گزیده ها 26 اردیبهشت -96

گزیده ها 26 اردیبهشت -96
روحانی و نعمتی که هنوز مجهول است
غلامرضا بنی اسدی
بسیار خوانده‌ایم و شنیده‌ایم این روایت را که «نعمتان مجهولتان، الصحه والامان» اما آنچنان که باید تامل نکرده‌ایم تا همچنان مجهول و مغفول بماند این دو نعمت حیاتی. باز هم این روایت را خواهیم خواند و خواهیم شنید و خواهیم نوشت اما باید به تامل هم برخیزیم تفسیر‌های روز آمد این روایت را. باید نگاه‌ها را به این حقیقت باز کنیم که امروز هم مخاطب این روایت راهنمای حضرت رسول(ص) هستیم و باید هم به سلامت بیاندیشیم و هم به امنیت که الحمد لله به برکت خون شهدا و تدبیر دولت محترم، هر دو در حد بسیار افتخار آمیزی در ایران عزیز برقرار است و دیگران را هم به احترام وامی دارد.
نکته‌ای که باید توجه داشت این است که این دو نعمت بزرگ، از فرط پیدایی، به چشم نمی‌آید، مثل نفس که تا فرو می‌رود ممد حیات می‌شود و تا برمی آید و مفرح ذات می‌گردد اما ما را در یاد نمی‌ماند که بر این نعمت شکری لازم است که از عهده دست‌ها و زبان‌ها فراتر، به اخلاص بندگی ممکن می‌شود. آن دو نعمت هم ماجرایی چنین دارد که تا - خدای نکرده - از دست نرود، دست به شکر و طلب بلند نمی‌کنیم. این قصه در باره دولت روحانی هم صادق است. چون آهسته و پیوسته کار می‌کند، چون مدام خود را به رخ نمی‌کشد، چون زبان بیان ندارد، چون نمی‌گوید نظام سلامت را از کجا تا به کجا ارتقا داده است، چون نمی‌گوید که برای عمیق و ماندگار شدن امنیت چه زحماتی کشیده است، چون کارنامه خود را برابر دید نمی‌گذارد، برخی‌ها را گمان این شده که می‌توانند کلنگ بردارند و درزبان بنشانند و خراب کنند همه چیز را. اما غافلند که اگر چه دولت کم گذاشته است برای بیان خدمات و تبیین برنامه‌های پیش رو، مردم اما کم نمی‌گذارند در حمایت از دولتی که امنیت و سلامت و آرامش و ثبات را به جامعه برگردانده است. این را جمعه نشان خواهند داد که خط‌های نانوشته را چگونه می‌خوانند و راز دست‌های بسته را چه سان می‌دانند، پس نخواهند گذاشت که امنیت و سلامت و آرامش و دولت روحانی برود تا بعد دست چه کنم، چه کنم بر سر بکوبند. نه، مردم هم خود سرفراز شنبه خواهند بود و هم ایران اسلامی، پرچم عزت خود را بالاتر خواهد افراشت و دنیا خواهد دید که مردم ایران مشی و مرام و وصیت بزرگان خویش را در پیش خواهند گرفت و نخواهند گذاشت، برخی‌ها با هیاهو در این مسیر پیشرفت، دور برگردان درست کنند. این البته به معنای این نیست که همه کارهای دولت یازدهم خوب است و صد در صد مورد تایید بلکه به این معناست که با ظرفیت‌های موجود، کارنامه‌ای قابل قبول در چهار سال گذشته و برنامه‌های احترام برانگیز برای چهار سال آینده دارد لذا باید برای ادامه راه همان‌طور که مرد جاودان یاد سیاست ایران، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، گفت و بزرگان و نخبگان تاکید کردند، دولت دوم روحانی بهتر خواهد بود پس هوشمندانه، فردای بهتر را از دست نمی‌دهیم حتی اگر به دیروز هم انتقاداتی داشته باشیم.ما می‌آییم تا بدهکار فردا نباشیم. می‌آییم برای ارتقای سلامت، امنیت، آرامش. می‌آییم برای عقلانیت، تدبیر، امید و روز‌های بهتر ایران شهیدان، می‌آییم تا کسی به میهن ما چپ نگاه نکند....و حرف آخر؛ جمعه، حماسه‌ای درراه است، برخیزیم!
