خوراکیها
بهترین نوشیدنی برای درمان اضطراب 6 بهمن -94
بهترین نوشیدنی برای درمان اضطراب 6 بهمن -94
کیفیت گرم وتر «گاوزبان» مصرف آن را در فصل پاییز و
فصول سرد مناسبتر میکند بهخصوص برای کسانی که به هر دلیل دچار استرسهای جسمی،
فکری و عاطفی زیادی باشند.
مدیر گروه آموزشی طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد چند نکته کاربردی درباره «گل گاوزبان» را تشریح کرد.
«مجید انوشیروانی» درباره گل گاوزبان اظهار داشت: گاوزبان مورد استفاده در ایران، با گاوزبان مشهور در منابع گیاهدرمانی نوین متفاوت است.
بهگفته وی، گاوزبان مفرح، مقوی ارواح و حرارت غریزی و اعضای رئیسه (مثل قلب، مغز و کبد) و حواس است. هر دو جنس و گونه گاوزبان کاربردهای مشابهی دارند ولی برخی عوارض در گاوزبان اروپایی (ناشی از آلکالوئیدهای پیرازولیدن) مصرف آن را بهخصوص در بیماران کبدی و در زنان باردار محدود میکند.
مدیر گروه آموزشی طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان داشت: گاوزبان موجود در ایران طبیعت گرم وتر در درجه اوّل دارد و به همین دلیل ایمن شمرده میشود.
انوشیروانی ادامه داد: کیفیت گرم وتر گاوزبان مصرف آن را در فصل پاییز و فصول سرد مناسبتر میکند بهخصوص برای کسانی که به هر دلیل دچار استرسهای جسمی، فکری و عاطفی زیادی باشند.
وی اضافه کرد: جوشانده گل گاوزبان برای تقویت قلب و سیستم عصبی، پاکسازی بدن و قلب از برخی مواد تباه سودمند است. مقدار لازم در یک فرد بالغ عبارت است از 5 گرم در حجم حدود 250 سیسی آب جوش، که باید آرام و ملایم تا حد رسیدن به 150 سیسی جوشانده و سپس با اندکی لیموعمانی یا آبلیموی تازه و تنها اندکی عسل یا نبات مصرف شود.
مدیر گروه آموزشی طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: مصرف گل گاوزبان بهتنهایی در افرادی که فشارخون بالا دارند، میتواند بهشدت مخاطره انگیز باشد.
مدیر گروه آموزشی طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد چند نکته کاربردی درباره «گل گاوزبان» را تشریح کرد.
«مجید انوشیروانی» درباره گل گاوزبان اظهار داشت: گاوزبان مورد استفاده در ایران، با گاوزبان مشهور در منابع گیاهدرمانی نوین متفاوت است.
بهگفته وی، گاوزبان مفرح، مقوی ارواح و حرارت غریزی و اعضای رئیسه (مثل قلب، مغز و کبد) و حواس است. هر دو جنس و گونه گاوزبان کاربردهای مشابهی دارند ولی برخی عوارض در گاوزبان اروپایی (ناشی از آلکالوئیدهای پیرازولیدن) مصرف آن را بهخصوص در بیماران کبدی و در زنان باردار محدود میکند.
مدیر گروه آموزشی طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان داشت: گاوزبان موجود در ایران طبیعت گرم وتر در درجه اوّل دارد و به همین دلیل ایمن شمرده میشود.
انوشیروانی ادامه داد: کیفیت گرم وتر گاوزبان مصرف آن را در فصل پاییز و فصول سرد مناسبتر میکند بهخصوص برای کسانی که به هر دلیل دچار استرسهای جسمی، فکری و عاطفی زیادی باشند.
وی اضافه کرد: جوشانده گل گاوزبان برای تقویت قلب و سیستم عصبی، پاکسازی بدن و قلب از برخی مواد تباه سودمند است. مقدار لازم در یک فرد بالغ عبارت است از 5 گرم در حجم حدود 250 سیسی آب جوش، که باید آرام و ملایم تا حد رسیدن به 150 سیسی جوشانده و سپس با اندکی لیموعمانی یا آبلیموی تازه و تنها اندکی عسل یا نبات مصرف شود.
مدیر گروه آموزشی طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: مصرف گل گاوزبان بهتنهایی در افرادی که فشارخون بالا دارند، میتواند بهشدت مخاطره انگیز باشد.