ملت سنگ تمام گذاشت

 اوین نامه ی کیهان  30 اردیبهشت -96
ملت سنگ تمام گذاشت
برآورد اوليه از ميزان مشاركت مردم؛ حدود ۴۰ميليون نفر  30 اردیبهشت – 96
چرا گفته نشده علت سنگ تمام گذاشتن ملت درنمایش  انتخابات ریاست جمهوری چه بود؟ اکثر رأی دهندگان به خاطر مخالفت باشرایط کنونی ورژیم قرون وسطایی رأی دادند .همچنین  نقش کارنامه جنایت علیه حقوق بشر دژخیم ابراهیم رئیسی  در شکست وی چه بود ؟ یااینکه چرا اشاره   به ادعای تحلیل آبکی ووارونه ی اوین نامه  نشده که ادعای پیروزی دژخیم رئیسی با بیش از56% آرا مقابل روحانی وارونه شده بوددرحالی که روحانی شرایط وارونه شد چون روحانی با 57% مقابل 38%  دژخیم رئیسی پیروز شد . البته  خیلی از این  38درصد تقلبی وخریدن رأی بوده است. بیچاره سربازجو شریعت نداری که نتیجه عملکرد مستمر4 ساله قلمزنی وسناریوی علیه روحانی ودولت یازدهم و مخالفت برجام به امیدآنکه روحانی حذف ومهره ای دژخیمی همچون رئیسی جایگزین شود که مواجه باشکست شد و دستآورد4 ساله برباد رفت وباید اگرنمیردو زنده بماند برای 4 سال دیگر تندترو انتقادی تراز4 سال قبل قلم فرسایی وپرونده سازی علیه روحانی ودولت وی کند.


گزارش كيهان از برخي تخلفات انجام شده و در دست بررسي
    
    
سرويس سياسي- دوازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري و پنجمين دوره شوراهاي اسلامي شهر و روستا از صبح ديروز با شکوه هر چه تمام تر و حضور گسترده مردم در سراسر کشور برگزار شد. اين در حالي بود که برخي گزارش ها حاکي از تخلف هايي در روند انتخابات است که از سوي مراجع ذيصلاح در دست بررسي است.
    
انتخابات دوازدهمين دوره رياست جمهوري و پنجمين دوره شوراهاي شهر و روستا صبح ديروز رسماً آغاز شد و با استقبال مردم و تشکيل صف هاي طويل تا ساعت 24 تمديد شده و ادامه يافت و اخبار اوليه و غيررسمي تا لحظه تنظيم اين گزارش، حاکي از مشارکت بالا و حدود 40 ميليون نفري است.
    
صبح ديروز رهبر معظم انقلاب اسلامي در اولين دقايق آغاز راي گيري دوازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري و پنجمين دوره انتخابات شوراهاي اسلامي شهر و روستا با حضور در محل صندوق سيار ۱۱۰ در حسينيه امام خميني (ره)، آراي خود را به صندوق انداختند.
    
حضرت آيت الله العظمي خامنه اي سپس با اشاره به نعمت مردم سالاري و حضور مردم در انتخابات، افزودند: مردم هرچه بيشتر در انتخابات شرکت کنند و هرچه زودتر در پاي صندوق هاي راي حاضر شوند، زيرا کار نيک را بايد در اول وقت انجام داد و نبايد آن را به تاخير انداخت.
    
رهبر انقلاب اسلامي با تاکيد بر اهميت انتخابات رياست جمهوري، خاطرنشان کردند: سرنوشت کشور در دست آحاد مردم است، چراکه رئيس قوه مجريه را انتخاب مي کنند؛ همچنين انتخابات شوراهاي شهر و روستا نيز مهم است زيرا منتخبانِ آن، خدمات شهري و روستايي يعني مسائل روزمره مردم را در اختيار دارند.
    
ايشان با تشکر از صداوسيما و خبرنگاران که مشغول کار مهم انتقال خبر هستند، به آحاد مردم توصيه کردند: با دقت، ملاحظه و شناخت در انتخابات شرکت کنيد.
    
تخلفات انتخاباتي
    
در حالي که بيش از چندين ساعت از آغاز راي گيري دوازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري و پنجمين دوره انتخابات شوراهاي اسلامي شهر و روستا نگذشته بود، تخلفات متعددي از سوي مسئولان و دست اندرکاران اجرايي انتخابات گزارش شد.
    
