مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران .جریمه ۲۰۰ میلیارد تومانی یک خودروساز



مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران در گفت‌وگو با فارس خبر داد.جریمه ۲۰۰ میلیارد تومانی یک خودروساز متخلف.خبرگزاری فارس: مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران گفت: یک شرکت خودروساز به دلیل ارتکاب تخلف به پرداخت جریمه نقدی ۲۰۰ میلیارد تومانی در حق صندوق دولت محکوم شد. 27 مهر-  91 
عجب دزد و آشفته بازاری شده است طوریکه هر روز اوضاع خرت و خر اقتصادی و بانکی وارزی وصنایع آشفته و بحرانی تر از روز قبل می شود .چون از یک سو بدلیل رشد واردات و وابستگی بیشتر اقتصاد دلالی و واسطه گری که نه موجب رشد لجام گسیخته ی تورم وگرانی وفقر وشکاف ظبقاتی شده  ونفس مردم به ویژه محرومان را گرفته است که شامل 80% جمعیت کشور می شود که در زیر خط فقر اقتصادی بسر می برند همینطور  سبب تعطیلی کارخانه های تولیدی وصنعتی واخراج وبیکاری کار گران شده است ، بلکه از طرف دیگر  اختلاس 3 هزاز میلیارد تومان بانکی  که رخ داده  مترادف زنجیر وار  گشوده  شدن پرونده های مشابه  اختلاس ها شده است . اما  مهمتر اینکه خود رو سازی هم از سوی سازمان  تعزیرات حکومتی جریمه 20 میلیارد تومانی شده است . مگر راه چاره جز مبارزه پیگیر برای تغییرات دمکراتیک در ایران و پایان دادن به این شرایط تحمیل شده نابرابر وتبعیض آمیز 33 ساله می باشد.
یدالله ملکی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار قضایی فارس اظهار داشت: در زمینه برخورد با گران‌فروشی و احتکار کمیته‌ای تشکیل شده است که با همکاری سازمان حمایت و سازمان صنعت، معدن و تجارت در سطح بازار حضور می‌یابد. عدم درج و مخدوش کردن قیمت، راه جدید تخلف برخی تولیدکنندگانوی درباره تخلف جدید برخی تولیدکنندگان مبنی بر عدم درج قیمت محصولات یا مخدوش کردن قیمت‌ها و فروش با قیمت‌ بالاتر گفت: در این زمینه پرونده‌هایی به تعزیرات ارجاع شده و در حال رسیدگی است. ضوابط قیمت‌گذاری از وظایف تولیدکنندگان است و اگر قیمت مندرج را مخودش کنند عذر بدتر از گناه و از مصادیق بارز تخلف است.مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران با اشاره به تخلف یکی از تولیدکنندگان خودرو افزود: این تولیدکننده متخلف به پرداخت جریمه نقدی 200 میلیارد تومانی در حق صندوق دولت محکوم شده است. البته در کنار این جریمه باید مبالغی را هم به مشتریان برگرداند.وضعیت تخلف تولیدکنندگان محصولات لبنی بعد از آخرین تفاهم‌نامه ملکی در پاسخ به این سوال که آیا بعد از تفاهم‌نامه بین سازمان  حمایت و تولیدکنندگان محصولات لبنی، تولیدکنندگان به این تفاهم‌نامه پایبند بوده‌اند یا خیر، گفت: بعد از امضای این تفاهم‌نامه تاکنون، پرونده جدیدی به تعزیرات ارسال نشده است و این به معنای عدم تخلف است. اگر تخلفی صورت گیرد قطعا سازمان‌های متولی که سازمان حمایت و سازمان صنعت، معدن و تحازت هستند، پرونده تخلف تشکیل می‌دهند.شکایت از تاکسی‌ داران به خاطر عدم استفاده از تاکسیمتر و اخذ کرایه بالامدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران درباره عدم استفاده رانندگان تاکسی از تاکسیمتر و اخذ کرایه‌های بی‌ضابطه از مسافران گفت: در این زمینه پرونده‌های تشکیل می‌شود و بعضا افراد از تاکسی‌داران شکایت می‌کنند. این موضوع هم از تخلفات تعزیراتی است و تعزیرات هم متولی رسیدگی به آن است.با تخلف مشهود به عنوان مدعی‌العموم برخورد می‌کنیمملکی با بیان اینکه اگر پرونده از سازمان‌های ذیربط که در قانون تصریح شده به ما ارسال شود، قطعا رسیدگی می‌کنیم گفت: درباره عدم استفاده از تاکسیمتر ابتدا باید گزارش تخلف به تعزیرات بیاید اما اگر هم خودمان تخلفی را احراز کنیم به عنوان مدعی‌العموم موضوع را پیگیری می‌کنیم. اگر هم شکایتی از اشخاص حقیقی و حقوقی به ما برسد مکلف هستیم رسیدگی کنیم در غیر ایصورت نمی‌توانیم کاری انجام دهیم.مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران در پایان گفت‌: این موضوع هم از مواردی است که صلاحیت رسیدگی آن به تعزیرات محول شده است.