كارشناس صنايع غذايي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي يزد، توصيه كرد: افراد مبتلا به فشار خون بالا بايد ميوهها و سبزيجات تازه با رنگهاي مختلف را مصرف كنند. علي اكبر كمالي اردكاني"اظهار كرد: سالانه چندين ميليون نفر در سراسر جهان در اثر فشار خون بالا جان خود را از دست ميدهند. وي با بيان اينكه رژيم غذايي ناسالم يكي از دلايل عمده ابتلا به بيماري فشار خون بالا است، گفت: برخي مواد غذايي ميتوانند اين بيماري را تشديد كنند و بعضي ديگر آن را كنترل كرده و در پايين آوردن فشار خون مؤثرند. كمالي توصيه كرد: افراد مبتلا به فشار خون بالا بايد مصرف ميوهها و سبزيجات تازه با رنگهاي مختلف (سبز، قرمز، زرد،...) را در فهرست موادغذايي روزانه خود قرار داده و آنها را ميل كنند. رژيم غذايي كمك زيادي به كنترل فشار خون ميكند. وي همچنين خاطرنشان كرد: خيار از ميوههاي مدر (ادرارآور) بوده و ميتواند ضمن آبرساني به بدن فشار خون را در رگها كاهش دهد بنابراين روزي دو عدد خيار به مدت دو هفته اثرات فشارخون را كاهش ميدهد.
|