عده اي كه ضعف پايگاه اجتماعي دارند ، كاسه گدايي به سمت غرب دراز مي كنند

نمايندگان مجلس در گفت وگو با كيهان: عده اي كه ضعف پايگاه اجتماعي دارند ، كاسه گدايي به سمت غرب دراز مي كنند8 شهریور-94
همانگونه که قبلاً اشاره شده بود اوین نامه ی کیهان برای اینکه فشار را برروی دولت روحانی و  مخالفت باتوافق هسته ای وحامیان وی را مضاعف کند و یا شدت بخشد .بنابراین همگام باتیتر صفحه ی اول  و یادداشت روز و اوین نامه و خوانندگان و ستون خبر ویژه گفتگو باا عضای بازار مکاره مجلس ارتجاع همسو  بااوین نامه ی کیهان را هم اضافه کرده است تا خط وخطوط مشابه ی بازجویی انتقادی علیه ی سیاست های د ولت روحانی را به پیش ببرد

سرويس سياسي -آمريکا و برخي از کشورهاي اروپايي در دوراني که دولتمردان از آن به عنوان پسا توافق ياد مي کنند در حال برنامه ريزي براي نفوذ مجدد و سوء استفاده از ظرفيت هاي کشور هستند، اما بي ترديد بدون تغيير ذائقه و استحاله سياسي و فرهنگي کشور به اهداف خود نمي رسند. مقام معظم رهبري نيز در ديدار اخير خود با هيئت دولت به اين مسئله اشاره داشتند که: دستگاه هاي مختلف، دستگاه هاي اقتصادي و فرهنگي توجه داشته باشند که ما در داخل نقشه طراحي شده دشمن قرار نگيريم و بازي نکنيم. تصميماتي که گرفته مي شود در زمينه تجارت و فرهنگ کمک به آن بسته تعيين شده دشمن نکند.
        
دولت بايد اولويت هاي مورد نياز و اصلي کشور را بشناسد
    حسين گروسي عضو کميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي در گفت وگو با کيهان در اين خصوص گفت: اگر دولت براي تحقق اقتصاد مقاومتي و حمايت از توليد ملي در راستاي يک اقتصاد قوي گام بردارد و بطور صحيح آن را اجرا کند، قطعا توطئه دشمن که به دنبال جنگ اقتصادي، سياسي و فرهنگي براي نفوذ در کشور است، خنثي مي شود. يک مطالبه اين است که دولت مردان بايد برنامه و مديريتي منسجم و عملياتي داشته باشند تا به توان داخلي تکيه کنند. برنامه ريزي صحيحي در به کارگيري از معادن و ذخاير کشور که بارها مورد تاکيد مقام معظم رهبري بوده است داشته باشند. از خام فروشي نفت اجتناب و صنايع پايين دستي آن را فعال کنند.

    اين نماينده مجلس با بيان اينکه قطعا مسير ما مشخص است و بايد طوري برنامه ريزي کنيم که در زمين طراحي شده دشمن قرار نگيريم، افزود: دولت بايد اولويت هاي مورد نياز و اصلي کشور را بشناسد و درست عمل کند. نبايد در مسيري که غرب و دنياي استکبار براي ما درصدد تعيين است، حرکت کند و منفعلانه تصميم بگيرد. نبايد کشور، بازار مصرفي براي ارتقاي توليدات صنايع خارجي باشد بلکه ايران مي تواند ميدان توليد و سرزمين توليد و صادرات باشد و با دنيا در اين راستا و از موضع اقتدارش تعامل داشته باشد. دولت توجه کند که هر کشوري با چه قصدي براي همکاري با ما مي شتابد، آيا به سود يا ضرر ما؟» 

        
دشمن با خريد زمان براي تغيير و تعيين ذائقه فرهنگي اقتصادي ما برنامه دارد
    حسين طلاديگر نماينده مجلس در گفت و گو با خبرنگار کيهان با اشاره به اينکه دشمن هميشه دو ابزار به نام تهديد و تطميع براي مقابله با کشور از اول انقلاب تا حالااما با شيوه هاي متفاوت و دگرگون در دست داشته است، افزود: «دشمنان با اين دو ابزار بر کشور فشار آوردند، زماني با کودتا و تحقير و زماني با تحريم و حالاکه همه اين ها شکست خورده با مذاکرات وارد شده اند. اگر آمريکا مي توانست ما را بمباران کند تا حالااين کار را انجام مي داد. استراتژي آنها اين است که زمان را به عقب بياندازند و وانمود کنند که تمام مشکلات ما را خودشان به عنوان کدخدا حل کرده اند، با خريد زمان براي تغيير و تعيين ذائقه فرهنگي اقتصادي ما برنامه دارند.

