شهردار تهران: توليد ثروت نامشروع نبايد امنيت داشته باشد

شهردار تهران: توليد ثروت نامشروع نبايد امنيت داشته باشد  15 دی – 94
عجب شهردار تهران خودزنی کرده زیراکه خودش جزو صاحبان ثروت بادآورده است اکنون خواب نما شده و از خواب عمیق 37 ساله برخاسته که چنین فتوایی داده است؟! چون اززمان فتوای اقتصاد خری خمینی شیاد تولید ثروت های نجومی بادآورده یکشبه تاحال باشتاب ادامه داشته است چون غارتگران حکومتی بوده وهمراه شرکای شان درهمه نهادهای حکومتی وحوزوی  از مصونیت و امنیت کامل برخورداربوده اند. زیرا که دستگاه فاسد قضاییه بااعدام آفتابه دزدان و تهی دستان حاشیه ی امنیتی شان بوده است. برای اینکه شریک دزد ورفیق قافله بوده است.

شهردار تهران با تاکيد بر لزوم اجراي دقيق اقتصاد مقاومتي در کشورمان گفت: توليد ثروت نامشروع نبايد در کشورمان امنيت داشته باشد. متاسفانه توليد ثروت پاک و نجس در کشورمان با يک نگاه ديده مي شود و اين از چالش هاي جدي کشورمان است.
    محمدباقر قاليباف در همايش سراسري الزامات اقتصاد مقاومتي در خصوص اجراي برنامه هاي شهرداري تهران در راستاي اقتصاد مقاومتي اظهار داشت: در مورد شهرداري تهران تلاش کرديم بي برنامه حرکت نکنيم و هر آنچه که در ابتداي سال نوشته مي شود اجرا کنيم. در حقيقت مهم اين موضوع است که هر آنچه که مي نويسيم عمل کنيم فارغ از اينکه اين نوشته ها و برنامه ها صحيح است يا خير.

    شهرداري تهران با تاکيد بر اهميت اقتصاد مقاومتي در کشورمان افزود: اقتصاد مقاومتي براي کشورمان اهميت دارد؛ چرا که به لحاظ بنيادي با جهان سلطه در تقابل هستيم و اين موضوع زماني پايان خواهد يافت که يا کشور ما يا جهان سلطه در ماهيت خود تغيير ايجاد کند.قاليباف ادامه داد: مقاومت براي جلوگيري از فشارهايي که به کشورمان وارد مي شود، الزاماً تنها فشارهاي ناشي از تحريم ها نيست. در موقعيتي که به اقتصاد جهاني شوک وارد مي شود، بي ترديد اين شوک بر روي اقتصاد کشور ما نيز اثرگذار خواهد بود. بر همين اساس در دوران پساتحريم نياز بيشتري به اقتصاد مقاومتي خواهيم داشت.وي کاهش فشارها و اصلاح عدم شفافيت در سيستم را دو پيامد اقتصاد مقاومتي خواند و افزود: مديريت دانش و انضباط بخشي به دانايي و تبديل آن به موتور محرکه در خلق ارزش افزوده از اهميت بسياري برخوردار است. براي حرکت در مسير اقتصاد دانش بنيان که در حقيقت همان اقتصاد مقاومتي است، بايد در بستري حرکت کنيم که انضباط بخشي به دانايي به طور کامل محقق شود.قاليباف با اشاره به اينکه اقتصاد کشور در گروي مولد بودن آن است، گفت: بايد قدرت، ثروت، معرفت و منزلت توليد کنيم در حقيقت هر کشوري که اين چهار عنصر را توليد کند، يک کشور مولد است.وي ادامه داد: متاسفانه هميشه به دنبال رسيدن به يک پول هنگفت در کمترين زمان ممکن بوده ايم و هيچ گاه به تحقيقات و نوآوري بها داده نشده است. نبايد در کشور توليد ثروت نامشروع امنيت داشته باشد. متاسفانه امروز توليد ثروت پاک و نجس با يک نگاه ديده مي شود که اين از چالش هاي جدي کشورمان محسوب مي شود.

    به گزارش ايسنا شهردار تهران تاکيد کرد: تمامي اين موضوعات را مي دانيم، به درستي مي فهميم و خواهان تغيير آنها هستيم اما متاسفانه در يک اقتصاد وامانده اي فرو رفته ايم که ميان نفت بشکه اي 12 دلار و 120 دلار فرقي وجود ندارد و در يک فاصله زماني 7 ساله هيچ فرقي در کشور ايجاد نمي شود، بلکه گاهي وضعيت بدتر شده است.

    وي گفت: حدود 900 ميليارد دلار در يک دهه هزينه مي شود اما در حوزه اشتغال هيچ تفاوتي را شاهد نيستيم.

        
از موج پوشک تا موج کنوني، موفق عمل نکرديم
    قاليباف با اشاره به رشد زاد و ولد در سال هاي ابتدايي انقلاب اسلامي گفت: از موج نياز آن روزها به پوشک و شيرخشک تا موج کنوني نياز به اشتغال، مسکن، ازدواج و پيري به درستي مشکلات پيش بيني نشد و موفق عمل نکرديم. در حقيقت نظام اداري کشور نتوانست حتي يکي از اين موج ها را پيش بيني و با تدابير لازم آن را اصلاح کند. در دوره اي پس از افزايش زاد و ولد با مشکل شير خشک و پوشک مواجه شديم و در دوره هاي بعد با مدارس چند شيفيتي و کنکور براي ورود به دانشگاه. در سال هاي آينده نيز با بحران پيري مواجه مي شويم و تدبير ساخت خانه يا حل مشکل ازدواج در سال هاي آينده ديگر نياز جامعه نخواهد بود.شهردار تهران تاکيد کرد: چالش اصلي ما در کشور مديريت است و بايد اين موضوع را اصلاح کنيم. در اقتصاد مقاومتي نيز رکن اصلي همين مديريت است و با اصلاح آن مي توانيم کارها را به پيش ببريم.