گزیده خبر های مخالف توافق هسته ای

گزیده خبر های مخالف توافق هسته ای . 10 آذر -92

موازی انتقاد از توافق هسته ای  انتقاد از گزارش عملکرد 100 روزه ی دولت روحانی هم اضافه شده است تا بطور مضاعف به دولت و روحانی فشار وارد شود.
تهیه‌کننده فیلم تبلیغات انتخاباتی رئیس‌جمهور، عضو هیئت‌ مدیره سازمان منطقه آزاد کیش شد!«خبر ما، دانشجویان ایران» با انتشار این خبر نوشت: «حسین- د» با تائید هیئت وزیران به عنوان عضو هیئت مدیره «سازمان منطقه آزاد کیش» شد. اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور در حکم صادره آورده که آقای «حسین- د» برای مدت سه سال به عنوان عضو غیرموظف هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش تعیین می‌شود. این تصویب‌نامه در تاریخ 19/8/1392 به تائید دکتر روحانی رسیده است.خبرنامه دانشجویان می‌افزاید: هر چند در نگاه اول آقای «د» به عنوان یک عضو غیرموظف حقوق آنچنانی دریافت نکند اما نگاهی در قانون تجارت مشخص می‌کند این پست چقدر برای وی که اخیرا پس از ساخت کلیپ نوسفر گفته «این کلیپ به شکلی کاملا خودجوش ساخته شده است... و گروه سازنده کلیپ بی‌ آن که از اساس یا بعدا سفارش یا دستمزدی در کار باشد مایل بوده تا آن آرزوها/ تعهدات به زبان موسیقی و تصویر، ثبت و ماندگار شود»، نان و آب داشته است.تهیه‌کننده مذکور اخیرا یک کلیپ را که کپی شده از کلیپ انتخاباتی اوباما بود، تهیه کرده که مقارن گزارش 100 روزه رئیس‌جمهور منتشر شد.در ماده 134 قانون تجارت آمده است: «مجمع عمومی عادی صاحبان سهام می‌تواند با توجه به ساعات حضور اعضای غیرموظف هیئت مدیره در جلسات هیئت مدیره پرداخت مبلغی را به آنها به طور مقطوع بابت حق حضور آنها در جلسات تصویب کند. مجمع عمومی این مبلغ را با توجه به تعداد ساعات و اوقاتی که هر عضو هیئت‌مدیره در جلسات هیئت مدیره حضور داشته، تعیین خواهد کرد. همچنین در صورتی که در اساسنامه پیش‌بینی شده باشد مجمع عمومی می‌تواند تصویب کند که نسبت معینی از سود خالص سالانه شرکت به عنوان پاداش به اعضای هیئت مدیره تخصیص داده شود و اعضای غیر موظف هیئت‌ مدیره حق ندارند به جز آنچه در این ماده پیش‌بینی شده است در قبال سمت مدیریت خود به طور مستمر یا غیرمستمر بابت حقوق یا پاداش یا حق‌الزحمه وجهی از شرکت دریافت کنند.مطابق آنچه در قانون تجارت ثبت شده است به ترتیب پنج و 10 درصد سود تقسیم شده شرکت سهامی عام و شرکت سهامی خاص به عنوان پاداش هیئت مدیره تعیین می‌شود و نباید از این میزان بیشتر باشد. اعضای غیر موظف هیئت مدیره برای حضور در جلسات هیئت مدیره مبلغی را به عنوان حق حضور دریافت می‌کنند که مبلغ آن در مجمع عادی سالانه تعیین و تصویب می‌شود. این رقم هر ساله با توجه به میزان متعارف و مرسوم از مصوبات مجمع عادی سالانه است. برای مثال در مجمع عادی سالانه یکی از شرکت‌های سرمایه‌گذاری سیمانی مبلغی معادل 350 تا 400 هزار تومان برای تمامی شرکت‌های زیرمجموعه مشخص شد.
این خبرویژه هممکمل خبر قبلی است . زیرا مچ گیری از طریق شنود وفاش کردن همآهنگی قبل از حضور روحانی در تلویزیون تا  گفتگو چالشی  و سئوال بر انگیز نباشد .