عدم رعايت عدالت در اعلام اسامي نامزدها، عدم صدور کارت ورود به صندوق ناظران حجت الاسلام رئيسي، جلوگيري از ورود ناظران داراي مدرک نظارت حجت الاسلام رئيسي به صندوق، شروع به کار همراه با تاخير در برخي شعب، تبليغ غيرقانوني به نفع دولت، تعرفه بدون مهر و فعاليت ستادهاي رئيس جمهور مستقر از جمله اين تخلفات بود.
    
علي رغم ذکر شهرت نامزدها در کنارشان در همه دوره ها و پيگيري مکرر و نامه رسمي به ستاد انتخابات وزارت کشور، بسياري از شهرستان ها حجت الاسلام رئيسي را به عنوان «سيد ابراهيم رئيس الساداتي» ذکر کرده و از ذکر شهرت «رئيسي» خودداري کرده اند.
    
از سوي ديگر علي رغم تحويل به موقع مدارک ناظران منتخب ستاد حجت الاسلام سيد ابراهيم رئيسي، استانداري ها و فرمانداري هاي مختلف با بهانه هاي واهي همچون وجود اختلال در سيستم رايانه اي از صدور کارت حضور ناظران استنکاف ورزيدند.
    
همچنين ماده واحده قانون حضور نمايندگان نامزدهاي رياست جمهوري در شعب اخذ راي، مصوب 30/5/1379 مقرر کرده است که ممانعت از حضور نمايندگان نامزدها در شعب اخذ راي، اماکن استقرار دستگاه شمارشگر ممنوع بوده و جرم محسوب مي شود و متخلف به مجازات مقرر شده در تبصره ماده (93) قانون انتخابات رياست جمهوري محکوم خواهد شد. با اين حال در شعب مختلف، از ورود ناظران به صندوق ها جلوگيري شده است.
    
از سوي ديگر با وجود اعلام صريح وزارت کشور مبني بر شروع کار اخذ راي از ساعت 8 صبح، شعب متعددي در شهرستان ها با تاخير غيرموجه اقدام به شروع راي گيري کرده اند.
    
هيئت هاي اجرايي در صندوق هاي ثابت و سرکشي از شعب شهرهاي مختلف نيز به نفع رئيس جمهور مستقر اقدام به تبليغ مي کنند.
    
همچنين دست اندرکاران انتخابات با رفتارهاي غيرقانوني همچون بستن دستبندهاي سبز و بنفش و نوشتن راي افراد بي سواد بدون اذن آنها به نام رئيس جمهور مستقر اقدام به تبليغ براي وي مي کنند.
    
در برخي شعب شهرهايي که آراء حجت الاسلام رئيسي بر ساير نامزدها فزوني دارد نيز تعرفه هاي بدون مهر توزيع شده که در ادامه به خاطر نداشتن مهر قابل ابطال هستند.
    
نکته ديگر اين که علي رغم اينکه فرصت قانوني تبليغات تا ساعت 8 روز پنجشنبه بوده است، در روز انتخابات، ستادهاي رئيس جمهور مستقر همچنان باز بوده و اقدام به پخش سرود کرده و هواداران در مقابل آن تجمع مي کنند.
    
براي 4 تا راي!
    
سيد مصطفي ميرسليم کانديداي انتخابات رياست جمهوري درباره کمبود تعرفه هاي راي در برخي شعبه ها و نرساندن تعرفه، در صفحه شخصي خود نوشت: نرساندن تعرفه به شهرستان ها، روستاها و شعب اخذ راي مصداق بارز فروختن دين به دنياست براي 4 تا راي.
    
    
دستگيري 120 نفر در ارتباط با خريد و فروش راي
    
غلامحسين اسماعيلي رئيس کل دادگستري استان تهران که ابتدا اعلام کرده بود که تاکنون حدود ۱۰۰نفر در شهرهاي مختلف استان تهران در ارتباط با تخلفات انتخاباتي از جمله خريد و فروش آرا بازداشت شده اند و تحت تعقيب قضايي قرار گرفته اند، در گفت وگو با خبرگزاري ميزان از بازداشت 20 نفر ديگر خبر داد.
    
