درصد، روغن‌ها و چربی ها بالای ۲۰ درصد و گوشت قرمز و سفید هم حدود ۱۶ درصد بوده است.
نماینده کارگران در شورای عالی کار بیان داشت: گزارش مرکز آمار ایران همچنین نشان میدهد نرخ تورم دو ساله در کالاهای غیرخوراکی و خدمات بالای ۳۲ درصد بوده و در این گروه کالایی، آب، برق و سوخت با تورم ۵۵ درصد رکورد شکسته است.
وی تصریح کرد: همچنین در حالی نرخ تورم در خوراکی‌ها حول و حوش ۳۰ درصد بوده که مردم در این دو سال در برخی خدمات اساسی متحمل فشارهای بیشتری از ناحیه گرانی شدند. با وجود تمامی اظهاراتی که از سوی مسئولان در خصوص کاهش هزینه بهداشت و درمان مطرح می شود ولی گزارش مرکز آمار ایران حاکی است، نرخ خدمات بهداشت و درمان در این دو سال ۴۲ درصد تورم داشته که پس از سوخت در رتبه دوم قرار دارد.
توفیقی گفت: براساس این گزارش، نرخ تورم دو ساله در خدمات حمل و نقل به ۳۶ درصد و در هتل و رستوران به ۳۵.۴ درصد رسیده و در نرخ خدمات آموزش هم شاهد تورم بالای ۳۳ درصد در این دو سال بودیم.
این مقام مسئول کارگری کشور گفت: گزارش مرکز آمار ایران همچنین حکایت از ان دارد که نرخ تورم در بخش مسکن و اجاره در این دو سال حدود ۳۲ درصد، پوشاک و کفش ۳۰ درصد و در بخش تفریح و فرهنگ هم به حدود ۲۹ درصد رسیده است. تورم مبلمان و لوازم خانگی هم حدود ۲۲ درصد اعلام شده است.
‌وجوه نقدی تعدادی از رانندگان تاکسی‌های شهری بندر مرزی آستارا پس از مسمومیت‌ توسط چند سارق مورد دستبرد قرار گرفتند.
بهزاد پیران، مدیرعامل تعاونی تاکسیرانی بندر مرزی آستارا در این خصوص به ایسنا، اظهار کرد: در پی مراجعه خانواده تعدادی از رانندگان تاکسی‌های شهری به شرکت تعاونی تاکسیرانی بندر مرزی آستارا و گزارشی در خصوص مفقود شدن رانندگان مدنظر و نگرانی از این موضوع، مراتب در حداقل ترین زمان به پلیس گزارش داده شد.