«شب که خبرنگاران و تصویربرداران به دفتر رئیس‌جمهور می‌روند، متوجه می‌شوند دفتر ایشان خودشان رأساً آقای احمدی‌ افزادی که از مدیران فعلی دولت است را دعوت کرده‌اند»سایت آینده آن‌لاین که از سایت‌های حامی دولت است با انتشار این خبر، از قول سردبیر روزنامه جام جم نوشت: در مورد مصاحبه اخیر نمی‌توان از رویکرد مسئولان دفتر رئیس‌جمهور و توقعات عجیب و غریب آنها چشم‌پوشی کرد. جالب است بدانید درباره حضور سه مجری در این مصاحبه بین نهاد و سازمان توافق شده بود. ساعت 2 بعد از ظهر از دفتر رئیس‌جمهور به صدا و سیما اعلام می‌کنند دو مجری کفایت می‌کند و آقای عابدینی نیاید.شب که خبرنگاران و تصویربرداران به دفتر روحانی می‌روند، متوجه می‌شوند دفتر ایشان خودشان راسا آقای احمدی افزادی که از مدیران فعلی دولت است را دعوت کرده‌اند. ضمنا به تیم سازمان می‌گویند ما خودمان تصویربردار هم آورده‌ایم و تصویر هم خودمان می‌گیریم! به مجریان هم می‌گویند قرار نیست مصاحبه و چالش و... باشد. دور همی است برای ارایه گزارش رئیس‌جمهور... بامزه‌تر این که از روز قبل اصرار داشتند بخش خبری 21 پخش نشود یا سریع در چند دقیقه خلاصه بشود که مصاحبه زودتر شروع شده و به آخر شب نیفتد!
این مورد سومی همموازی ومکمل دو مورد خبر ویژه ی قبلی است که مرتبط به مچ گیری انتقادی با شیوه ی بازجویی پیرامون گزارش 100 روزه عملکرد دولت روحانی است که چرا از دولت های نهم ودهم احمدی نژاد انتقاد نمود؟
رئیس‌جمهور در گزارش خود تصریح کرد «دنبال آشتی است و می‌خواهد با همه آشتی کند.» این رویکرد خوبی است، باید از آن استقبال کرد و این رویکرد متضمن وحدت ملی و وحدت نخبگان است. اما اگر اینطور است چرا دو سوم گزارش عملکرد قهر و کینه‌توزی با دولت گذشته است؟ این با دنبال آشتی‌بودن نمی‌خواند. نقد دولت گذشته حق است، باید از آن دریغ نکرد اما نقد با گوشه و کنایه، طنز و هجو از سوی رئیس دولت که باید سخن او مقوم وحدت ملی باشد چه معنی دارد؟سردبیر روزنامه رسالت ضمن ارائه این پرسش‌ها به نقد گزارش رئیس‌جمهور درباره عملکرد صد روزه دولت پرداخت و نوشت: آقای روحانی فوری‌ترین کار دولت را تامین کالاهای اساسی دانست. برخی از روزنامه‌های دوم‌خردادی از این گزارش تیتر زدند که تنها سه روز گندم داشتیم! به نظر می‌رسد در این مورد شعور مخاطب نادیده گرفته شده است. تامین کالاهای اساسی برای کشور چیزی نیست که با 4 یا 5 روز تدبیر قابل حل باشد. مساعی دولت گذشته در انباشتن انبارها نادیده گرفته شده است.این کارشناس اقتصادی افزود: آقای روحانی دوباره موضوع خالی بودن خزانه را مطرح کردند. متاسفانه خبرنگاران یا مجریانی که آنجا بودند یک کلمه به نقدهای مشفقانه‌ای که به این سخن در مطبوعات و رسانه‌ها مطرح شده بود، اشاره نکردند. خزانه کشور محل دریافت‌ها و پرداخت‌های دولت است. صفر بودن آن حتی منفی بودن آن دلیل بر خالی بودن آن نیست. حال آنکه رئیس‌جمهور اذعان دارند وقتی خزانه را تحویل گرفتند به اصطلاح مانده حساب آن 1280 میلیارد تومان بوده است. آشکارترین دلیل نادرست بودن این ادعا این است که دولت طی هشت ماه گذشته پرداخت‌های خود را سر موعد عمل کرده است. اگر خزانه خالی بود که کارمندان دولت و قضات و نیروهای لشکری و کشوری باید می‌رفتند خانه می‌نشستند تا دولت برود دنبال خزانه پر. از سوی دیگر رئیس‌جمهور محترم گله خزانه خالی را دارند، از طرف دیگر در همین گزارش وعده دو بسته کالایی را تا پایان سال، به اقشار کم‌درآمد می‌دهند. اگر خزانه خالی و دولت با کسری روبه‌روست این دو بسته کالایی را آن هم بدون مصوبه مجلس از کجا می‌خواهند بدهند؟