    
کدخدايي: گزارش تخلفات زياد است
    
عباسعلي کدخدايي سخنگوي هيئت مرکزي نظارت بر انتخابات رياست جمهوري در جمع خبرنگاران درباره ميزان افزايش تخلفات انتخاباتي و گزارش هايي که به اين هيئت ارائه شده، گفت: ما در حال حاضر مشغول بررسي گزارش هايي از تخلفات هستيم و اين گزارش ها به ما ارسال مي شود و ما نيز با دوستان در وزارت کشور هماهنگ مي کنيم که بايد بررسي هاي دقيق تري شود و نتيجه را بعد از بررسي اعلام خواهيم کرد.
    
وي در پاسخ به اين سوال که آيا ميزان تخلفات در روند انتخابات تاثيرگذار بوده يا خير؟ اظهار داشت: بايد اين موضوع بررسي شود و هنوز که در جريان روند بررسي اخذ راي هستيم بايد اينها دقيق تر مورد بررسي قرار گيرد تا ان شا ءالله بتوانيم اعلام نظر کنيم.
    
کدخدايي در پاسخ به اين سوال که اقدامات هيئت نظارت درباره بررسي تخلفاتي که صورت گرفته چيست؟ گفت: ما اينها را پيگيري مي کنيم و گزارش هايي که مي آيد از طريق دفاتر به صورت موردي پيگيري مي شود، برخي از آنها صحت دارد، اما برخي نيز صحت ندارد و بايد ببينيم که در ساعات آينده اينها را چگونه مي توانيم ارزيابي و نتيجه را اعلام کنيم. 
    
سخنگوي هيئت مرکزي نظارت بر انتخابات رياست جمهوري در پاسخ به اين سوال که آيا نامه نماينده حجت الاسلام رئيسي به هيئت مرکزي نظارت بر انتخابات درباره تخلفات صورت گرفته، در روند انتخابات مورد بررسي قرار گرفته يا خير؟ گفت: همه گزارش هاي تخلفات از جاهاي مختلف و مبادي گوناگون براي ما ارسال شده و مرتب هم اين گزارشات مي آيد. 
    
وي در پاسخ به سوال ديگري پيرامون اعزام دو هيئت از بازرسان هيئت نظارت به دو استان کشور براي بررسي تخلفات انتخاباتي و اينکه آيا در گذشته نيز سابقه داشته يا خير؟ گفت: ما بازرسان سيار هم داريم و مرتب اينها به استان هاي مختلف سرکشي مي کنند، به خصوص در جاهايي که احتمال تخلف و يا گزارش آن آمده، اما بايد منتظر نتيجه هم بمانيم.
    
سخنگوي هيئت مرکزي نظارت بر انتخابات رياست جمهوري در پاسخ به اين سوال که آيا در گزارش هايي که پيرامون تخلفات انتخاباتي ارسال شده، گزارشي وجود دارد که در روند برگزاري انتخابات تاثيرگذار باشد؟ خاطرنشان کرد: الان نمي توانم درباره تخلفي که در روند انتخابات تاثيرگذار بوده باشد، اظهارنظر کنم، اما گزارش تخلفات زياد است.
    
    
نامه نيکزاد به هيئت نظارت درباره انبوه تخلفات
    
علي نيکزاد رئيس ستاد انتخاباتي حجت الاسلام رئيسي نامه اي خطاب به اعضاي هيئت نظارت بر دوازدهمين انتخابات رياست جمهوري منتشر کرد. 
    
در اين نامه آمده است: «احتراماً همان گونه که مستحضريد ماده 33 قانون انتخابات رياست جمهوري مصاديق ارتکاب جرم در روند انتخابات را برشمرده است، اما آنچه در حال حاضر از ارتکاب اين مصاديق با مدرک و سند مضبوط قابل ذکر است، از حد گزارش و شکايت گذشته است و به نظر مي رسد محتاج ورود و برخورد جدي هيئت محترم نظارت جهت جلوگيري از ادامه اين روند تخلفات دامنه دار است
    
نيکزاد در ادامه برخي از اين تخلفات را نام برده است: «تخلفاتي همچون عدم اعلام شهرت حجت الاسلام رئيسي تا حدود ساعت 15، تحويل تعرفه بدون مهر قابل ابطال به مردم، حضور غيرقانوني و تبليغ هيئت هاي اجرايي و طرفداران دولت مستقر، عدم صدور کارت حضور ناظران در شعب اخذ راي، جلوگيري از ورود ناظران داراي کارت حضور در شعب اخذ راي، عدم شروع به کار شعب اخذ راي در ساعت مقرر و ...»
    
