تصویر کباب 18 هزار تومانی


اولاً  دنده کباب  طاق بستانی گوشت راسته با دندهایش کباب می شد . دوماً این کباب  مخصوص  فضای شب تاق بستان کرمانشاه است که در فضای سبز و  آزاد  وجاری بودن آب   پاتوق خانواده ها و...  بود وخبری از گشت امر به معروف ونهی از منکر و گزمگان مزاحم ومیخ وحال گیر نبود  و همچون گذشته برنامه  ساز و آوازبطور زنده  برپا  می شد   ونه کباب سیخ شده ی تبلیغی که ضمیمه شده است . همچنین گذشته از اینکه اینگونه تصویر وتبلیغ کردن کباب نوعی شکنجه روحی کردن محرومان کشور است که  زیر خط فقر اقتصادی بسر می برند که جمعیت  80% کشور ایران را تشکیل می دهند که رشد لجام گسیخته تورم وگرانی  همراه با فقر و بیکاری  نفس شان را بریده است  .از سوی دیگر  پدیده ی شوم کارتون خوابان خیابانی  و آلونک نشینان با کودکان وکار و زنان خیابانی در حال رشد است . چگونه اینان ممکن است که در ماه هم بوی گوشت به مشام شان برسد تا چه رسد به اینکه توانایی پرداخت  پول سیخ کباب 18 هزار تومانی را داشته باشند ؟
 دنده‌کباب یکی از غذاهای سنتی است که مخصوص کرمانشاهیان است و طرفداران بسیاری در سراسر ایران دارد که با رب گوجه فرنگی، آب‌لیمو، نمک، فلفل، روغن و زعفران آغشته می‌شود و طعمی دلپذیر دارد.این غذای لذیذ از گوشت گوسفند تهیه و بر روی آتش کباب می‌شود و برای این کار، 10 تا 12 دقیقه زمان لازم است.وزن هر دنده‌کباب حدوداً 450 گرم و معمولا با نان صرف می‌شود و قیمت آن امروز حدود 18 هزار تومان است.دنده‌کباب معمولاً در اطراف محوطه تاریخی طاقبستان برای ارائه به مشتریان و مهمانان طبخ می‌شود و اغلب کسانی که این غذا را میل می‌کنند، از طعم آن خوششان می‌آید.