اژه‌ای: ۶۰ مدیر دولتی و اجرایی تخلف انتخاباتی داشته‌اند

اژه‌ای: ۶۰ مدیر دولتی و اجرایی تخلف انتخاباتی داشته‌اند  26اردیبهشت-96
پس ار اینکه روحانی در شوی سوم مناظره تلویزیونی نامزدان ریاست جمهوری از خط قرمزعبور کرد و بامخاطب قراردادن دژخیم رئیسی عملکرد قوه فاسد قضاییه را زیر سئوال برد . چون قوه فاسد قضاییه زیر کنترل کامل خامنه ای ودرخدمت اهداف پاسداران و سیاست سرکوب نیروی انتظامی است . بنابراین پرونده سازی  برای دولت همراه باتهدیدشایعه ترور روحانی که ازسوی پاسدارحسن عباسی دراهواز مطرح شد دردستور کار مشترک اطلاعات سپاه و قوه فاسد قضاییه قرار گرفته است. به خصوص پس ازبرکناری سرداردزد قالیباف به نفع دژخیم رئیسی  طوطی پیر92 ساله جنتی وارد صحنه شد تاتوصیه کندمردم باید به نامزد شایسته یا دژخیم رئیسی رأی دهند .اکنون دژخیم اژه ای هم لباس وشریک دژخیم رئیسی  هم  مأموریت دارد تا خبر ازتشکیل  60 پرونده  تخلف  برای مدیردولتی بدهد تافشاگازانبری برروی روحانی افزایش یابد . زیرا مهندسی سپاه تصمیم دارد سناریوی 88 راتکرار کند . یعنی دژخیم رئیسی راجایگزین روحانی کند .برای همین ازهم اکنون پرونده سازی ها شروع وتکمیل شده تامکمل تأکید خامنه ای شود که تهدید کرده بود نتیجه نمایش انتخابات هرچه باشد همه باید قبول کنند واعتراضی درکار نباشد چون اعتراضبرخلاف قانون است.
بهرحال می طلبد کهم خالفین باید هشیارانه خبرها رادنبال وتوطئه های تدارک دیده شده پاسداران و خامنه ای راافشا کنند
محسنی اژه‌ای
 اژه‌ای دو روز پیش هم به برخی اظهارات حسن روحانی پاسخ داد
غلامحسین محسنی اژه‌ای، معاون اول و سخنگوی قوه قضاییه ایران، برخی مدیران دولت را به "تخلفات انتخاباتی" متهم کرده و گفته است که در این رابطه برخی احضار شده و ضمن تحقیق از آنها "تذکرات لازم" به ایشان داده شده است.
آقای اژه‌ای گفته است: "بیش از ۶۰ نفر از مدیران دولتی و اجرایی اعم از استانداران، فرمانداران، بخشداران و روسای ادارات دولتی تخلفات انتخاباتی داشته‌اند." به گفته او شمار تخلف‌های دهیاران "بسیار بالا است".
سخنگوی قوه قضاییه همچنین از دو مورد بازداشت خبر داده و گفته است "یکی از ستادهای انتخاباتی برای اینکه اسناد و مدارکی علیه رقیب خود به دست بیاورد از بعضی از افراد خواسته بود از سازمان خود اسنادی را سرقت کنند" که به گفته آقای اژه‌ای این افراد بازداشت شده‌اند.
آقای اژه‌ای دو روز پیش هم به برخی اظهارات حسن روحانی پاسخ داد.
دو جناح سیاسی ایران متقابلا یکدیگر را به سوءاستفاده از امکانات عمومی در تبلیغات انتخاباتی متهم کرده‌اند.
از طرفی محافظه‌کاران می‌گویند دولت و مقام‌های دولتی در آستانه انتخابات اقداماتی را برای جلب رای انجام داده‌اند، از طرف دیگر حسن روحانی "نهادهای انقلابی و امنیتی" را به جانبداری از ابراهیم رئیسی متهم کرده است.
غلامحسین محسنی اژه‌ای امروز به مدیران دولتی و دیگر مقام‌های وابسته به دستگاه‌های حکومتی هشدار داده است که "بیش از حد متعارف حرکتی نداشته باشند. روز انتخابات تمام می‌شود و بعد گرفتاری‌ها می‌ماند و فردا این‌ها هستند که تخلف کرده‌اند."
آقای اژه‌ای خطاب به آنها گفته است: "اگر می‌خواهند ریسک کنند و خلاف قانون عمل نمایند به فکر خانوادههایشان باشند و فردا دیگر توقع و انتظاری نداشته باشند. چراکه قوه قضائیه مصمم است با هر تخلفی از هر رده‌ای اعم از استاندار، فرماندار، دهیار و... برخورد کند."
سخنگوی قوه قضاییه جزئیات بیشتری درباره تخلف استانداران و دیگر مقام‌های دولتی و حکومتی ارائه نکرده است.

هفته گذشته خبرگزاری فارس در گزارشی مدعی شد که پست بانک ایران در آستانه انتخابات ۱۰ میلیون تومان وام با بهره پایین به دهیاران داده، که خبرگزاری فارس این اقدام را "انتخاباتی" دانست.