شاه مازندران» در زندان درگذشت 

«محمود طالبی» معروف به شاه مازندران صبح دوشنبه در زندان بابل درگذشت.
فرماندار بابل با تائید خبر فوق در گفت و گو با ایرنا گفت: «محمود طالبی» ساعت حدود 2.5 بامداد به دستشویی زندان رفت و چون دیر کرد دوستانش پیگیر شدند.
«
محمد تقی عباسپور» افزود: حال این فرد بهم خورده بود و دوستانش با مسئولان زندان تماس گرفته بودند و بعد از انتقال به بهداری زندان متی کلای بابل، با مرکز اورژانس 115 بابل تماس گرفته شد که بعد از معاینات اولیه به بیمارستان آیت‌الله روحانی بابل منتقل شد.
وی اظهارداشت: اقدام کادر پزشکی برای احیای «محمود طالبی» ثمری نداشت و به گفته اورژانس 115 بابل وی براثر ایست قلبی درگذشت ولی نتیجه نهایی را باید پزشکی قانونی اعلام کند.
در همین راستا دکتر «احمد محمدپور» رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی اورژانس 115 بابل نیز گفت: ساعت 2.36 دقیقه به مرکز اورژانس 115 بابل مبنی برعدم هوشیاری یک زندانی گزارش شد.
وی افزود: بعد از اعزام پایگاه دانشگاه علوم پزشکی بابل به محل مورد نظر، تکنسین‌های اورژانس 115 بابل پس از معاینات اولیه متوجه شدند زندانی «محمود طالبی» معروف به شاه مازندران دچار ایست قلبی تنفسی شده و فاقد علائم حیاتی است.
وی گفت: بلافاصله تکنسین اورژانس اقدام به سی پی آر و انتوباسیون برروی این فرد کردند که ثمری نداشت ولی با این حال طالبی به بیمارستان آیت‌الله روحانی بابل منتقل شد ولی تلاش کادر بیمارستان نیز ثمری نداشت و وی درگذشت.
«
محمود طالبی»، زمستان سال 94 فیلمی از شرارت‌هایش را به همراه رجزخوانی علیه دیگر رقیبانش در فضای مجازی پخش کرد و در آن خود را «شاه مازندران» لقب داده بود.
فیلم رجزخوانی‌های وی که پس از ربودن یکی از اوباش رقیبش از منطقه ' گتاب' بابل ضبط و بهمن ماه سال 94 در فضای مجازی پخش کرد، سبب رعب و وحشت در میان مردم شده بود.
وی چند روز بعد از انتشار این فیلم با دستور قضائی و تعقیب و مراقبت ماموران انتظامی در مخفیگاهش دستگیر و تحویل مراجع قضائی شد.
سرنوشت شاه خودخوانده مازندران از زمستان 94 به بعد یکی از سوژه‌های مورد توجه رسانه‌های زرد در کشور بود که او را در داستان‌های خود ساخته هم اعدام کردند و هم از زندان فراری دادند. خودکشی او هم داستان دیگری بود که در این رسانه‌ها پی گرفته شد.
محمود طالبی که در بازجویی‌ها و مصاحبه‌های اندکش با بعضی رسانه‌ها خود را کشتی گیر و صاحب دوبنده در حد تیم ملی معرفی کرد، متولد سال 62 بابل است.
بر اساس اعلام دادستانی بابل که پیش از این در رسانه‌ها منتشر شد، وی پیش از آخرین دستگیری در بهمن سال 94 دارای هفت فقره پرونده شرارت بود.
شاه خودخوانده مازندران از زمان دستگیری تا یک ماه پیش در سیستان و بلوچستان به صورت تبعیدی در زندان بود.
حکم اولیه وی 6 سال زندان بر اساس شکایت شاکی خصوصی بود که بر اساس اعلام دادستانی بابل به خبرگزاری میزان با رضایت شاکی یک ماه پیش از زندان آزاد شد.
حکمی که دهه اول اردیبهشت ماه جاری برای طالبی صادر شده، مربوط به شرارت و پخش فیلم آن در فضای مجازی است که به 13 سال حبس محکوم شده بود.
