خوراكي ها:خواص پوست ميوهها.26.فروردین-92
تا
آنجا كه دهان در تماس با انواع خوراكيها، از جمله ميوه هاست، تمام انواع آنها به
نوعي نرم و آبدار هستند، به خصوص گوشت مياني يا همان مغز ميوه. ولي طبق يك تحقيق
انجام شده توسط دانشگاه فلوريدا، به اين نتيجه رسيدهاند كه بعضي از انواع آنتي
اكسيدانهاي محافظ سلامتي در پوست ميوهها موجود است. بنابراين دور ريختن پوست
آنها عاقلانه نيست. مثلا ميوه كيوي با اينكه پوستي كركي دارد و خوردن آن چندان
خوشايند نيست اما به هر حال بايد راهي براي بدست آوردن مواد مغذي آن موجود باشد.
پس بهتر است به هر طريق ممكن آنها را مصرف كنيد. بهترين راه براي رهايي از چروكهاي پوستي و
مبارزه با سرطانها،خوردن ميوهها با پوست است. در ادامه به5 نوع از ميوههايي كه
پوست آنها داراي خواص مفيدي است اشاره ميشود. سيب: مواد
فيتوشيميايي ضد سرطاني موجود در پوست سيب درختي، 87 درصد بيشتر از مغز خود ميوه آن
است. بنابراين بهتر است از اين به بعد سيب را با پوست آن صرف كنيد. خيار: پوست اين ميوه كم كالري از ماده سيليكا تشكيل
يافته است كه خود اين ماده باعث تازگي و طراوت پوست و مانع ايجاد چروك ميشود.
يعني خاصيت كلاژني دارد. هيچ پيشنهادي براي مقدار مصرف روزانه سيليكا وجود ندارد
ولي متخصصين اظهار كردهاند كه حداقل 5 ميلي گرم سيليكا در يك روز مقداري است كه
بعد از خوردن يك خيار با پوست كسب ميكنيد. بادمجان: پوست بادمجان در حدود 300 ميليگرم ناسونين
دارد. آنتي اكسيداني كه مانع از آسيب سلولهاي مغزي ميشود. همچنين حاوي 200 ميلي
گرم پتاسيم (ضد گرفتگي عضله) و 13 ميلي گرم منيزيم موثر در ساختمان بافت پيوندي و
3 گرم فيبر موثر در لاغري شكم است. كيوي: مواد شيميايي موجود در
اين پوست كركدار عاملي براي مبارزه با باكتريهاي استافيلوكوك و باكتري ايكولاي
است. پرتقال: پوست پرتغال حاوي ماده
ليمونين است كه دشمن كشنده اشعه فرابنفش ميباشد. دانشمندان معتقدند كه خوردن يك
قاشق چاي خوري پوست پرتفال در هر هفته، احتمال ابتلا به سرطان پوست را تا 30 درصد
كاهش ميدهد.