ساماندهی بیش از هزار کودک متکدی بازمانده از تحصیل در سیستان و بلوچستان


مدیرکل بهزیستی استان مطرح کرد؛
ساماندهی بیش از هزار کودک متکدی بازمانده از تحصیل در سیستان و بلوچستان   9بهمن-96
آیا بااینگونه اقدام های صوری – تبلیغی معضل تکدی گری حل می شود . درحالی که ریشه فقر وتبعیض و شکاف طبقاتی وبیکاری است که پارجاست؟
کودکان متکدی
مدیرکل بهزیستی سیستان و بلوچستان از ساماندهی هزار و 180 کودک متکدی بازمانده از تحصیل در استان خبر داد.
‌به گزارش ایسنا- ‌سراوانی در جلسه ساماندهی متکدیان بیان کرد: متاسفانه خانواده‌ها آن گونه که باید برای پیشگیری از گرایش فرزندان خود به تکدی گری تلاش نمی‌کنند.
سراوانی اظهار کرد: بیش از 85 درصد از کودکانی که به مراکز نگهداری بهزیستی آورده می‌شوند، از خانواده‌های بدسرپرست (پدر یا مادر معتاد) هستند.
مدیرکل بهزیستی استان افزود: چند سالی است که در این رابطه با همکاری آموزش و پرورش دوره های زیادی ویژه دانش‌آموزان، مربیان و والدین برگزار می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: انجام برنامه‌های پیشگیرانه در رده سنی نوجوانان و جوانان برای این مجموعه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
سراوانی تصریح کرد: مراکز مشاوره به تعداد کافی در سیستان و بلوچستان وجود دارد اما خانواده‌ها خیلی به موضوع نیاز کودکان به مشاور برای جلوگیری از گرایش به اعتیاد و دیگر آسیب‌های اجتماعی اهمیت نمی‌دهند.
وی با اشاره به اینکه پدیده تکدی‌گری آسیب‌های روحی و روانی بر شهروندان یک جامعه می‌گذارد، گفت: مردم نباید به متکدیان ناآشنا از سر دلسوزی و ترحم اعتماد کنند چرا که کمک از روی ترحم منجر به افزایش این پدیده می‌شود.
سراوانی اظهار کرد: تکدی‌گری یکی از مشکلاتی است که در سطح استان قابل مشاهده است و کماکان با این معضل دست و پنجه نرم می‌کنیم و امیداریم با همکاری بین دستگاهی این مشکل رفع شود‌.
مدیرکل بهزیستی استان با اشاره به اینکه با افزایش تکدی‌گران چهره شهر برهم خورده و از بُعد امنیتی نیز دچار مشکل خواهیم شد، تصریح کرد: سرقت، تصادف و مشکلات ناشی از تکدی‌گری باعث شده تا شهروندان در این رابطه دچار ضرر و زیان شوند.

وی همچنین گفت: افراد تکدی‌گر را معتادین، معلولین و زنان سرپرست خانوار تشکیل می‌دهند، غربالگری و تفکیک افراد می‌تواند به رفع مشکل سرعت بخشد.