حمایت سعید جوادی آملی فرزند جوادی  از روحانی 
حجت‌الاسلام سعید جوادی آملی در یادداشتی ضمن دعوت مردم به شرکت در انتخابات ریاست جمهوری، از دکتر حسن روحانی حمایت کرد. متن یادداشت چنین است.
اصطفاء و انتخاب که شانى از شئون الهى است به معناى گزینش نخبگان و پذیرش شایستگانى است که خداوند عالم به منظور تحقق و ظهور اراده خویش در قلمرو تکوین و یا گستره تشریع آنان را اختیار نموده.
تجلّى همین معنا و رقیقه همان حقیقت در عرف دین مداران انتخابات نامیده شده و حضور شایستگان در عرصه حکومت و گزینش صالحان در صحنه سیاست در جهت تحقق اراده مردم را اصطفاى انسانى می‌خوانند.
این کشور و این مردم با داشتن افکار بلند، اندیشه هاى عمیق، تجربیات موفّق در عرصه هاى مختلف براساس تصمیمى حکیمانه و اراده‌اى عاقلانه و با اعتنا به ذخائر غنىّ علمى و فرهنگی این مرز و بوم و با ملاحظه منابع سرشار به ویژه نیروى انسانى، در دوره حاضر شخصیتى را در صدر برنامه هاى اجرائى کشور قرار داده‌اند که ضمن احراز پیشینه مناسب علمى در عرصه دانش‌هاى اسلامى اعمّ از حوزوى و دانشگاهى در مقیاس جهانى، اهل سیاست و مبارزه از پیش از انقلاب و پیگیر مسائل کشور، اسلام و ملت بوده و با عزم جدى ملازم بنیان گذار جمهورى اسلامى امام راحل (قدس سره) بوده و در تمام دوران هشت سال دفاع مقدس در کنار فرمانده جنگ و جبهه و قائم مقام فرمانده کل قوا امام خمینى (ره) آیت‌‌الله هاشمى رفسنجانی نقش موثر داشته، و همچنین پنج دوره نماینده مجلس و شانزده سال امین و نماینده رهبرى در شوراى امنیت ملّى و با تجربه حضور در دهها میدان عمده و اساسى جهانى که در فراز آنها معاهده افتخار آمیز برجام که سند عزّت و قباله اقتدار ملّى این مردم و کشور است در صحیفه عمل خویش دارد.
 
آنچه ملّت بزرگ ایران و نیز ملتهاى مختلف جهان خصوصاً جوامع اسلامى در دنیاى پیشرفته و توسعه یافته امروز انتظار دارند انتخابى است که ملّت ایران ضمن مصونیت بخشى در ابعاد اصیل دینى و فرهنگی خویش در حفظ دستاوردهاى گرانبهاى سیاسى و انقلابى خود کامیاب بوده و الگویى از یک حکومت دینى کارآمد و موفق در عرصه داخلى و صحنه جهانى به نمایش گذارد.
اکنون کشور بزرگ و ملت بزرگوار ایران اسلامى خود را براى انتخابى مهم و سرنوشت ساز مهیّا می‌سازد امّا این بار بر آنست که از تجارب تلخ و شکننده گذشته درس آموخته و با شهود و درک توفیقات از یک سو و شهادت گواهان صادق و صالح از سوى دیگر این دوره را که با ارشاد و اشاره رادمرد دین و کیاست و آگاه به انقلاب و سیاست آیت‌‌الله هاشمى رفسنجانی (رحمه‌الله‌علیه) صورت پذیرفته تکرار نماید. انتخابى که خوف و هراس نسبت به گذشته و حزن و اندوه نسبت به آینده را از سر این ملّت و نظام برطرف سازد.
اگر دوره چهار ساله دولت جناب حجت‌الاسلام والمسلمین آقاى دکتر روحانى را به حق دوران زدودن انحراف و تحریف در نظر و فساد و تخریب در عمل بدانیم دوره پیش رو را که قطعاً با اهتمام بیشتر و تلاش افزونتر توام است دوران کامیابى و ظفر می‌شماریم.
بنابراین مناسب‌تر می‌نماید که براى بار دوم ملّت فهیم ایران جناب آقاى دکتر روحانى را به عنوان رئیس جمهورى اسلامى برگزیده و پرچم این نظام استوار و دولت پایدار را به دست شخصیت ممتازى بسپارد که هم رهبرى معظّم انقلاب او را شایسته دو نشان درجه یک نصر و نشان فتح دانسته و هم مردم فکور و عقول ایران اسلامى او را صاحب اندیشه در نظر و اهل تدبیر در عمل دیده‌اند.
