تریبون آزاد| کاسه صبر مالباختگان آذویکو لبریز شده است

 تریبون آزاد| کاسه صبر مالباختگان آذویکو لبریز شده است/ دستگاه قضا با متخلفان برخورد کند  12-بهمن-99

چرا تریبون آزاد به همه مالباختگان داده نمی شود؟ برای چه تبعیض آشکار اعمال می شود؟ خودی و غیر خودی کردن ناشی از چیست؟ چه فرقی میان میان نهادهای دولتی غارتگر با نهادهای غارتگر زیر کنترل رهبر ام الفساد خامنه ای رمال وجوددارد؟حواله‌دارانی از شرکت صنعت خودروی آذویکو با حضور در تریبون آزاد «فارس من» ضمن اشاره به بلاتکلیفی 5 هزارمالباخته و اینکه 20 میلیون دلار ارز دولتی کجا صرف شده است، خواستار اجرای حکم تجدیدنظر سازمان تعزیرات مبنی بر تحویل خودرو شدند.تریبون آزاد|  کاسه صبر مالباختگان آذویکو لبریز شده است/ دستگاه قضا با متخلفان برخورد کند

به گزارش خبرگزاری فارس، مشکلاتی که برای مشتریان شرکت آذویکو به وجود آمد از این قرار است که این متقاضیان در بازه زمانی اردیبهشت تا ۱۵ خرداد ۹۷ اقدام به ثبت‌نام خودروی ام‌جی ۳۶۰ از شرکت صنعت خودرو آذربایجان «آذویکو» کرده و بعد از تکمیل وجه تاکنون نتوانستند خودروی خود را تحویل بگیرند.

 

عدم تحویل خودروهای شرکت آذویکو از آنجا شروع شد که پس از توقف واردات خودرو در آن زمان که خودروی ثبت‌نامی این شرکت ۸۸ میلیون تومان قیمت داشت و پس از تحریم‌ها و نوسانات قیمت ارز در بازار به بالای ۳۰۰ میلیون تومان رسید باعث شد که شرکت خودرویی آذویکو به تعهدات خود عمل نکند.

 

 لذا جمعی از حواله‌داران به دلیل ضعف رسیدگی به اقدامات این شرکت، ۸ بهمن ۹۹ در تریبون آزاد «فارس من» حاضر شده و به بیان مشکلات‌شان پرداختند. در این زمینه کمپینی هم در «فارس من» به ثبت رسیده که اهم مشکلات ثبت شده به شرح زیر است:

۱. عدم اخذ اظهارات شاکیان و برگزاری حتی یک جلسه بازپرسی با حضور شاکیان

۲. عدم استماع شهادت شهود

۳. عدم توجه و بررسی نامه سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان خطاب به مدیرکل تعزیرات حکومتی استان آذربایجان شرقی که در آن به طور رسمی تخلفات شرکت آذویکو شرح داده شده است.

۴. عدم توجه به موضوع پیش‌فروش خودرو توسط شرکت مذکور بدون داشتن مجوز پیش‌فروش از وزارت صمت در اردیبهشت ۹۷.

۵. عدم توجه به آمار رسمی تولید خودرو که ماهانه توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت و دفتر صنایع خودرو و نیرو محرکه منتشر می‌گردد و طبق آن شرکت صنعت خودرو آذربایجان تا پایان اسفند ۹۷ تعداد ۳۵۷۰ دستگاه خودرو mg۳۶۰ تولید نموده‌ است.

 

در همین زمینه یکی از مالباختگان در گفت‌وگو با «فارس من» در ارتباط با پرونده عدم ایفای تعهدات شرکت خودروسازی آذویکو در تحویل خودروی ام‌جی، اظهار داشت: ۶۴۰۰ نفر در سه ماهه اول سال ۹۷ با شرکت صنعت خودروی آذویکو قرارداد خرید خودروی سواری ام‌جی ۳۶۰ با قیمت قطعی و با تحویل حداکثر ۱۴۰ روز منعقد کرده‌اند. 

 

وی اضافه کرد: شرکت مذکور به بهانه تحریم اقتصادی از تحویل خودرو امتناع کرده در حالی که تحریم‌ها از قبل وجود داشته و تشدید تحریم‌ها با خروج آمریکا از برجام در اردیبهشت ۹۷ بوده است و این شرکت با وجود تحریم‌ها، اقدام به ثبت‌نام خودرو تا پایان تیر ماه ۹۷ کرده و تا آبان ۹۷ هم پول خودروها را نیز دریافت نموده است.

 

مالباخته دیگری می‌گوید: در پاسخ به اعتراض‌های مشتریان، جلسه مشترک رسمی مدیران این شرکت با وزارت صمت و سازمان حمایت در تاریخ ۹۷/۱۱/۱۴ تشکیل شد و با علم به وجود و استمرار تحریم‌ها، صورتجلسه‌ای با برنامه زمان‌بندی قطعی جدید ارائه شد که حداکثر تا آبان ۹۸ تمام خودروها باید تحویل مشتریان می‌شد.

 وی عنوان داشت: پس از گذشت سه سال از عقد قراردادها، این شرکت خودروها را تحویل مشتریان نداده است. اسناد موجود حاکی از آن است که شرکت آذویکو در نیمه اول سال ۱۳۹۷ مبلغ ۲۰ میلیون دلار از ارز دولتی ۴۲۰۰ تومان نیز برای واردات قطعات این خودرو استفاده کرده است. 

 یکی دیگر از مشتریان آذویکو با بیان اینکه سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان در تاریخ ۹۸/۰۴/۱۰ خطاب به مدیران تعزیرات حکومتی استان آذربایجان شرقی نسبت به عدم ایفای تعهدات در تحویل خودروهای ثبت‌نامی و ارائه اطلاعات نادرست، اذعان داشته‌اند، گفت:  سازمان تعزیرات حکومتی تهران پیرو شکایت بیش از ۵ هزار نفر از مشتریان با توجه به موجودی خودرو در انبار شرکت دستور اختصاص شماره شاسی به مشتریان را در محکومیت شرکت به صورت ایفای تعهد طبق قرارداد را صادر کرد.

 وی با اشاره به اینکه رأی عجیب و غریبی در دادگاه تجدیدنظر صادر شده و فسخ به دلیل تحریم‌ها تأیید شده است،‌ گفت: بنا بر صدور احکام توقیف اموال آذویکو، متأسفانه اخیراً با اعتراض شرکت، تمام پرونده‌ها از تعزیرات تهران به دیوان عدالت اداری منتقل و تمام توقیفات انجام شده رفع توقیف شد.

 بر این اساس، حواله‌داران آذویکو با بیان اینکه چندین ماه از اجرای حکم تجدیدنظر شعبه ۵ تعزیرات مبنی بر تحویل مبیع یا خودرو که صدورش ۱۷ ماه طول کشیده است، خواستار ورود دستگاه قضا به این پرونده شدند.