قطع غيرقانوني درختان چنار در ارتفاعات دربند تهران!

قطع غيرقانوني درختان چنار در ارتفاعات دربند تهران!  4 شهریور - 94
مگر تهران یکی از آلوده ترین شهرهای  جهان نیست ؟ مگر تازگی گزارش نشدکه درچند سال گذشته  4 هزار هکتار باغات اطراف تهران نابود شده است ؟ البته  گفته نشد که تبدیل به برجک وبساز وبی ا نداز شده است؟ مگرا دعای امن ترین کشور جهان و قدرت برتر منطقه نمی شود .  خوب  سئوال است پس  اینان کیستند که بدون مزاحمت بطور غیر قانونی درختان چنار درارتفاعات تهران را قطع می کنند؟

در حالي که طي مدت اخير درختان چنار زيادي در اراضي کوهستاني دربند قطع شده اند رئيس سازمان امور اراضي اعلام کرد قطع درخت در هر شرايطي ممنوع است و شهرداري بايد قاطعانه با آن برخورد کند.
    
قباد افشار در گفت وگو با ايسنا گفت: محدوده حريم شهر تهران جزو مناطقي است که مسئوليتش برعهده وزارت راه و شهرسازي و شهرداري است، اما اگر قرار باشد زمين کشاورزي تغيير کاربري پيدا کند، مسئوليتش برعهده وزارت جهاد کشاورزي است.
    
به گفته وي براساس قانون، هيچکس اجازه قطع درختان را ندارد و شهرداري ها بايد جلوي قطع درختان را بگيرند و کساني که مرتکب چنين تخلفي شده اند را جريمه و آنها را به دادگاه معرفي کند و اگر تخلف در محدوده منابع طبيعي باشد، به سازمان جنگل ها، مراتع و آبخيزداري بر مي گردد.
    
افشار اظهار کرد: اعمال قانون در راستاي حفاظت از اراضي منابع طبيعي شهرها برعهده شهرداري هاست. البته سازمان جنگل ها، مراتع و آبخيزداري و سازمان امور اراضي مسئول نظارت بر اين اراضي هستند، چرا که گرچه اين مناطق به دستگاه هاي دولتي ديگر واگذار شده اند اما وزارت جهاد کشاورزي به عنوان متولي و اعمال کننده حاکميت دولت نظارت خود را بر آن محدوده ها دارد.
    
رئيس سازمان امور اراضي تاکيد کرد: قطع هرگونه درخت براساس قانون تخلف محسوب مي شود و بايد با عاملان آن برخورد شود که در اين راستا يگان حفاظت اين سازمان نيز پيگيري هاي لازم را براي شناسايي و برخورد با متخلفان انجام مي دهند.
    
وي اعلام کرد: در قانون اگر کسي درختي را قطع کند جريمه اي براي آن ديده نشده است که در حال اصلاح قانون هستيم که جريمه سنگيني براي آن تعريف کنيم تا هيچ کس مرتکب چنين جرمي نشود.
    
حال مشخص نيست که قطع اين درختان تا کي ادامه دارد و اگر شهرداري و وزارت راه و شهرسازي که متولي اين مناطق هستند، براي برخورد با متخلفان ورود نکنند، چه کسي در اين منطقه اعمال قانون مي کند و اين که آيا سازمان جنگل ها، مراتع و آبخيزداري يا سازمان امور اراضي به عنوان دستگاه ناظر و نماينده حاکميت به اين پرونده ورود مي کنند و جلوي تخريب بيشتر اراضي کوهستاني و جنگلي دربند را مي گيرند يا خير؟