دکتر روحانی در جمع هواداران خود در سالن شش هزار نفری پورشریفی تبریز:
راهی را که با هم آمده‌ایم به عقب بر نمی‌گردیم 
نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: روحانی به دنیا فحاشی نمی‌کند، اما در مقام عمل قدرت دفاعی ایران و سلاح‌های راهبردی آن را در سه و نیم سال گذشته به اندازه بیش از یک دهه قبل رساند.
به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی دیروز در جمع هواداران خود در سالن شش هزار نفری پورشریفی تبریز گفت: سلام بر همه شما که یاد خرداد 92 و 76 را در 29 اردیبهشت زنده خواهید کرد.
وی افزود: خواهش می‌کنم با همه شور و احساساتتان، به این نکته توجه کنید که ما می‌خواهیم روز جمعه کسی را انتخاب کنیم که یک تصمیم او می‌تواند جان میلیون‌ها را به خطر بیندازد و یا یک تصمیم او می‌تواند به حیات میلیون‌ها انسان کمک کند.
وی اضافه کرد: مردم آذربایجان، من در سال 92 به شما قول دادم اگر رئیس جمهوری شوم، اولین تصمیمم راجع به احیای دریاچه ارومیه خواهد بود؛ اگر همین تصمیم اجرا نمی‌شد، امروز در آذربایجان شرقی و غربی چه وضعی داشتیم؟ توفان نمک همه منطقه را فرا می‌گرفت.
حجت الاسلام روحانی ادامه داد: عزیزان من، با خشک شدن دریاچه ارومیه، فقط کشاورزی از بین نمی‌رفت؛ مردم مجبور به مهاجرت از منطقه می‌شدند؛ یک تصمیم دولت می‌تواند سرنوشت زندگی 14 میلیون نفر در غرب کشور را تغییر دهد.
وی گفت: از آغاز این دولت، هر کس می‌خواست برای سرمایه‌گذاری به آذربایجان بیاید، منتظر دوچیز بود؛ یکی اینکه برجام تحقق یابد و تحریم‌ها شکسته شود؛ دوم اینکه می‌خواستند ببینند دریاچه ارومیه می‌ماند یا نه؛ اگر دریاچه ارومیه به همان صورت سابق به سمت خشکی مطلق می‌رفت، هیچکس برای سرمایه‌گذاری نمی‌آمد و همه می‌رفتند.
وی با بیان اینکه ما برای ایران پای صندوق می‌رویم، اظهار کرد: دلواپسان، آجرهای دیوار تحریم را در یک انبار گذاشته‌اند که اگر دولت عوض شد، آن‌ها را دوباره بیاورند.
نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری کشورمان با بیان اینکه ما راه آهن میانه به تبریز را آماده خواهیم کرد، ادامه داد: ما آذربایجان را از لحاظ کشاورزی، مقتدرتر خواهیم کرد.
وی افزود: ما تصمیم گرفتیم و عهد بستیم تا تبریز سربلندتر از همیشه شود. آیا سال آینده تبریز پایتخت گردشگری دنیای اسلام هست یا نه؟
وی اضافه کرد: ما می‌خواهیم تبریز را به مرکز تجارت تبدیل کنیم؛ آیا ملت ایران هرروز باید در این فکر باشند که چه زمانی قطعنامه جدیدی علیه آنان وضع می‌شود یا منتظر باشند که چه گشایش جدیدی در زندگی شان ایجاد می‌شود.
وی ادامه داد: دولت یازدهم قدرت ملت ایران را در صحنه جهانی نشان داد؛ دولتی را انتخاب می‌کنیم که بتواند با رهبران دنیا حرف بزند.
وی افزود: ما ایران بزرگ و مقتدری داریم و می‌توانیم قدرت ایران را بیش از گذشته به رخ جهانیان بکشانیم؛ روحانی اهل شعار نبود، روحانی مرتب به دنیا فحاشی نمی‌کرد.
او ادامه داد: اما روحانی در مقام عمل قدرت دفاعی ایران و سلاح‌های راهبردی ایران را به بیش از آنچه در 10 سال قبل بود، رساند.