وي در پايان نامه آورده است: «اين تخلفات آشکار و رفتارهاي غيراخلاقي در انتخاباتي که آراي آن حق الناس محسوب مي گردد، قطعاً با نزديک شدن به ساعات پاياني زمان راي گيري تشديد خواهد گرديد. بر همين اساس از آن هيئت محترم درخواست مي گردد با بررسي دقيق مطالب و ادعاهاي فوق، تمهيدي جدي جهت صيانت از آراي مردم انديشيده شود تا اين رفتار غيرقانوني به نتيجه مدنظر طراحان آن منجر نگردد
    
    
وزارت کشور گوش شنوايي ندارد!
    
به گزارش خبرگزاري فارس، سيد صولت مرتضوي نماينده حجت الاسلام رئيسي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: به آقاي احمدي رئيس ستاد انتخابات کشور اصرار و تاکيد مي کنيم که چرا به شعب هايي که با اتمام تعرفه رو به رو شدند تعرفه جديد نمي فرستيد که ايشان و ستاد انتخابات کشور گوش شنوا ندارند.
    
وي در ادامه افزود: شعبه هايي در مشهد، خراسان رضوي، جنوبي و خوزستان و اصفهان و .... با کمبود تعرفه مواجه هستند که هر چه تاکيد کرديم گوش شنوا ندارند.
    
نماينده حجت الاسلام رئيسي تاکيد کرد: از جاهاي مختلف به ما گزارش دادند که تعرفه وجود ندارد و اين را هم به آقاي احمدي منتقل کرديم اما آقاي احمدي مي گويد استاندار ما مي گويد که کمبود تعرفه نداريم. مستندات و گزارش و اعتراض کتبي را ارائه کرده ايم.
    
    
شرکت شخصيت ها و فعالان سياسي در انتخابات
    
همگام با مردم شخصيت ها و فعالان سياسي نيز از گروه هاي مختلف با حضور پاي صندوق هاي راي در انتخابات دوازدهمين دوره رياست جمهوري و شوراهاي اسلامي شهر و روستا شرکت کرده و راي خود را به صندوق ها انداختند.
    
    
در کنار مردم، مسئولان کشوري و لشکري نيز پاي صندوق هاي راي حاضر شده و راي دادند که برخي از آنها که توسط خبرنگاران مخابره شده به شرح زير هستند:
    
حضرت آيت الله العظمي خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي، علما و مراجع عظام، آيت الله آملي لاريجاني رئيس قوه قضائيه، علي لاريجاني رئيس مجلس، آيت الله يزدي رئيس جامعه مدرسين حوزه علميه قم، آيت الله جنتي دبير شوراي نگهبان و رئيس مجلس خبرگان، سرلشکر جعفري فرمانده کل سپاه، محمدرضا عارف نماينده تهران، سردار دهقان وزير دفاع، ناطق نوري، سعيد حجاريان فعال اصلاح طلب، سيد علي خميني نوه حضرت امام(ره)، اسحاق جهانگيري معاون اول رئيس جمهور، محمدجواد ظريف وزير امور خارجه، معصومه ابتکار رئيس سازمان محيط زيست، تقوي رئيس شوراي سياستگذاري ائمه جمعه، علي مطهري نماينده تهران، سيدحسن خميني نوه حضرت امام(ره) ، غلامعلي حدادعادل عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام، محمدباقر قاليباف شهردار تهران، عباس آخوندي وزير راه، علوي وزير طلاعات، شهيدي رئيس بنياد شهيد، عباسعلي کدخدايي سخنگوي شوراي نگهبان، محسني اژه اي معاون اول قوه قضائيه، آيت الله هاشمي شاهرودي رئيس شوراي حل اختلاف قوا، علي اکبر ولايتي رئيس هيئت امناي دانشگاه آزاد.
    