در ادامه این تحلیل آمده است: رئیس‌جمهور از موضوع کسری یارانه‌ها در سال جاری گفتند. بدون اینکه برای ادعای خود سندی ارائه دهند. منتقدین دراین‌باره سند ارائه داده‌اند که دولت کسری ندارد. اما نه رئیس‌جمهور، نه مسئولین مربوط در این مورد حاضر نشدند توضیح دهند. منتقدین به طور شفاف گفتند مهم‌ترین منابع حاصل از قانون هدفمندی یارانه‌ها فروش نفت خام در داخل، میعانات گازی و نفتی و گاز طبیعی است جمع جبری این سه قلم براساس صورت‌های مالی شرکت ملی نفت نه تنها پاسخگوی تامین منابع قانونی هدفمندی یارانه‌هاست بلکه مقدار زیادی هم مازاد دارد که دولت باید به عنوان درآمد عمومی به خزانه‌ واریز کند. اما رئیس‌جمهور همه این نقدها را نادیده گرفت و پاسخی به آن نداد و حرف خود را در مورد کسری یارانه‌ها تکرار کرد.انبارلویی در ادامه نوشت: رئیس‌جمهور محترم مطالبی در مورد مهار تورم و کنترل حجم نقدینگی مطرح فرمودند، که در خور تقدیر است. اما مردمی که هر روز برای خرید به بازار می‌روند، می‌توانند در مورد این توفیق دولت در کنترل گرانی، تورم و... داوری کنند.انبارلویی همچنین خاطر نشان کرد: سه تن از مجریان صدا و سیما در این گزارش، رئیس‌جمهور را یاری کردند. متاسفانه برخلاف اصول حرفه‌ای خبرنگاری گزارش یکصد روزه را تبدیل به یک گفتگوی خودمانی کردند و آن را از مرتبت «دیالوگ» به «مونولوگ» فرو کاهیدند
رله وبازتاب دادن این خبر ادامه ی تأکید سیاست غیر قابل اعتماد بودن آمریکا واروپا و  تفهیم کردن شکست توافق هسته ای ژنو می باشد.
نخست‌وزیر انگلیس در اظهاراتی که در جمع نمایندگان رژیم‌صهیونیستی و یهودیان انگلیس بیان کرده، به اسرائیل اطمینان داده است که لندن در کنار این رژیم می‌ماند و به فشار‌ها علیه ایران ادامه خواهد داد.«دیوید کامرون» نخست‌وزیر انگلیس سه روز قبل در مراسم عید «حانوکا» یهودیان که در دفتر نخست‌وزیری این کشور در لندن برگزار شد، دشمنان اسرائیل را دشمن انگلیس خواند و گفت لندن هم به توافق با تهران بدبین و نسبت به آن نگران است!پیش از این هم اخباری از اظهارات وی در این مراسم و در حمایت از اسرائیل منتشر شده بود. وی در این نشست تاکید کرده است که انگلیس در کنار اسرائیل می‌ماند و به فشار‌ها علیه ایران ادامه می‌دهد.به گزارش فارس، در بخشی از نسخه کامل‌تر اظهارات کامرون که دیروز منتشر شد، وی تاکید کرده است که انگلیس در «بدبینی و نگرانی» نسبت به توافق با ایران، با اسرائیل هم‌عقیده است.وی با بیان اینکه انگلیس در مذاکره با ایران، نگاهی واقع‌بینانه دارد، در دفاع از توافق موقت با ایران گفت: آیا بهتر بود که به مذاکرات متعدد به امید دستیابی به توافقی بزرگ و بلندمدت ادامه می‌دادیم، اما می‌دانستیم که ممکن است یک روز صبح بیدار شویم و ببینیم ایران به سلاح هسته‌ای مجهز شده است؟کامرون افزود: یا این بهتر است که اکنون به توافق موقتی رسیده‌ایم که آن‌‌ها را واقعا برای چند ماه به عقب می‌راند، و همزمان تلاش می‌کنیم تا به توافقی دائمی برسیم که این اطمینان را به وجود آورد که ایران هیچ‌گاه به توان نظامی هسته‌ای دست پیدا نکند.نخست‌وزیر انگلیس در ادامه خطاب به حاضران گفت: من واقعا کنار شما و «مردم» اسرائیل هستم... دشمن اسرائیل، دشمن من است. تهدید علیه اسرائیل، تهدیدی علیه همه ماست. وی افزود: می‌توانم به شما قول دهم: بریتانیا کنار اسرائیل می‌ماند، بریتانیا از اسرائیل حمایت می‌کند، بریتانیا به فشار علیه ایران ادامه می‌دهد. ما نمی‌خواهیم یک قدرت هسته‌ای در نزدیکی شما باشد و تهدیدی هسته‌ای متوجه «کشور» شما شود.کامرون ادامه داد: من می‌فهمم چرا شما تا این حد نگران هستید. ما در این نگرانی با شما شریکیم و با شما اعلام همبستگی می‌کنیم.گفتنی است؛ «سایمون گس» سرپرست تیم انگلیس در مذاکرات هسته‌ای هم هفته قبل بعد از پایان مذاکرات، به فلسطین اشغالی رفت و به سران اسرائیل گزارش کار داد