حجت الاسلام والمسلمین روحانی اظهار کرد: اگر قدرتمند باشید، نیازی نیست در خیابان راه بروید و شعار بدهید من قدرتمندم؛ ما باید قدرت پیدا کنیم، ما باید بازار دنیا را بگیریم.
وی با اشاره به اینکه، شما بازار نفت ما را به عربستان دادید، گفت: شما منابع مشترک نفتی و گازی ما را در اختیار دیگران گذاشتید بعد اظهار قدرت کردید، شما رفتید در مذاکرات بیانیه خواندید و تحریم جدید گرفتید و برگشتید.
روحانی اضافه کرد: این دولت کاری که کرد این بود که مردم میدان دیپلماسی را درست انتخاب کردند.
وی افزود: مردم، مگر نمی‌خواستید در کشاورزی بیشتر روی پای خودمان بایستیم؟ آنها شعار انقلابی گری می‌دادند، اما در سال آخر 6 میلیون تن گندم برای نان مردم وارد کردند.
روحانی ادامه داد: ما در سال گذشته 3 میلیون تن گندم اضافه برای صادرات داشتیم.
وی با بیان اینکه کسانی می‌توانند از آینده ایران حرف بزنند که گذشته آنها شهادت دهد، گفت: مردم، دنبال شاهد باشید، هرکس چیزی گفت از او کارنامه بخواهید و ما برای همین 29 اردیبهشت پای صندوق می‌رویم.
روحانی گفت: من گفتم دیوار تحریم هسته‌ای را خراب خواهم کرد، گفتم در اقتصاد، تورم و رکود را مهار خواهم کرد، گفتم با دنیا روابط بهتری برقرار خواهم کرد، گفتم در بهداشت و درمان شرایط بهتری را ایجاد خواهم کرد، اما بعضی چیزها هم قدرت بازوی من نتوانست.
وی ادامه داد: اینجا به شما مردم تبریز می‌گویم، بعضی کارها را با رای 51 درصد نمی‌شود انجام داد، اما رای بالاتر کارساز آن خواهد بود.
این نامزد ریاست جمهوری ادامه داد: چرا این همه به روحانی تهمت می‌زنند؟ چرا صداوسیما ضد این دولت حرکت می‌کند؟ دعوا سر چیست؟ مردم عزیز، یک راه بیشتر نداریم و آن اینکه همه را پای صندوق آرا ببریم.
روحانی افزود: درخواست من از همه شما مردم ایران این است که هر نفر روز جمعه به همراه 11 نفر پای
صندوق برود؛ ما دولت دوازدهم را می‌سازیم و اگر همه پای صندوق آرا رفتیم در اینجا به شما قول می‌دهم آنچه می‌خواهید شدنی است.
وی ادامه داد: ما همه می‌توانیم با وحدت و اتحاد و همبستگی و آرامش، با کمک رهبر عزیز و فرهیخته‌ای که من حاضرم برای برخی امور ده‌ها بار دست ایشان را ببوسم، مشکلات را حل کنیم؛ شرطش 1+11 است؛ شرطش حضور همه مردم پای صندوق آراست.
روحانی یادآور شد: مردم عزیز و بزرگوار آذربایجان، آیا از عهد و پیمانی که با هم در خرداد 92 بسته بودیم، پشیمانید؟ آیا قدم‌هایی که بنا بود برداریم، حداقل نصف آن را برنداشتیم؟
وی با اشاره به وضعیت دریاچه ارومیه، گفت: این دریاچه تثبیت شده است، البته که کافی نیست و باید قدم‌های بیشتری برداشته شود. دریاچه ارومیه باید مرکز گردشگری شود.
روحانی گفت: ما راهی را با هم آمده‌ایم و به عقب بر نمی‌گردیم. ما نمی‌خواهیم به سالهای 90 و 91 برگردیم، باید دست به دست هم بدهیم برای آینده. من می‌خواستم در این کشور دروغ نباشد.
وی ادامه داد: عده‌ای آنقدر پررو شده‌اند که گزارش دروغ به محضر مقام معظم رهبری ببرند؛ ما که انقلابی امروز نیستیم، شماها تازه انقلابی شده اید؛ من بسیجی سال 59 هستم، به مردم دروغ نگوییم.