خوراكيها
گوجه سبز چه خاصيتهايي دارد؟
گوجه سبز يكي از ميوههاي نوبر فصل بهار است.جدا از طعم ترش و وسوسهانگيز
گوجه سبز، اين ميوه خواص زيادي دارد كه شايد تا كنون مورد توجه قرار نگرفته
باشد.مانند بسياري از ميوههاي ترش، گوجه سبز هم غني از ويتامين C است و تحقيقات نشان ميدهد كه مصرف اين ميوه
براي بهبود طعم دهان مفيد است. همچنين گوجه سبز خاصيت مسهلي دارد و تاثير
منحصر به فردي بر كاهش فشار و چربي خون، حذف رسوبات از خون و تنظيم عملكرد معده و
روده دارد. گوجه سبز باعث تعادل اسيد و باز در جريان خون ميشود، از اين رو
ميتواند در درمان حالت اسيدي خون مفيد باشد. اين ميوه اثرات قابل توجهي در
جلوگيري از بيماريهايي مانند چربي خون بالا، پيري سلولها و سرطان دارد. همچنين
اسيد بنزوئيك، تركيبي است كه خاصيت ضد ميكروبي آن به اثبات رسيده و به طور طبيعي
در گوجه سبز وجود دارد. البته بايد توجه داشت كه مصرف زياده از حد گوجه سبز،
باعث نفخ معده و دل درد ميشود. لذا در مصرف هر نوع ماده غذايي، اعتدال و ميانه
روي را پيشه كنيد.