سربازجو شریعتمداری از هر سو تلاش مذبوحانه می کند تا هر طوری شده توافق هسته ای ژنو را به شکست بکشاند
معاون مشاور امنیت ملی اوباما به سی‌ان‌ان گفت: حق داشتن برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران را به رسمیت می‌شناسیم اما حق داشتن توانایی داخلی غنی‌سازی را نمی‌پذیریم!کریستین امانپور مجری این شبکه تلویزیونی گفت:‌ در حالی که جوهر توافقنامه موقت در حال خشک شدن بود و نتانیاهو در حال اعزام مشاور امنیت ملی خود به کاخ سفید بود تا مشورت‌های فوری کند، واکنش بنجامین رودز معاون مشاور امنیت ملی باراک اوباما را دریافت کردم.کریستین امانپور از بنجامین رودز پرسید:‌ آیا شما بر این باورید که نخست وزیر (نتانیاهو) ساده‌لوحی می‌کند که می‌گوید تحریم‌ها باعث خواهند شد که ایران به طور کامل برنامه هسته‌ای خود را تسلیم کند؟بنجامین رودز گفت: در مورد نخست‌وزیر نتانیاهو معتقدم که اسرائیل حق دارد که درباره ایران و نیات آن مشکوک باشد. ما در مورد اینکه آیا آنها (ایرانی‌ها) گام نخست را برمی‌دارند، اختلافات تاکتیکی با اسرائیلی‌ها داشتیم استدلال ما این بود که در ابتدا باید گام نخست برداشته شود و برنامه متوقف شود تا آنها در مسیر شش ماه آینده پیشرفت نکنند. در مورد پرسش شما باید گفت ما معتقد نیستیم که بتوان با تحریم‌ها ایران را به نقطه‌ای رساند که تسلیم شود و همه چیز را در ازای هیچ چیز تسلیم کند. ما معتقدیم که باید تحرکات دیپلماتیک باشد. به همین علت ما تمایل داشته‌ایم که تخفیف محدود تحریم‌ها را ارائه کنیم.ما در نهایت باید به توافق بین پنج بعلاوه یک و ایران دست یابیم. ما معتقدیم که تحریم‌ها بخشی از فشاری بودند که آنها را به پای میز مذاکره آورد. بدون تحریم‌ها ما در این نقطه نمی‌بودیم اما در نهایت باید از تحریم‌ها برای راه‌حل دیپلماتیک استفاده کرد.مجری سی‌ان‌ان در ادامه گفت: موضوع روز به غنی‌سازی مربوط می‌شود.معاون مشاور امنیت ملی آمریکا گفت: اول اینکه ما حق داشتن برنامه صلح آمیز هسته‌ای را به رسمیت می‌شناسیم اما حق داشتن توانایی داخلی غنی‌سازی را نمی‌پذیریم. توافقنامه گام نخست روشن می‌کند که در طی شش ماه آینده ایران باید به قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد بپردازد. پس اصل قضیه این است که طبق توافقنامه، آنها به صورت ذاتی چنین حقی ندارند بلکه می‌توان درباره آن مذاکره کرد.به گزارش باشگاه خبرنگاران، مجری سی‌ان‌ان پرسید: پس در توافقنامه نهایی شما انتظار دارید که طبق شرایط مورد توافق دو طرف غنی‌سازی باشد؟این مقام آمریکایی گفت: بله اگر و تنها اگر ایران بتواند به همه نگرانی‌های ما پاسخ دهد و به ما اطمینان بدهد که برنامه این کشور صلح‌آمیز است و محدودیت‌های مهم را بپذیرد که مطابق با آزمون‌های آمریکا و جامعه بین‌المللی باشد! اگر و تنها اگر این امر رخ دهد می‌توان پذیرش این توانایی را مد نظر قرار داد. با این وجود اگر ایران به همه نگرانی‌های ما پاسخ ندهد و به وضعیت کنونی در عمل نکردن به الزامات بین‌المللی خود بسر ببرد چنین حقی وجود ندارد که ما آن را قبول کنیم. این یک مذاکره است اگر ما نتوانیم به این نقطه برسیم آنها همچنان با تحریم‌ها و قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد روبرو خواهند شد. مجری گفت: روشن است که آنها همچنان به غنی‌سازی ادامه می‌دهند همانطور که در ده سال گذشته و با وجود تحریم‌ها این کار را کردند.
