ميوه‌خورها حتما بخوانند!


ميوه‌خورها حتما بخوانند! 17 فروردین-92
 
همه ما فكر مي‌كنيم كه خوردن ميوه يعني خريد ميوه، پوست كندنش و فقط گذاشتنش توي دهان, اما به اين سادگي كه فكر مي‌كنيد نيستبسيار مهم است كه بدانيم چگونه و چه وقت بايد ميوه بخوريم؟ راه صحيح خوردن ميوه‌ها اين است كه ميوه‌ها را بعد از مصرف غذا نخوريد. ميوه‌ها بايد زماني خورده شوند كه معده خالي است .اگر ميوه‌ها را به آن صورت بخوريد، نقش مهمي در مسموم كردن سيستم بدنتان خواهند داشت ؛ بدنتان را با مقدار زيادي انرژي تامين ميكنند كه اين انرژي به جاي مفيد بودن باعث از دست دادن وزن و كاهش قدرت براي انجام ديگر فعاليتهاي زندگي ميشود ميوه مهم‌ترين خوراك‌هاست .براي مثال درنظر بگيريد كه دو تكه نان و يك تكه ميوه خورده ايد ؛ تكه ميوه آماده است كه مستقيما وارد معده تان و روده تان شود، اما به دليل آن دو تكه نان، از ورود سريع آن به معده جلوگيري مي‌شود .در اين بين همه غذا فاسد شده، تخمير مي‌شود و به اسيد تبديل مي‌شود، به محض اينكه درون معده، ميوه با غذا و آنزيم‌هاي گوارشي تماس پيدا مي‌كند، همه حجم غذا شروع به ازبين رفتن و فاسد شدن مي‌كندپس لطفا ميوه‌هاي خود را زماني مصرف كنيد كه معده تان خالي است و يا قبل از خوردن وعده‌هاي غذاييتان ميل كنيدشما بارها شنيده ايد كه بسياري شكايت مي‌كنند كه هر زمان كه هندوانه ميخورند، غذا بالا مي‌آيد، و يا هر زمان كه ميوه درخت قهوه سوداني را مي‌خورند معده‌ نفخ مي‌كند، زماني كه موز مي‌خورند حس اينكه بايد فورا به دستشويي بروند را دارند و غيره- در حقيقت همه اينها اتفاق نخواهند افتاد اگر ميوه را زماني بخوريد كه معده تان خالي است. ميوه‌ها با غذاي فاسد شده تركيب مي‌شوند و گاز توليد مي‌كنند و درنتيجه شما بالا مي‌آوريدسفيدي مو، تاس شدن، عصبانيت و گودي‌هاي سياه زير چشم، همه شان اتفاق نخواهند افتاد اگر با معده خالي ميوه ميل كنيد. با توجه به تحقيقات دكتر هربرت شلتون، بايستي بدانيم كه چنين موضوعي صحيح نيست كه بعضي از ميوه‌ها مانند پرتقال، نارنج و ليمو خودشان اسيدي هستند. چرا كه همه ميوه‌ها در بدن قليايي مي‌شونداگر شما روش صحيح ميوه خوردن را كاملا بياموزيد به راز زيبايي، عمر طولاني، سلامت، انرژي، شادابي و وزن طبيعي دست پيدا خواهيد كردزماني كه نياز داريد كه آب ميوه بنوشيد- فقط آب ميوه تازه بنوشيد نه آب ميوه كنسروها. حتي آب ميوه‌هايي كه بسيار سفت هستند را ننوشيدميوه‌هاي پخته شده را نخوريد چرا كه هرگز ماده مغذي ميوه‌ها را دريافت نخواهيد كرد، تنها مزه شان را دريافت مي‌كند. و در واقع پختن، تمام ويتامين‌ها را از بين مي‌برداما به هرحال خوردن ميوه كامل بهتر از نوشيدن آب آن استاگر بايد آب ميوه بنوشيد طوري بنوشيد كه دهانتان پر شود و آن را آرام آرام غورت دهيد، چرا كه بايد اجازه دهيد كه آب ميوه با بزاق دهانتان قبل از غورت دادن آن كاملا تركيب شود، مي‌توانيد براي پاكسازي بدنتان3 روز روزه ميوه بگيريد. به مدت3 روز فقط ميوه بخوريد، و در آخر متعجب مي‌شويد از اينكه دوستانتان به شما مي‌گويند كه چقدر پوستتان درخشان و صاف شده استكيوي: معدن ويتامين‌ها اين ميوه كوچك اما بسيار مقوي منبع خوبي از پتاسيم، منيزيم، ويتامين‌اي و فيبر است. حجم ويتامين سي اين ميوه دو برابر حجم ويتامين سي پرتقال است سيب: پزشك شما .روزانه خوردن يك سيب، دكتر را از شما دور مي‌كند. اگرچه سيب مقدار كمي ويتامين سي دارد، اما داراي آنتي اكسيدانها و فلاونهاست (ماده شيميايي بيرنگ و متبلور) كه هر دوي اينها فعاليت ويتامين سي در بدن را زياد كرده و تسهيل مي‌بخشند و درنتيجه ريسك مبتلا شدن به سرطان روده، حملات قلبي و سكته كاهش پيدا مي‌كندتوت فرنگي: ميوه محافظ توت فرنگي بالاترين قدرت اكسيدانها را در ميان اكثر ميوه‌ها دارد و از بدن در برابر ابتلا به سرطان، گرفتگي رگها و راديكال‌هاي آزاد محافظت مي‌كندپرتقال: دارويي شيرين .مصرف روزانه 2 عدد پرتقال جلوي سرماخوردگي را مي‌گيرد. كلسترول را كم مي‌كند. از ايجاد سنگ در بدن جلوگيري كرده و يا سنگ هاي موجود در بدن را از بين مي‌برد و همچنين ريسك ابتلا به سرطان روده را كاهش مي‌دهدهندوانه: بهترين تسكين‌دهنده تشنگي از 92% آب تشكيل شده است. همچنين حاوي بالاترين دوز گلاتاتيون است كه به بالارفتن سيستم دفاعي بدن كمك مي‌كند. همچنين آنها اصلي‌ترين منبع ليكوپين هستند كه اكسيداني براي مبارزه با سرطان است ديگر مواد مغذي موجود در هندوانه ويتامين سي و پتاسيم هستندانبه: نشان بالاترين براي ويتامين سي .آنها بهترين برندگان براي داشتن بالاترين ميزان ويتامين سي هستند. اين ميوه سرشار از كاروتين است كه حاوي ويتامين آ بوده و براي چشم‌ها مفيد مي‌باشند.