نگاه بازجویانه ي اوین نامه ی سربازجو شریعت نداری با عنوان ديروزنامه هاي زنجيره اي رقیب 16 اردیبهشت - 96

    نگاه بازجویانه ي اوین نامه ی سربازجو شریعت نداری با عنوان  ديروزنامه هاي زنجيره اي رقیب 16 اردیبهشت - 96
مصاحبه جعلي و اميد به وعده هاي سرخرمن! 
    
سرويس سياسي- روزنامه بهار روز پنج شنبه در يادداشتي با عنوان «حضور فيلمسازان گمنام نشانه چيست؟» يکي از دلايل عدم اقبال فيلمسازان شناخته شده در ستادهاي انتخاباتي حسن روحاني را ناشي از نااميدي اهالي فرهنگ و هنر از کارنامه دولت يازدهم در عرصه فرهنگ عنوان کرد و نوشت: «عدم حضور فيلمسازان شناخته شده در کنار ستادهاي انتخاباتي در اين دوره از جهاتي هم مي تواند نشانه اي خطرناک از بي تفاوتي اهالي فرهنگ نسبت به انتخابات اين دوره باشد».
    
چندي پيش حميد فرخ نژاد، بازيگر سينما که در دوره گذشته از جمله هنرمندان حامي روحاني بود، نيز در مطلبي در صفحه شخصي خود نوشت: «گر بدهي راي به من چنين کنم، چنان کنم و باز هم ايام انتخابات اومد و جماعت هنري عزيز دل شدن، دوستان عزيزم بدينوسيله صراحتا و در کمال هوشياري اعلام مي کنم از شنيدن حرف ها و وعده هاي انجام نشده از يمين و يسار خسته شدم و ديگه هم قصد ندارم کسي رو از هراس اومدن کس ديگه بترسونم، فقط آرزو مي کنم امورات مردم به دست هر کسي افتاد خداوند بهش وجدان مضاعف عنايت کنه که اين مردم اين روزا خيلي لنگشن
       
    
مصاحبه سازي براي تخريب نامزدهاي جريان رقيب 
    
روزنامه شهروند روز چهارشنبه مصاحبه اي منتسب به اسدالله بادامچيان از اعضاي ارشد حزب موتلفه منتشر کرد و از جانب وي به تشريح دستاوردهاي دولت يازدهم (بخوانيد دستاوردسازي) و تخريب نامزدهاي جناح رقيب پرداخت و نوشت که بادامچيان معتقد است: «راي قاليباف از سال 92 کمتر است و دوره راي با کيک و سانديس گذشت و قاليباف کارنامه بدي را براي خود به جا گذاشته است».
    
اين مصاحبه ساختگي و دروغين پس از انتشار با هدف ايجاد انشقاق و تفرقه بين جناح رقيب، از سوي رسانه هاي حامي دولت به صورت گسترده و انبوه در شبکه هاي مجازي توزيع شد که البته بلافاصله از سوي روابط عمومي حزب موتلفه تکذيب و اقدامي با هدف انحراف افکار عمومي عنوان شد. در اطلاعيه روابط عمومي اين حزب تاکيد شد: «آقاي بادامچيان مطالب روزنامه شهروند روز چهارشنبه13/2/96 را که از قول ايشان بيان شده، کاملا تحريف شده تقطيع شده، و همراه با دروغ دانستند که به قصد انحراف افکار عمومي تهيه شده است. ايشان درج چنين مطالبي را که بمنظور تفرقه بين اصولگرايان انجام مي گردد محکوم کرد. وي از مردم هوشمند کشورمان خواست به چنين مطالبي اهميت ندهند. آقاي بادامچيان ضمن دعوت همه خبرنگاران و رسانه ها به رعايت اخلاق حرفه اي گفت: امثال اين روزنامه هاي دولتي نبايد با توسل به دروغ تلاش کنند که مردم را بسوي نامزد مورد نظر خود جلب نمايند و نتيجه اين جنگ رواني بسود آنها نخواهد بود. روابط عمومي حزب موتلفه اسلامي حق پيگيري قضايي را براي حزب محفوظ مي داند و از دادستان محترم و کميسيون نظارت به امور انتخابات مي خواهد نسبت به اين دروغ پراکني ها رسيدگي جدي نمايند».
    
اين روزنامه روز پنج شنبه در تکذيبيه اي نوشت که متاسفانه روز گذشته در فرآيند انتشار روزنامه به دليل خطاي انساني(؟!) متن گفت وگوي شخص ديگري به نام جناب آقاي اسدالله بادامچيان به چاپ رسيد که بدين وسيله ضمن عذرخواهي از ايشان و خوانندگان محترم روزنامه متن اصلي گفت وگوي روزنامه شهروند با عضو ارشد حزب موتلفه اسلامي منتشر مي شود. انتشار مصاحبه ديگران به اسم فردي ديگر به روشني گوياي ميزان صداقت، تعهد حرفه اي و سلامت ساير مطالب روزنامه هاي زنجيره اي است.
    
