رجبی: تغییرات اشتغال "محسوس" نیست؛ "آمار دادن" دردی دوا نمی‌کند

خودباخته‌های غرب می‌گویند باید از خارج "مدیر" وارد کنیم
آیت‌الله رجبی: تغییرات اشتغال "محسوس" نیست؛ "آمار دادن" دردی دوا نمی‌کند/ دشمنان "معیشت" مردم را هدف گرفتند  29 فروردین - 96
 به بازی گرفتن آخوند رجبی با پسوند آیت الله تا گفته بیشمارتکرار شده علیه دولت روحانی را نشخوار کند .چون این آخوند همچون همشیره مفقود شده اش فاطمه رجبی همسر غلامحسین الهام کاشف چهره هزارسوم بودن احمدی نژاد است که  دوتایی از احمدی نژاد حمایت می کردند.
آیت الله رجبی
به گفته عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، دشمنان برای جداسازی مردم از نظام سرمایه‌گذاری کردند تا پشتوانه مردمی را از نظام بگیرند از همین رو مسئله معیشت مردم را مورد هجوم قراردادند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، چندین سال است که مقام معظم رهبری شعار سال را با محوریت "اقتصاد مقاومتی" نامگذاری می‌کنند و با گذشت حدود هشت سال از تاکید ایشان بر پروژه اقتصاد مقاومتی، سال 96 نیز به‌عنوان "اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال" به خود گرفت و با توجه به کمبودها و اعمال فشار از طریق تحریم‌های اقتصادی باید دید مسئولان در سال جاری چگونه می‌توانند در این مسیر گام بردارند.
بیان چنین موضوعی که آیا مسئولان در تحقق تاکیدات مقام معظم رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی جامه عمل پوشانده‌اند دغدغه این روزهای مسئولان دلسوز کشور واقع شده است، آیت‌الله محمود رجبی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم به تشریح این موضوع پرداخت.
تسنیم: نظر شما درباره آماردهی دولت در زمینه تولید و اشتغال چیست؟
آمار و گزارش دادن به مردم دردی را دوا نمی‌کند، مردم باید احساس کنند که در زمینه اشتغال کاری صورت گرفته و جوانان آن‌ها زمینه اشتغال‌شان فراهم‌شده است، درصورتی‌که خلاف این را مشاهده می‌کنیم. نخستین دغدغه و نقطه آسیبی که می‌تواند در جامعه برای نسل جوان وجود داشته باشد این بوده که جامعه ازنظر نیروی کار فاقد اشتغال باشد که این امر می‌تواند عامل انواع فساد شود.
آنچه می‌تواند اعتماد مردم را به دولت‌مردان جلب کند این بوده که مردم ببینند در جامعه تولید صورت گرفته و اشتغال در حد مطلوب محقق شده اما با صرف دادن آمار و با صرف ادعاها هرکسی می‌تواند خلاف این را ادعا کند.
همان‌طوری که مقام معظم رهبری فرمودند باید ببینم که آمار چقدر با واقعیت تطابق دارد و در سطح جامعه ملموس است. اینکه واقعیت ملموس سطح جامعه چیز دیگری است را کسی نمی‌تواند انکار کند، از همین رو برخی مسئولان که این آمارها را می‌دهند ناچارند در این زمینه توجیهاتی کنند.
تولید می‌تواند از آسیب‌ها جلوگیری کند، اگر محور تولید و اشتغال از سوی مسئولان به‌ویژه قوه مجریه و فعالان اقتصادی مورد توجه ویژه قرار بگیرد هم توطئه خارجی خنثی و هم نیاز داخلی و شکوفایی اقتصادی داخلی و به‌تبع آن از آسیب‌های جدی جلوگیری خواهد شد.
تسنیم: دشمنان روی چه هدف‌هایی در نظام سرمایه‌گذاری می‌کنند؟
امسال با توجه به اینکه دشمنان برای جداسازی مردم از نظام سرمایه‌گذاری کردند تا پشتوانه مردمی را از نظام بگیرند، مسئله معیشت مردم را مورد هجوم قرار دادند، همچنین دشمنان می‌خواستند مردم را در مضیقه معیشتی قرار دهند تا دچار آسیب شده  و حضور در عرصه‌هایی که برای تقویت نظام لازم است، جدا شود.
مقام معظم رهبری به‌عنوان یک دیدبان تیزبین و حکیم به‌خوبی این توطئه دشمن را شناسایی کردند و به مقابله با آن، امسال را سال اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال نام‌گذاری کردند. برای تحقق مسئله تولید و اشتغال باید از درون کشور اعم از ظرفیت‌ها و نیروی انسانی کارآمد استفاده کرد به‌دلیل اینکه کشور ایران از لحاظ منابع طبیعی و امکانات دیگر در جایگاه خوبی قرار دارد.
در چندین سال اخیر مقام معظم رهبری مسئله اقتصاد را موردتوجه قرار داده‌اند و مؤلفه‌های مختلفی که برای یک اقتصاد شکوفا، پایدار و مقاوم در سال‌های مختلف لازم است را امسال را هم به اقتصادمقاومتی نام‌گذاری کرده‌اند.
تسنیم: با توجه به اینکه در کشور ظرفیت و امکانات خوبی در این عرصه وجود دارد، وظیفه دولت چیست؟
لازم است مسئولان وارد عمل شوند و از ظرفیت‌ها استفاده کنند، مسئولانی که می‌خواهند ظرفیت‌های بالقوه را به ظرفیت‌های بالفعل تبدیل کنند باید انقلابی و به ظرفیت‌ها اعتماد داشته باشد.