از یک سو روحانی وظریف ادعای توافق هسته ای در ژنو وپیروزی برد- برد می کنند .از طریق دیگر عضو بازار مکاره هشدار مراقبت تله های انفجاری 5+1  داده است ! مشخص نیست در این آشفته بازار خرت وخر چه  مقامی تصمیم گیر است؟

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر تهدیدهای خطرناک بیانیه 1+5 را مورد توجه قرار ندهیم، بیانیه بلای جانمان خواهد شد، تاکید کرد: درون این توافقنامه تله‌های انفجاری تعبیه شده است و باید مراقب باشیم.علیرضا زاکانی نماینده مجلس در هفتاد و سومین نشست فرهنگی اساتید بسیجی تهران بزرگ که در دانشگاه تهران برگزار شد، با اشاره به توافق ایران با گروه 1+5 اظهار داشت: این بیانیه در دل خود نکات مثبت و فرصت‌های خوب و در عین حال تهدیدهای خطرناک را دارد. اگر تهدیدهای خطرناک را مورد توجه قرار ندهیم بیانیه بلای جانمان خواهد شد، چرا که درون آن تله‌های انفجاری تعبیه شده است و باید مراقب باشیم.دبیرکل جمعیت رهپویان با بیان اینکه طرف مقابل دنیا را به خوب و بد تقسیم کرده است، گفت: ایران نماینده جبهه حق و آمریکا نماینده جبهه باطل است. زاکانی تاکید کرد: غنی‌سازی مهم‌ترین بخش فناوری هسته‌ای است و امروز نسل اول آن بومی شده است و نسل دوم را هم ساخته‌ایم. نشان دادیم می‌توانیم روی پای خود بایستیم.نماینده مجلس با بیان اینکه مفاد بیانیه ژنو قابل تامین است، اظهار داشت: آمریکایی‌‌‌ها قبلا به ما پیشنهاد معامله نمی‌دادند وقتی پیشنهاد دادند که غنی‌سازی 20 درصد به بالای 200 کیلو رسید.دبیرکل جمعیت رهپویان با اشاره به اینکه آمریکا امروز با تحریم علیه ما سودی نمی‌برد، افزود: آن‌‌ها امروز در درون به فروپاشی رسیدند. آبرویشان در جهان رفته است و امروز مجبور شدند پای قرارداد را امضا کنند. آن‌‌ها همان‌هایی بودند که در گذشته خواستار تعطیلی فردو شده بودند اما امروز پای قرارداد را (توافقنامه) را امضا کرده‌اند.وی خطاب به اساتید بسیجی تاکید کرد: اگر مفاد بیانیه را بخوانید متوجه خواهید شد که طرف مقابل با چه ظرافتی این بیانیه را تنظیم کرده است؛ البته به اعتقاد بنده آن‌‌ها به همین بیانیه نیز عمل نخواهند کرد. با این حال موقعیت خوبی فراهم شده است. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان بسیج اساتید کشور، دبیرکل جمعیت رهپویان ادامه داد: عده‌ای رفع مشکلات اقتصادی را در گرو مسائل بین‌المللی می‌دانند در حالی که ما معتقدیم راه اساسی مصونیت در درون کشور است.