    
    
دولت در حوزه اقتصادي آرامش و ثبات را حاكم کرده است!
    
شهروند همچنين در مصاحبه با عباس عبدي نوشت: «عملكرد دولت در حوزه اقتصادي آرامش و ثبات را حاكم و تورم را كنترل كرده است. از سوي ديگر براي همه روشن است كه با بهبود بخشيدن روابط خارجي قطار اقتصاد كشور در مسير و ريل درست قرار گرفته، هرچند با سرعت پايين در حركت است. اما همين ريل گذاري درست به نفع طبقات حاشيه بوده، اما به دليل اينكه دولت آقاي روحاني انتظارات از برجام را هم در كميت بالا برد و هم در سرعت اثربخشي، شايد بخش هاي قابل توجهي از جامعه تصور كنند اثري كه فكر مي كردند را نداشته است».
    
البته صادق زيباکلام چندي پيش طي يادداشتي در روزنامه آرمان نوشت: «واقعيت اين است که در زمينه خروج از رکود دولت روحاني چندان نتوانسته دستاورد محسوسي براي طبقات مختلف جامعه به وجود آورد. همچنين در زمينه اشتغال نيز تيم اقتصادي روحاني نتوانسته از ميزان آمار بيکاري بکاهد».
    
در ادامه اين گفت وگو آمده است: «درواقع مهم ترين نكته اي كه بايد به آن توجه كرد اين است كه اگر برجام نبود چه مي شد؟ ... به بيان روشن تر برجام جلوي اثرات تخريبي را گرفت تا شرايط امروز ايران شبيه ونزوئلا نباشد».
    
بي خاصيت بودن برجام و خسارت محض آن، آنقدر عيان شده که حاميان دولت براي سرپوش گذاشتن بر اين موضوع، مدعي مي شوند که اگر برجام نبود، ايران ونزوئلا مي شد!
    
    
    
تلاش علني روزنامه هاي زنجيره اي براي اختلاف نمايي ميان اصولگرايان 
    
روزنامه زنجيره اي شرق در صفحه نخست شماره روز پنجشنبه خود نامزدهاي اصولگرا را در مقابل هم قرار داده و در يک تلاش علني به اختلاف نمايي ميان اين نامزدها پرداخت.
    
دو تيتر «موتلفه عليه قاليباف» و «حمله حاميان رئيسي به قاليباف»، در صفحه نخست شرق منتشر شد تا نشان دهد مدعيان اصلاحات از حضور جدي و قوي اصولگرايان هراس و واهمه دارند.
    
شرق در گزارشي به اختلاف ميان اصولگرايان پرداخت و نوشت: «چالش ديگر آن است كه آيا زمان آن نرسيده كه اصولگرايان تئوريسين هاي اقتصادي جديدي براي خودشان دست وپا كنند تا زماني كه در مسند قدرت هستند، كشور را با ويراني هاي اقتصادي تحويل گروه بعدي ندهند؟».
    
شرق همچنين در گزارش ديگري نيز نوشت: «درست مانند سال ٩٢ كه حاميان قاليباف و جليلي درگير شده بودند كه چرا آن يكي به نفع ديگري كنار نمي رود. خط و نشان ها البته آن زمان به جاي شبكه هاي اجتماعي امروز، در وبلاگ ها كشيده مي شد. آن زمان، حملات بيشتر از جانب جانبداران قاليباف بود؛ حالا بعد از چهار سال اين ياران سابق جليلي اند كه ضدحمله مي زنند».
    
تلاش روزنامه هاي زنجيره اي و مدعيان اصلاحات براي اختلاف نمايي ميان اصولگرايان (آن هم با ابزاري مثل مصاحبه جعلي!) نشان دهنده عمق نگراني آنان از خطر شکست است که هر روز نزديک و نزديک تر مي شود.
    
    
    
افتخار به حمايت پدرخوانده منافقين
    
شرق در گزارش ديگري به حمايت ابراهيم يزدي، دبيرکل گروهک غيرقانوني نهضت آزادي از روحاني پرداخت و با عنوان «وزيرخارجه دولت موقت» از وي ياد کرد!
    
فارغ از اينکه وزير خارجه دولت موقت بودن افتخار نيست، جالب است بدانيم که صادق قطب زاده نيز وزير خارجه همين دولت بوده که بعدها به دليل تلاش براي کودتا اعدام شد. روزنامه شرق تعمدا و يا به هر دليل ديگري از سمت کنوني ابراهيم يزدي يعني دبير کلي گروهک غيرقانوني نهضت آزادي ياد نکرد، گروهکي که امام خميني(ره) در نامه تاريخي دهه شصت خود درباره آنان نوشتند: «به حسب اين پرونده هاي قطور و نيز ملاقات هاي مکرر اعضاي نهضت، چه در منازل خودشان و چه در سفارت آمريکا و به حسب آنچه من مشاهده کردم از انحرافات آنها، که اگر خداي متعال عنايت نفرموده بود و مدتي در حکومت موقت باقي مانده بودند ملت هاي مظلوم به ويژه ملت عزيز ما اکنون در زير چنگال آمريکا و مستشاران او دست و پا مي زدند و اسلام عزيز چنان سيلي از اين ستمکاران مي خورد که قرنها سر بلند نمي کرد، و به حسب امور بسيار ديگر، نهضت به اصطلاح آزادي صلاحيت براي هيچ امري از امور دولتي يا قانون گذاري يا قضايي را ندارند، و ضرر آنها، به اعتبار آنکه متظاهر به اسلام هستند و با اين حربه جوانان عزيز ما را منحرف خواهند کرد و نيز با دخالت بي مورد در تفسير قرآن کريم و احاديث شريفه و تاويل هاي جاهلانه موجب فساد عظيم ممکن است بشوند، از ضرر گروهک هاي ديگر، حتي منافقين اين فرزندان عزيز مهندس بازرگان ، بيشتر و بالاتر است».
    