    عضو کميسيون اجتماعي مجلس خاطر نشان کرد: اگر غرب در دوران جنگ سرد با «راديو آزادي» حمله مي کرد، امروز 165 ماهواره خارجي زبان تصويري بر سر مردم ايران آتش مي ريزند و اعتقاد، ارزش ها، خانواده و اخلاق آنها را هدف گرفته اند. اگر در اين حوزه ها غفلت کنيم و به تطميع دشمن يا کدخدا اميد داشته باشيم، خدا نيز ما را به همان ها واگذار مي کند.    
طلابا بيان اينکه آمريکا و غرب قابل اطمينان نيستند، چرا که حتي به آن کشورها و افرادي که نوکري آنها را کردند، اعتنا نکرده و رهايشان کردند، ادامه داد: آنها با تمام شرط و شروطي که براي ما تعيين کردند تا تمام منافع ما را نگيرند از دشمني خود دست نمي کشند چرا که با ماهيت نظام و مردم ما مشکل دارند، آنها مي خواهند ما را از تمام قدرت و عزتي که در اين مدت به دست آورده ايم پايين بکشند و تبديل به نوکر خود کنند. بايد در تمام عرصه ها مراقب نفوذ دشمن و استحاله شدن کشور و انقلاب بود.
    
    
مي گوييم نمي توانيم چون عده اي از واردات سود مي برند
    همچنين عليرضا خسروي عضو کميسيون عمران مجلس به کيهان گفت: همان طور هم که قبلامقام معظم رهبري اشاره داشتند ما الان در پيچ مهم تاريخي به سر مي بريم که به نظرم وضعيت اقتصادي ما در اين پيچ مهم و تعيين کننده است، چرا که کشور در بسياري از صحنه ها علي رغم فراز و فرودي که داشته است حضور خوب و رو به جلويي داشته است از پيشرفت هاي علمي تا حمايت از مظلومين و جبهه مقاومت و کسب اقتدار و عزت بين المللي در راستاي منافع اسلام اما همچنان بعد از انقلاب در اقتصاد دچار مشکل هستيم. 

    اين نماينده مجلس با بيان اينکه بايد تکليف خودمان را با خود روشن کنيم که آيا اقتصاد ما سوسياليستي است يا امپرياليستي و ليبرالي، افزود: «بعد از اين همه مدت سردرگم هستيم و دنبال بانک بدون ربا نرفته ايم، بانک هاي ما براي 16 ميليون وام 170 ميليون سپرده و وثيقه و ضمانت مي خواهند. اين اشکالات در اقتصاد ما وجود دارد و بانک ها مانند موريانه اقتصاد را مي بلعند. امروز بر روي پله آخر پيچ تاريخي، مشکل ما هنور اقتصادي است و براي جلوگيري از نفوذ دشمن بايد از اين مسائل شروع کرد. 28 ميدان مشترک نفتي و گازي داريم که همه دارد غارت مي شود اما باز مي گوييم نمي توانيم و آن دکل گم شد و فلان! در سواحل مکران ظرفيت 68 ميليون تن وجود دارد اما در حال حاضر 6 ميليون تن است. ظرفيت هاي مغفول مانده اي در عرصه هاي کشاورزي، زمين و معادن و... وجود دارد.

     خسروي ادامه داد: دولت بايد به صدا و سيما پول کافي بدهد تا حق نداشته باشد کالاهاي خارجي را تبليغ کند و بگويد بودجه ندارم و بايد نيروهايم را بچرخانم. هر کانالي که تماشا مي کني اثر سوئي در فرهنگ جامعه مي گذارد. يک دفعه براي هميشه کشور بايستد و غير از تکنولوژي و آن چيز که مورد نياز است، وارد کشور نکند. اگر هر قشري هم از واردات منفعت مي برد دولت مانع منفعت آنها و ضرر ملت شود. ما يک متر چادر مشکي نمي توانيم توليد کنيم چون براي ذينفع آن نمي صرفد، کارخانه هاي مورد نياز را به کار نمي اندازيم چون عده اي منافعشان به خطر مي افتد، خودروهاي خارجي وارد مي کنيم و به صنعت داخلي ضرر مي زنيم، کار به جايي رسيده که به دليل منافع عده اي، ميوه هاي ما هم خارجي است و به اسم توليد داخل عرضه مي شود. بايد يک جا در برابر اين ها بايستيم.

