سرنوشت کسانی که علیه دولت دروغ‌پردازی کردند


سرنوشت کسانی که علیه دولت دروغ‌پردازی کردند  31اردیبهشت-96 

مناظره
«هرچند عده‌ای تلاش کردند در ایام تبلیغات انتخاباتی مردم را از چیزهایی که به دولت یازدهم نسبت می‌دادند بترسانند و از دین‌ستیزی این دولت گفتند و توهماتی از قبیل سند ۲۰۳۰ و تکیه به قدرت‌های خارجی و پشت پا زدن به اصول و آرمان‌های انقلاب اسلامی را برای ترساندن مردم مطرح کردند، ولی مردم فریب این دروغ‌ها و تهمت‌ها را نخوردند و با عزمی راسخ‌تر به رئیس همین دولت رأی دادند
به گزارش ایسنا، روزنامه «جمهوری اسلامی» نوشت: رقابتی‌ترین انتخابات را در ۲۹ اردیبهشت ۹۶ با بیشترین امنیت و سلامت، پشت سر گذاشتیم. این، یعنی اقتدار نظام جمهوری اسلامی، عظمت و نجابت ملت ایران و البته لطف خدای متعال که همواره شامل حال این ملت بزرگ است.
برای تشریح ابعاد این رقابتی‌ترین انتخابات، مطالب زیادی برای گفتن و نوشتن وجود دارد که در فرصت مناسب باید مطرح شوند و اکنون به بعضی از آنها می‌پردازیم.
۱- آراء مردم در این انتخابات نشان داد سخن آیت‌الله هاشمی رفسنجانی که می‌گفت مردم راه خود را پیدا کرده‌اند، کاملاً درست بود. همه ما نفس گرم این یار صادق و مظلوم امام و انقلاب را در کنار تک‌تک صندوق‌های رأی در روز ۲۹ اردیبهشت احساس کردیم. هر چند در این انتخابات جسم او در میان ما نبود ولی روح او با ما بود و حق این است که گفته شود پیروز این انتخابات، تفکر آزاداندیشانه و بلند و متدینانه و انقلابی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی بود. پیروزی این تفکر البته پیروزی ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی نیز هست.
۲- هر چند عده‌ای تلاش کردند در ایام تبلیغات انتخاباتی مردم را از چیزهایی که به دولت یازدهم نسبت می‌دادند بترسانند و از دین‌ستیزی این دولت گفتند و توهماتی از قبیل سند ۲۰۳۰ و تکیه به قدرت‌های خارجی و پشت پا زدن به اصول و آرمان‌های انقلاب اسلامی را برای ترساندن مردم مطرح کردند، ولی مردم فریب این دروغ‌ها و تهمت‌ها را نخوردند و با عزمی راسخ‌تر به رئیس همین دولت رأی دادند. این، یعنی دروغ و تهمت و تخریب در این کشور جواب نمی‌دهد و راه درست این است که همه بر اساس صداقت عمل کنند و سخن بگویند و قضاوت را به مردم واگذار کنند. اگر این انتخابات فقط همین درس را برای حامیان پشت پرده رقبای رئیس‌جمهور روحانی داشته باشد که آنها فقط با دست برداشتن از افراط و تفریط و برخورد واقع‌بینانه با مسائل و با حقوق مردم می‌توانند به دل ملت راهی باز کنند، می‌توان برای حل مشکلاتی که آنان در کار خود دارند امیدوار بود.
۳- این سومین انتخابات پیاپی است که مردم با هجوم به صندوق‌های آرا، به سینه جریان‌های سیاسی بداخلاق دست رد می‌زنند. انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۲، انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۱۳۹۴ و اکنون انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۶ باید برای این جریان‌های سیاسی درس آموز باشد. اگر آنها از این رویدادها با پیام های روشنی که دارند درس بگیرند، هرگز نمی‌توانند به میان مردم برگردند. این وقایع روشن، نشان داده‌اند که جامعه ما به اخلاق پاسخ مثبت می‌دهد و برای صداقت، حساب باز می‌کند. چه خوبست کسانی که فکر می‌کنند مردم باید مثل آنها فکر کنند و از آزاد فکر کردن و قیم نداشتن فاصله بگیرند، در نگاه خود به مردم تجدیدنظر کنند.