با توجه به اين سابقه، افتخار به حمايت چنين گروه ها و تشکل هايي جاي تعجب دارد.
    
    
    
تقلاي مدعيان اصلاحات براي ترساندن مردم از رقباي روحاني!
    
روزنامه آرمان در مصاحبه با «رسول منتجب نيا» از فعالين مدعي اصلاحات نوشت: «بايد به مردم بگويند که بايد به روحاني راي دهيد که يک فکر مترقي، انديشه باز و عقلانيت را دنبال مي کند، فضا را باز کرده، رابطه با جهان را تصحيح کرده و در حال خدمت است. اگر به او راي ندهيد بايد به 8 سال گذشته بازگرديد و بازهم بايد رابطه ما با جهان برهم بخورد. مردم به خاطر دارند که در دولت هاي نهم و دهم تا چه اندازه به موضوعات خرافه بها داده مي شد. اکنون در ستاد برخي کانديداها تعدادي از وزراي دولت هاي نهم و دهم هستند که در اشتباهات گذشته نقش بسزايي داشته اند. از اين رو اگر کانديداي دلواپسان و تندروها روي کار بيايد، همان سياست دولت هاي نهم و دهم دنبال خواهد شد... اگر نخبگان اين وظايف را به درستي انجام دهند آراي خاموش وارد صحنه خواهد شد و حتي کساني که از دولت گلايه دارند براي اينکه افراد مخالف دولت راي نياورند به آقاي روحاني راي مي دهند».
    
رسانه هاي زنجيره اي و حاميان دولت به روشني مي دانند که دولت يازدهم يک دولت بي کارنامه است. بنابراين تقلا براي ترساندن مردم از رقباي روحاني با دلايلي واهي به صورت جدي از سوي اين طيف در حال پيگيري است. حاميان دولت اصرار دارند که همچنان در زنگ حساب، انشاء بخوانند اما افکار عمومي نسبت به اين روش واکنش مثبتي نداشته است.
    
    
    
پوپوليسم بد است اما نه براي دولت يازدهم!
    
مقامات دولت يازدهم که قبلا ايجاد بسته هاي حمايتي يا افزايشي از سوي دولت را پوپوليستي مي ناميدند، در روزهاي منتهي به انتخابات دست به چنين اقداماتي مي زنند و با اعتماد به نفس کامل براي آن نشست خبري مي گذارند!
    
روزنامه ايران ديروز در گزارشي با عنوان «وام مسکن ۱۲۰ ميليون توماني براي زوجين»، از قول مديرکل اعتبارات بانک مرکزي در نشست خبري نوشت: «از اين پس در حالي سقف تسهيلات پرداختي بدون سپرده به زوج ها به ۱۲۰ ميليون تومان افزايش مي يابد که بانک توسعه و تعاون نيز مجاز به ارائه تسهيلات ساخت و خريد مسکن به تعاوني ها شده است».
    
وي افزود: «امکان دريافت تسهيلات بدون سپرده زوج ها توسط بانک هاي تجاري و بانک مسکن در حالي براي هر پلاک ثبتي مبلغ 50 ميليون تومان بود که با مصوبه شوراي پول و اعتبار هر يک از زوجين تا مبلغ 50 ميليون تومان و در مجموع مبلغ يکصد ميليون تومان تسهيلات بدون سپرده روي يک پلاک ثبتي را مي توانند دريافت کنند. در کنار اين موضوع امکان دريافت تسهيلات 20 ميليون توماني جعاله براي زوجين نيز امکان پذير بوده که درنهايت ميزان تسهيلات دريافتي براي زوجين بدون سپرده در بانک به مبلغ 120 ميليون تومان افزايش مي يابد».
    
البته اين تنها اقدام پوپوليستي دولت در شب انتخابات نيست، افزايش وام مسکن اولي ها به 200 ميليون تومان، توزيع سبد کالا، افزايش حقوق بازنشستگان، توزيع سود سهام عدالت و افزايش مستمري نيازمندان تحت پوشش بهزيستي و کميته امداد هم اقداماتي در همين زمينه است و از آنها مي توان به عنوان وعده هاي سرخرمن ياد کرد.