وی با بیان اینکه پلیس در این زمینه به بررسی موضوع پرداخت، در خصوص جزئیات این حادثه توضیح داد: ظهر و عصر روز دوشنبه (7 دی ماه) تعدادی با سوار شدن به تاکسی‌های شهرستان در جایگاه مسافر، اقدام به مسمومیت و سرقت وجوه داخل تاکسی و همراه راننده کرده‌اند.
پیران با بیان اینکه نخستین سرقت از تاکسی ردیف 41 حدود ساعت 12 و 30 دقیقه ظهر رخ داده است، تصریح کرد: سرقت‌های دیگر حدود ساعات 14 و 30 از تاکسی ردیف 190، 17 و 30 از تاکسی ردیف 32 و 20 شب از تاکسی ردیف 124 بوقوع پیوسته است.
وی به نحوه سرقت این افراد اشاره کرد و افزود: سارقان پس از انتخاب چند مسیر مختلف، اقدام به تهیه آبمیوه (آب پرتغال) و کیک می‌کردند و با افزودن نوعی دارو به آبمیوه‌ها، رانندگان را بیهوش کرده و وجوه نقد درون تاکسی را به سرقت می‌بردند که راننده چهارم پس از مشکوک بودن به نوع تعارف این افراد، از نوشیدن آبمیوه امتناع می‌نماید و سارقان پس از خروج از خودرو متواری می‌شوند.
مدیر‌عامل تعاونی تاکسیرانی آستارا با اشاره به اینکه پلیس با همکاری تاکسیرانان و گزارشات مردمی تاکسی‌ها را با رانندگان بیهوش در مناطق مختلف شهر کشف کرد، عنوان کرد: رانندگان مذکور بلافاصله به مرکز اورژانس شهرستان منتقل و تحت مداوا قرار گرفتند که در حال حاضر وضعیت دو تن از دانندگان مساعد بوده و مرخص شده‌اند و راننده سوم به دلیل نامساعد بودن وضعیت جسمانی، تحت نظر پزشک است.
وی در پایان بیان کرد: با توجه به اتفاقات گوناگون و سختی شغل تاکسیرانی، رانندگان عضو شرکت تعاونی تاکسیرانی بندر مرزی آستارا در راستای انجام وظایف خود از هیچ گونه خدمت رسانی عدول نخواهند کرد.
‌تیم‌های پلیس در حال بررسی موضوع هستند
سرهنگ رحیم مهدی زاده، فرمانده انتظامی شهرستان مرزی بندر آستارا در گفت و گو ایسنا در این خصوص خاطر‌نشان کرد: پلیس از همان نخستین زمان اطلاع از سرقت‌های سریالی تاکسی‌ها در سطح شهر، موضوع را در دست بررسی قرار داده است.
وی با تأکید بر اینکه هم اکنون تیم‌های مختلفی در حال بررسی این موضوع هستند، گفت: در این حادثه، چند نفر تحت عنوان مسافر و با استفاده از مواد خوراکی (آبمیوه)، اقدام به بیهوشی رانندگان و سرقت از تاکسی‌ها کرده‌اند.
وی در پایان خطاب به کلیه رانندگان هشدار داد: رانندگان و فعالان در عرصه حمل و نقل از دریافت هرگونه خوراکی و نوشیدنی از افرادی را که تحت عنوان مسافران وارد خودروهایشان می‌شود، امتناع نماند.
بورس تهران در آخرین ماه پاییز نیز همانند دیگر ماه‌ها به روند رکودی و کسل کننده خود ادامه داد و با وجود اخبار مثبت سیاسی وارد بیست و چهارمین ماه رکود خود شد.
به گزارش ایسنا، بورس تهران در آخرین ماه پاییز تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار گرفت و به حرکت نزولی و توام با نگرانی خود ادامه داد تا جایی که با افت قیمت سهام شرکتها و افزایش زیان سهامداران روزهای تلخی را برای همراهان خود رقم زد.
در حالی که در این ماه نگاه سهامداران به برگزاری جلسه نشست شورای حکام آژانس بین المللی در خصوص پرونده هسته‌ای ایران بود که با برگزاری این نشست مهم ترین رویداد سیاسی 12 سال گذشته یعنی بسته شدن پرونده PMD‌رخ داد، اما این خبر مهم نیز نتوانست تاثیر شگفت انگیزی بر روند حرکتی بورس بگذارد به طوری که حتی با انتشار این خبر، بورس تهران روند نزولی در پیش گرفت.
کارشناسان مهم ترین علت واکنش سرد اهالی تالار شیشه‌ای به این خبر مهم را تشدید روند نزولی قیمت نفت و افت بی سابقه قیمت این محصول و رسیدن آن به کمتر از 30 دلار می دانند که در کنار سایر متغیرهای اقتصادی موجب ایجاد جو نا آرام و توام با نگرانی در تالار شیشه ای شده است.
علاوه بر اینکه ادامه ابهامات اقتصادی به خصوص نرخ بالای سود سپرده بانکی و کمبود نقدینگی و از همه مهم تر از بین رفتن اعتماد سهامداران موجب شده است تا اهالی تالار حافظ دیگر واکنشی به اخبار مثبت از خود نشان ندهند و منتظر اقدام عملی در حوزه های سیاسی و اقتصادی باشند.