    
اطلاعيه هاي ستاد انتخابات کشور و هيئت مرکزي نظارت
    
از آغاز انتخابات دوازدهمين دوره رياست جمهوري و شوراهاي اسلامي شهر و روستا ستاد انتخابات کشور در اطلاعيه هاي متعددي مسائل ضروري را به اطلاع هموطنان رساند.
    
در اطلاعيه شماره ۱۲ ستاد انتخابات کشور آمده بود: اطلاعيه هاي ستاد انتخابات کشور که از صدا و سيما پخش مي شود به منزله دستور کتبي ستاد انتخابات کشور است و رعايت آن الزامي مي باشد.
    
در اطلاعيه شماره ۱۳ نيز تاکيد شده است: کليه اوراق و آثار تبليغاتي متعلق به نامزدهاي انتخاباتي به هيچ عنوان نبايد در محل شعبه و اطراف درب ورودي و خروجي آن وجود داشته باشد.
    
در اطلاعيه شماره ۱۵ نيز اعلام شد « راي دهندگان هيچ الزامي براي راي دادن در هر دو انتخابات کنوني ندارند
    
در اطلاعيه شماره ۱۶ ستاد انتخابات کشور نيز بر اين نکته تاکيد شده بود که « افراد بي سواد، روشندلان، يا افرادي که به هر دليل قادر به نوشتن راي خود نيستند مي توانند از فرد مورد اعتماد همراه خود براي نوشتن برگ راي استفاده کنند
    
در اطلاعيه شماره ۱۸ وزارت کشور آمده بود: اگر در محل شعبه يا اطراف آن يا صف انتظار راي دهندگان فرد يا افرادي به هر شکلي اقدام به تبليغ له يا عليه نامزدهاي انتخاباتي مي نمايند، سريعاً دستور فرمائيد موضوع پيگيري و برخورد قانوني صورت پذيرد.
    
در اطلاعيه شماره (22) ستاد انتخابات کشور نيز تاکيد شده بود: چنانچه در برگ هاي راي اسم نامزد نيز نوشته شود، کفايت مي کند.
    
هيئت مرکزي نظارت بر انتخابات نيز در اطلاعيه هايي مواردي را به اطلاع هموطنان رساند.
    
هيئت مرکزي نظارت بر انتخابات شوراهاي اسلامي کشور در اطلاعيه شماره 7 خود تاکيد کرد: با توجه به اهميت نظارت بر انتخابات و به منظور صيانت از آراي ملت، هيئت مرکزي نظارت بر پنجمين دوره انتخابات شوراهاي اسلامي کشور آماده دريافت گزارش هاي مردمي از سراسر کشور است
    
هيئت مرکزي نظارت بر دوازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري نيز در اطلاعيه شماره 2 آمادگي خود را براي دريافت گزارش هاي مردمي اعلام کرد.
    
در اطلاعيه شماره 10 هيئت مرکزي نظارت بر انتخابات شوراهاي اسلامي کشور نيز آمده بود: بر اساس گزارشات واصله، راي گيري الکترونيکي در حال حاضر در ۹ هزار و ۷۴۰ شعبه انتخابات بدون هيچ مشکلي در حال انجام است.
    
بر اساس اين اطلاعيه « با توجه به تدابير اتخاذ شده، در صورت ايجاد هرگونه مشکل در دستگاه هاي اخذ راي مکانيزه، راي گيري به صورت دستي انجام خواهد شد و هيچگونه محدوديت و توقفي در اخذ راي رخ نخواهد داد
    
هيئت مرکزي نظارت بر دوازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري نيز در اطلاعيه شماره 3 اعلام کرد هيج مرجعي به جز شوراي نگهبان حق توقف يا ابطال شعب اخذ راي را ندارد و هر گونه اقدامي که شائبه توقف انتخابات را داشته باشد، بدون کسب موافقت قبلي شوراي نگهبان خلاف قانون است.
    
آمريكا 7 شركت و فرد ايراني و چيني را تحريم كرد
در آستانه تعليق تحريم هاي ايران ذيل برجام


رئيس جمهور آمريکا در آستانه تعليق تحريم هاي ايران ذيل تعهداتش تحت برجام، هفت شرکت و شخص ايراني و چيني را تحريم کرد.
    