رهبر معظم انقلاب در چند سال اخیر محور نام‌گذاری را اقتصاد مقاومتی قرار داده‌اند در واقع سال گذشته با توجه به اینکه مؤلفه‌ها و زمینه‌های لازم برای اقتصاد مقاومتی در سال گذشته نام‌گذاری شده بود اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل را مطرح کردند که این امر مهم در حد شعار و گفتار باقی نماند.
در کشور از نیروی کار  انسانی فعال و فهیمی برخوردار هستیم و نیروهای دیگری که اگر زمینه لازم برای فعالیت آنان شود و آن‌ها هم تبدیل به نیروی‌های بالفعل شوند، می‌توانیم در تحقق این امر موفق شویم. گاهی در عرصه‌های گذشته شاهد نیروهایی بوده‌ایم که در پست‌های حساسی قرار می‌گرفتند که نسبت به غرب خودباخته بودند.
برخی از این افراد بیان کردند که نمی‌توانیم فعالیت‌های زیادی در این زمینه داشته باشیم یا اینکه عنوان می‌کردند مدیران را باید از خارج وارد کنیم، این امر عدم اعتماد به درون را می‌رساند که این‌ها نشانه مغلوب شدن در برابر دشمنان و آسیب زدن به‌نظام  مقدس جمهوری اسلامی است.
انقلابی بودن، اعتماد به درون و اهل تلاش بودن مسئولان و مدیران در جامعه ضرورت دارد امیدواریم هر دولتی که می‌خواهد به شعار سال تحقق ببخشد به این نکات توجه ویژه‌ای داشته باشد.
تسنیم: با توجه به انتخابات پیش رو وظیفه مسئولان و دولت مردان چیست؟
مقام معظم رهبری بر حضور حداکثری مردم را در انتخابات تأکید دارند، دولت‌مردان باید با عمل، رفتار، سیاست و برنامه‌ریزی خود زمینه این حضور حداکثری را فراهم کنند، همچنین باید زمینه را برای بصیرت افزایی مردم فراهم کنند در واقع یعنی از اطلاعات و اخبار دروغین جلوگیری کنند.
نیروهای جوان و انقلابی زیادی در کشور وجود دارد که می‌توانند نشاط و توان لازم با ایمانی که ظرفیت‌های درونی دارند توجه کنند بنابراین اگر مسئولان خوبی در رأس کار قرار بگیرند با برنامه‌ریزی‌ها می‌توانیم در فرصت کوتاهی تمام توطئه‌های دشمن را خنثی کنیم و ازنظر اقتصادی، معیشت، تولید و اشتغال در سطح بسیار مطلوبی قرار بگیریم.
تسنیم: چگونه باید حق مردم را ادا کرد؟
حق مردم است که هر چه مسئولان می‌توانند در جهت تأمین نیازهای آنان اقدام کنند و این ناسپاسی نعمت خداوند بوده که ما در تأمین نعمت‌های مردم بخواهیم کوتاهی را انجام دهیم. اگر اقتصاد مقاومتی تولید و  اشتغال جدی گرفته شود قطعاً معیشت مردم در شکل مطلوبی قرار خواهد گرفت که موجب می‌شود مردم نسبت به‌نظام در مسائل فرهنگی دل‌خوشی داشته باشند.
دولت باید به مسئله فرهنگی توجه ویژه‌ای داشته، مسئله فرهنگی یک مسئله مهمی است که دولت‌مردان باید به آن توجه ویژه‌ای داشته باشند اگر فرهنگ جامعه تحت تأثیر فرهنگ بیگانه قرار بگیرد مشکلات در ابعاد مختلف رخ خواهد داد بنابراین مسئولان باید صادقانه در خدمت مردم باشند.
همان‌طور که مقام معظم رهبری فرمودند مسئولان خدمت گذارند و مردم کارفرما، ازاین‌رو مسئولان باید با این نگاه به ملت و نیازهای ملت  توجه داشته باشند، که برای مردم به‌عنوان کارفرمایان خود آنان صادقانه عمل کنند و پاسخگو باشند.
تسنیم: چه امری در این عرصه سبب آسیب می شود؟
نکته دیگری که مقام معظم رهبری به آن توجه دارند تولید ملی است اگر ازنظر تولیدات وابسته به خارج باشیم می‌تواند یک آسیب جدی محسوب شود که در واقع این امر زمینه وابستگی‌های دیگر نظام را به خارج از خود به‌ویژه استکبار تشدید می‌کند.
در زمینهٔ تولید باید ببینیم که کارخانه‌ها و کارگاه‌های صنعتی چه مقدار فعال هستند و چند درصد از ظرفیت‌های آنان فعال است، متأسفانه خلاف آنچه در آمارها وجود دارد را مشاهده می‌کنیم، این مطلب بیانگر این بوده که آمارها را یا کسانی به‌غلط به مسئولان می‌دهند و مسئولان بررسی نمی‌کنند و یا در جمع‌بندی اشتباهی رخ می‌دهد.
در واقع گزارش دادن به مردم دردی را دوا نمی‌کند، مردم باید احساس کنند که در زمینهٔ اشتغال کاری صورت گرفته و جوانان آن‌ها زمینه اشتغالشان فراهم‌شده درصورتی‌که خلاف این را مشاهده می‌کنیم.