به این ترتیب بورس خسته و رنجور تهران در حالی وارد بیست و چهارمین ماه رکود شده است که با گذشت این مدت همچنان روند بی جان و کم نوسانی را طی می‌کند؛ البته نزدیک شدن به زمان ارائه بودجه سال آینده و همچنین نزدیک شدن به زمان لغو تحریم ها در دی ماه، تحرکاتی را در بورس ایجاد کرده است و با فعالیت نوسان گیران، رشدهای محدودی را تجربه می کند.
از سوی دیگر از آنجایی که لغو تحریم‌ها و ورود سرمایه‌گذاران خارجی تاثیرات بلند مدتی در وضعیت بنگاه‌های اقتصادی و صنایع بورسی می گذارد، سهامداران فعلا ترجیح می دهند تا به اخبار این حوزه واکنشی از خود نشان ندهند و بیشتر منتظر تصمیمات دولت در خصوص نرخ خوراک شرکتهای پتروشیمی، بهره مالکانه معادن و سود سپرده بانکی باشند.
بر این اساس عملکرد بورس تهران در سومین ماه پاییز نشان می دهد که در این ماه ارزش معاملات بورس در مقایسه با آبان ماه با رشد 12 درصدی رو به رو شد و از 14 هزار و 535 میلیارد ریال به 16 هزار و 229 میلیارد ریال رسید. حجم سهام معامله شده هم رشد 9 درصدی را تجربه کرد و از 8235 میلیون سهم به 9013 میلیون سهم رسید.
وضعیت شاخص بورس نیز نشان می‌دهد که در این ماه این متغیر مهم با افت 2 درصدی مواجه شده و از 62 هزار و 889 واحد به 61 هزار و 519 واحد رسیده است. رسیدن شاخص به کانال 61 هزار واحد نشان می دهد که دماسنج بازار سرمایه نسبت به آذر ماه گذشته افت 11.5 درصدی را تجربه کرده و نسبت به ابتدای سال با زیان 1.6 درصدی مواجه شده است.
حاکم شدن جو انتظار و احتیاط در بازار سرمایه موجب شد تا در آذر ماه ارزش بازار سرمایه با کاهش 3 درصدی مواجه شده و از 27 هزار و 298 میلیارد تومان به 26 هزار و 614 میلیارد ریال برسد.
براساس معاملات خرد و بلوک نیز در این ماه ارزش سهام خریداری شده اشخاص حقوقی حدود 14 هزار و 544 میلیارد ریال و معادل 67 درصد از کل خریدها بود، در حالی که ارزش سهام فروخته شده آنها 14هزار و 71 میلیارد ریال و در حدود 65 درصد از کل فروش‌ها بود. بر این اساس در این ماه تمایل حقوقی ها بیشتر به سمت خرید سهم بود و سرمایه گذاری آنها میزان 473 میلیارد ریال مثبت شد.
این در حالی است که به دلیل شرایط رکودی حاکم در بورس حقیقی‌های بازار همانند ماه های گذشته بیشتر در نقش فروشنده ظاهر شدند و نسبت به ماه گذشته کمتر داد و ستد کردند به طوری که در این ماه اشخاص حقیقی 7 هزار و 99 میلیارد ریال معادل 32 درصد خرید کرده و در مقابل 7 هزار و 573 میلیارد ریال معادل 35 درصد فروختند؛ بنابراین حقیقی‌ها در آبان ماه 473 میلیارد ریال پول از بازار سرمایه خارج کردند که این میزان نسبت به ماه‌ گذشته افزایش یافته است.
از سوی دیگر بورس تهران در آذر ماه به دلیل ابهامات اقتصادی و تاثیر آن در بنگاه ها روزهای کسل کننده ای را سپری کرد و از 20 روز معاملاتی تنها 9 روز مثبت بود و در روزهای مثبت نیز شاخص بورس به مدد نوسان گیران نوسانات بسیار محدودی را تجربه کرد.همچنین در این ماه متوسط P/E بازار به 5.6 مرتبه رسید و نسبت به ابتدای سال رشد 3.7 درصدی را تجربه کرد.
بررسی صنایع بورسی از نظر ارزش بازار نشان می دهد که گروه محصولات شیمیایی با در اختیار داشتن 28 شرکت و ارزش بازاری معادل 735 هزار میلیارد ریال در رتبه اول قرار دارند و در این میان گروه بانک ها، موسسات اعتباری و سایر نهادهای پولی با 341 هزار میلیارد ریال و مخابرات با 220 هزار میلیارد ریال رتبه های بعدی را به خود اختصاص داده اند.
در حالی که پیش بینی سود شرکتها نسبت به آبان ماه 2 هزار و 992 میلیارد ریال افت کرده است که تطبیق سود و زیان پیش بینی شده شرکت ها در این ماه نسبت به ماه قبل نشان می دهد که تعداد 14 شرکت با افزایش، تعداد 33 شرکت با کاهش و مابقی شرکت ها معادل 255 شرکت، تغییری در سود (زیان) پیش بینی شده نداشته اند. سود و زیان پیش بینی شده شرکت‌ها در پایان آذر ماه برابر با 436 هزار میلیارد ریال است که نسبت به آبان ماه معادل 2 هزار میلیارد ریال کاهش نشان می دهد. در پایان آذر 1394 متوسط سود(زیان) خالص شرکت های بورسی به ازای هر سهم برابر با 411 ریال است.
میزان سود تقسیم شده شرکت ها به تفکیک صنعت از ابتدای سال تا پایان آذر ماه 1394 برابر 287 هزار میلیارد ریال بوده که 69 درصد درآمد (زیان) واقعی شرکت ها است. همچنین متوسط سود نقدی برای هر سهم معادل 368 ریال است.