۴- نهادهای مهم و ارزشمندی همچون جامعه مدرسین، جامعه روحانیت، ائمه جمعه و جماعات و بطور کلی روحانیت باید خود را از منازعات سیاسی دور نگهدارند و صرفاً مردم را به حضور در پای صندوق‌های آرا دعوت کنند. این، همان کاری است که امام خمینی انجام می‌دادند و اکنون نیز رهبر معظم انقلاب حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر آن پای می‌فشارند و تاکید می‌کنند که نمی‌گویم به چه کسی رأی بدهید یا رأی ندهید ولی اصرار دارم که در انتخابات حضور داشته باشید. ای‌کاش نهادهای روحانیتی نیز همین سیره حسنه را پی می‌گرفتند و خود را به حمایت از این یا آن نامزد آلوده نمی‌کردند. این، تأسف‌بار است که این نهادهای روحانیتی با اصرار به مردم بگویند به فلان نامزد رأی بدهید ولی مردم به نامزد دیگر رأی بدهند. ملت ما به این نهادهای روحانیتی برای درازمدت نیاز دارد، آنها نباید خود را برای اشخاص هزینه کنند.
۵- همین نکته درباره رسانه ملی هم صادق است. رسانه ملی متعلق به عموم ملت است و نباید در خدمت یک حزب یا جناح یا فرد باشد. متأسفانه عملکرد رسانه ملی در انتخابات اخیر بی‌طرفانه نبود و در کنار برنامه‌های تنظیم شده توسط کمیسیون تبلیغات ستاد انتخابات کشور که یکسانی و بیطرفی را باید رعایت کند، اقداماتی داشت که بی‌طرفی را نقض می‌کرد و این روش غیرعادلانه زبانزد مردم بود. ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی به رسانه ملی برای زمان‌های حساس نیاز دارند. این رسانه نباید با هزینه کردن خود برای این و آن و خارج شدن از مسیر بی‌طرفی، جایگاه و اعتبار خود را از دست بدهد که متاسفانه داده است.
۶- این روزها همه توصیه می‌کنند بعد از دوران رقابت به رفاقت برگردیم. توصیه درستی است ولی اولین شرط اجرایی‌شدن آن این است که کینه‌توزی‌ها علیه دولت مستقر کنار گذاشته شود و رسوبات برجای مانده توسط خود ایجادکنندگان آن زدوده شود و همگی از دولتمردان حمایت کنند و البته نقد منصفانه و ناصحانه خود را نیز داشته باشند. متاسفانه رقابت نه‌تنها به رفاقت تبدیل نشده بلکه کارشکنی‌ها ادامه دارد و این همان راهی است که بر فاصله بداخلاق‌ها با مردم می‌افزاید. راه درست این است که به کینه‌توزی‌ها پایان داده شود و تلاش برای وحدت و همدلی آغاز شود تا نظام جمهوری اسلامی در برابر دشمنان با قدرت و قوت به راه مستقل و عزتمند خود ادامه دهد.

۷- و نکته آخر اینکه رئیس‌جمهور محترم همانگونه که در پیام تلویزیونی دیروز گفتند آماده شنیدن انتقادها و نظرهای مخالف باشند، به وعده‌ها عمل کنند و به قدرت ملت تکیه کنند و با پشتوانه ملی که در انتخابات اخیر به‌دست آورده‌اند قدرتمندانه در برابر مطامع قدرت‌های خارجی بایستند. این، راهی است که با پیمودن آن می‌توان آرمان‌های انقلاب اسلامی را پاسداری کرد و به خون شهدا وفادار ماند، حرکتی که آحاد مردم ایران خواستار آن هستند.