دونالد ترامپ، رئيس جمهور آمريکا روز چهارشنبه با ادعاي منع اشاعه نام هفت فرد و شرکت را هدف تحريم قرار داد.
    
در بيانيه اي که وزارت خزانه داري آمريکا اعلام کرده نام دو شهروند ايراني و يک شهروند از چين ديده مي شود. اين تحريم ها همچنين يک شرکت ايراني و سه شرکت چيني را شامل مي شوند.
    
    
نام نفرات و شرکت هاي تحريم شده به شرح زير مي باشند: 
    -
رحيم احمدي
    -
مرتضي فراست پور
    -
روان رانلينگ (چيني)
    -
متين صنعت نيک انديشان
    -
شانگهاي گنگ کوان تريد
    -
شانگهاي نورث بيگينز
    -
شانگهاي نورث ترنسوي
    
دولت ترامپ، علاوه بر اين، روز چهارشنبه به موجب تعهداتش ذيل برجام، تعليق تحريم هاي ايران را هم تمديد کرد.
    
وزارت خارجه آمريکا در بيانيه اي اعلام کرد که به عنوان بخشي از تعهداتش ذيل اين توافق هسته اي تعليق تحريم ها عليه ايران را تمديد کرده است. 
    
اين دستور اجرايي در حالي صادر مي شود که دولت آمريکا اعلام کرده در حال انجام ارزيابي هايي جامع براي مشخص کردن سياستش در قبال ايران و برجام است. 
    
مقام هاي دولت ترامپ اعلام کرده اند واشنگتن تا زمان اتمام اين بررسي به تعهداتش ذيل توافق هسته اي با ايران پايبند خواهد ماند. 
    
يک مقام وزارت خارجه آمريکا به المانيتور گفت: «ما بررسي هاي برجام را ادامه مي دهيم. دولت تا زمان تکميل اين بررسي، به مفاد توافق هسته اي، موسوم به برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) پايبند مي ماند
    
وي همچنين اضافه کرد: «دولت ترامپ تصريح کرده که ما دست کم تا زمان تکميل اين بررسي به برجام پايبند خواهيم ماند و اطمينان حاصل خواهيم کرد که ايران در برابر پايبندي به مفاد آن مسئول شناخته خواهد شد
    
مقام مورد استناد المانيتور به علاوه، با تکرار اتهامات اثبات نشده عليه ايران گفت: «هنگامي که جمع بندي هاي ما نهايي شد با صراحت و قاطعيت به چالش هايي که ايران ايجاد مي کند، خواهيم پرداخت
    
مقام هاي آمريکايي از اظهارنظر درباره اينکه اين بررسي ها چه زماني به اتمام خواهند رسيد، خودداري کرده اند. 
    
گفتني است آمريکا تاکنون به دفعات برجام را نقض کرده است. ظريف وزير امور خارجه چندي پيش تاکيد کرد که آمريکا روح و متن برجام را زير پا گذاشته است.
    
    
تحريم 9 فرد و شرکت آمريکايي از سوي ايران
    
در واکنش به اقدام آمريکا در اضافه کردن نام تعدادي از افراد و شرکت هاي ايراني به فهرست تحريم هاي موشکي، وزارت خارجه ايران نام 9 فرد و شرکت آمريکايي را به فهرست تحريمي قبلي خود اضافه کرد.
    
به گزارش فارس، وزارت خارجه ايران همچنين در بيانيه اي ضمن محکوم کردن اقدام آمريکا در افزودن افراد حقيقي و حقوقي به فهرست تحريم هاي فرامرزي يکجانبه و غيرقانوني آن کشور، اعلام کرد: ايران برنامه موشکي را با قوت و اقتدار و براساس برنامه ريزي خود ادامه مي دهد.
    
    
اعتراض چين به تحريم هاي يکجانبه آمريکا
    
وزارت خارجه چين به تحريم هاي جديد آمريکا عليه ايران اعتراض کرد و از طرف آمريکايي خواست با احترام متقابل، براي حل مسايل به گفت وگو بپردازد.
    
به نوشته خبرگزاري رويترز، سخنگوي وزارت خارجه چين گفت چين مخالف استفاده کورکورانه از تحريم هاي يکجانبه ، خصوصا زماني که اين تحريم ها به منافع شخص ثالث آسيب بزند، است.