بیش از هزار فعال مدنی، روزنامه نگار و فعال سیاسی در نامه‌ای سرگشاده خطاب به رئیس جمهور ضمن دفاع از عملکرد از معاونت زنان ریاست جمهوری، خواستار دفاع وی از معاونت زنان در برابر حملات اقتدارگرایان شدند.
 
به گزارش ایلنا، متن این نامه سرگشاده به شرح زیر است:
 
جناب آقای دکتر روحانی، ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
 
با سلام و احترام
 
چنانکه مستحضرید مردم ایران، خسته و آزرده از ادبیات زشت و زورمدارانه و بی‌اخلاقی‌های اقتدار‌گرایانه سیاسی دولت‌های نهم و دهم، از پیشنهادات و برنامه‌های توسعه‌مدار جنابعالی که با ادبیات حقوقی و رسا در قالب شعارهای زیبا بیان می‌‌شدند استقبال کردند. دولت تدبیر و توسعه در پرتو ادب و اخلاق توانست نور امیدی را برای تحقق آرزوهای دیرینه برابری‌خواهی و عدالت‌طلبی در قلب‌ها و اذهان هموطنان، بویژه زنان، بتاباند و امید و انتظاری که بر انگیختید شما را رئیس‌جمهور منتخب مردم کرد.
 
دقت حضرتعالی در انتخاب شایسته زن فرهیخته، توانمند و باتقوا، سرکار خانم شهیندخت مولاوردی، از  شناخت درست شما از فضای حاکم بر مطالبات معوق‌مانده زنان کشور حکایت می‌کرد.
 
تلاش‌های بی‌وقفه این بانوی درد آشنا در جهت شناساندن جایگاه و مطالبات زنان به دولت در داخل و برقراری اعتماد بین دولت و مسئولان و تثبیت منزلت و مقام والای زنان ایرانی در خارج و روابط فرهنگی بین‌الملل مورد تایید اکثریت زنان ایرانی است.
 
جناب رئیس‌جمهور، سخنرانی‌ها و نوشته‌های جنابعالی بیانگر این واقعیت است که شما نیز چون ما از صبوری و نجابت، قدرت مقاومت و تحمل زنان ایران‌زمین آگاهید، اما همه اینها که بر شمردیم و می‌دانید و می‌دانیم دلیل آن نمی‌شود که از ظلم و ستم آشکار بر زنانی که در زیر‌مجموعه دولت کمر همت بر حل مسائل و مشکلات زنان بسته‌اند غافل بمانید. مباد روزی که از سر مصلحت‌انگاری در برابر ظلم آشکار خموش بمانیم و خموش بمانید.
 
جناب رئیس‌جمهور، ما سکوت دولت و بویژه شخص شما را در برابر هتاکی‌ها و ستم آشکار برخی جریانات و نشریات خشونت‌گرا و انحصار‌طلب بر خواهر‌مان، شهیندخت مولاوردی، جایز نمی‌دانیم و از شما مصرانه  رسیدگی قانونی و پیگیری قضایی عاجل را در رابطه با این بی‌اخلاقی علیه دولت و مقام معاونت ریاست‌ جمهوری در دولت اعتدال و تدبیر داریم.
ما همچنین انتظار داریم بیش از پیش پشتیبان برنامه‌های خانم مولاوردی در راستای استیفای حقوق و رفع تبعیض‌ها و بی‌عدالتی‌های موجود علیه زنان باشید، چرا که برقراری عدالت و اصلاح  کشور را در ایجاد زمینه‌های ایمن برای بالندگی و رشد زنان، که بیش از نیمی از جمعیت کشورند، موثر می‌دانیم.  اسامی امضا کنندگان نزد ایلنا محفوظ است.