اولاً
دنده کباب طاق بستانی گوشت راسته با
دندهایش کباب می شد . دوماً این کباب مخصوص فضای شب تاق بستان کرمانشاه است که در فضای سبز
و آزاد
وجاری بودن آب پاتوق خانواده ها و... بود وخبری از گشت امر به معروف ونهی از منکر و گزمگان
مزاحم ومیخ وحال گیر نبود و همچون گذشته برنامه ساز و آوازبطور زنده برپا می
شد ونه کباب سیخ شده ی تبلیغی که ضمیمه شده
است . همچنین گذشته از اینکه اینگونه تصویر وتبلیغ کردن کباب نوعی شکنجه روحی کردن
محرومان کشور است که زیر خط فقر اقتصادی بسر
می برند که جمعیت 80% کشور ایران را تشکیل
می دهند که رشد لجام گسیخته تورم وگرانی همراه
با فقر و بیکاری نفس شان را بریده است .از سوی دیگر
پدیده ی شوم کارتون خوابان خیابانی
و آلونک نشینان با کودکان وکار و زنان خیابانی در حال رشد است . چگونه اینان
ممکن است که در ماه هم بوی گوشت به مشام شان برسد تا چه رسد به اینکه توانایی پرداخت پول سیخ کباب 18 هزار تومانی را داشته باشند ؟
دندهکباب یکی از
غذاهای سنتی است که مخصوص کرمانشاهیان است و طرفداران بسیاری در سراسر ایران دارد
که با رب گوجه فرنگی، آبلیمو، نمک، فلفل، روغن و زعفران آغشته میشود و طعمی
دلپذیر دارد.این غذای لذیذ از گوشت گوسفند تهیه و بر
روی آتش کباب میشود و برای این کار، 10 تا 12 دقیقه زمان لازم است.وزن هر دندهکباب حدوداً 450 گرم و معمولا با نان صرف میشود
و قیمت آن امروز حدود 18 هزار تومان است.دندهکباب معمولاً در اطراف محوطه تاریخی طاقبستان برای
ارائه به مشتریان و مهمانان طبخ میشود و اغلب کسانی که این غذا را میل میکنند،
از طعم آن خوششان میآید.