        
عملکرد خوش باوران پنجره نفوذ دشمن است
    عليرضا سليمي ديگر نماينده مجلس شوراي اسلامي در گفت و گو با خبرنگار کيهان گفت: فرمايش حضرت آقا منشا قرآني دارد، طبق آيه شريفه «وَلَن يَجْعَلَ اللّهُ لِلْكَافِرِينَ عَلَي الْمُوْمِنِينَ سَبِيلًا» خداي متعال اين اجازه را نمي دهد که دشمنان به مومنين سلطه داشته باشند و اين از اصول مسلم است و بايد در بخش هاي مختلف براي نفوذ دشمن مانع ايجاد شود. نکته اول در اين رابطه اين است که بايد بدانيم که دشمن پيوسته دشمن است. گاهي لايه اي از خوش باوري در کشور ديده مي شود، عملکرد خوش باوران باعث طمع دشمن مي شود که به آن به عنوان پنجره نفوذ خود مي نگرد. نکته دوم اين است که براي جلوگيري از نفوذ بايد در توجه به فرهنگ و توليدات فرهنگي جدي باشيم و در عرصه اقتصادي نيز تمام مقدرات کشور را در اختيار بيگانگان قرار ندهيم چرا که طبق شواهد تاريخي غرب هميشه به دنبال سلطه اقتصادي بوده همان طور که در قراردادهايي مثل وثوق الدوله گلستان يا کنسرسيوم نفتي در زمان پهلوي دوم نشان داده است.

    سليمي با بيان اينکه بازار ايران بزرگ است و سلطه اقتصادي غرب باعث تحقير کشور مي شود چرا که آنها به دنبال زير سوال بردن عزت ما هستند، ادامه داد: در عين حال که رابطه وجود دارد نبايد بازار مسلمين را در اختيار دوباره جريان سلطه و بيگانگان قرار داد. مگر خيانت کارکنان و کارفرمايان سفارت انگليس در فتنه 88 روشن نشد؟ دشمن لحظه اي از دشمني با ما دست نمي کشد. بايد در برابر اقدامات کساني که نشان داده اند از پشت اهل خنجر زدن هستند احتياط داشته باشيم. مومن از يک سوراخ دو بار گزيده نمي شود مبادا که ما چند بار اين مسائل را تجربه کنيم و باز متضرر شويم. همه دستگاه ها از جمله مجلس و دولت و قوه قضائيه بايد در اين مورد حساس باشند و با قوانين درست و نظارت غافل نشوند.

    وي با بيان اينکه مجلس نبايد منفعلانه عمل کند و تماشاچي ميدان باشد، اگر مجلس دولت فرموده داشته باشيم آسيب جدي مي بينيم، ادامه داد: تدبير اقتضا مي کند که دولتمردان براي جلوگيري از نفوذ و برنامه دشمن جدي باشند چرا که عده اي با ادعاها و شعارهاي دهان پرکني مانند جامعه جهاني به دنبال خدشه دار کردن و به تاراج بردن استقلال ملت هستند که در اين مدت با زحمات فراوان و خون ها به دست آمده است. دامن استکبار برچيده شده است اما عده اي روشنفکرنما به اسم روشنفکري به دنبال بازگرداندن دوباره گدايي و وابستگي کشور هستند. اين عده سه دسته اند؛ يا فرصت طلبند که در انقلاب نقش داشتند و حالابه دنبال منافع خودشان مي گردند، يا وادادگان سياسي اند که بطور کل همه چيز را در غرب مي بينند و يا پايگاه اجتماعي ندارند، عده اي که ضعف پايگاه اجتماعي دارند، کاسه گدايي به سمت غرب دراز مي کنند، ملت مراقب اينها باشد.