انجيرحاوي فيين، ماليك اسيد، كاروتن، مواد ازته، مواد قندي، پروئوز،
آمينواسيد، تايروزين، كراوين، آنزيم ليپاز، پروتئاز، سروتي نيك اسيد و مواد معدني
آن شامل كلسيم، آهن، فسفر و ويتامين A، تيامين و رايبوفلاوين ديناسين است. انجير
درختي است كه با برگهاي پهن، بزرگ و پنجهاي شكل. ميوه انجير از نظر گياه شناسي
داراي محفظهاي گياهي است كه گلهاي نر و ماده در درون آن واقع شدهاند كه انجير
تازه حاوي 90 درصد و انجير خشك حاوي 24 درصد آب است.
*خواص درماني
اين ميوه مقوي نيروي جسمي، داراي طبيعت گرم، نيرو زا، رفعكننده
خشونت سينه، درد سينه، سرفه، مسكن حرارت و تشنگي و رفعكننده ورم طحال و مفيد در
معالجه بواسير است.
*تركيبات شيميايي:
انجيرحاوي فيين، ماليك اسيد، كاروتن، مواد ازته، مواد قندي، پروئوز،
آمينواسيد، تايروزين، كراوين، آنزيم ليپاز، پروتئاز، سروتي نيك اسيد و مواد معدني
آن شامل كلسيم، آهن، فسفر و ويتامين A، تيامين و رايبوفلاوين ديناسين است.
*كاربرد درماني انجير
اگر
مقداري انجير را با شنبليله دم كرده و در چند نوبت به طور منظم مصرف كنيم، براي
رفع خشونت سينه، سرفه و درد سينه بسيار مفيد است.