*1- گوجه فرنگي
گوجه فرنگي غير از ويتامين C، محتوي مقدار زيادي "ليكوپن" ميباشد. ليكوپن مادهاي است كه خطر سرطانهاي پروستات و تخمدان را كم ميكند.
محصولات گوجه فرنگي از قبيل: رب گوجه فرنگي، سس گوجه فرنگي و كچاپ نيز ضد سرطان ميباشند.
*2- كلم بروكلي و ديگر كلم ها
كلمها غير از كلسيم، منبع غني "سولفورافان" (sulforaphane) هستند. اين ماده خطر بروز سرطانهاي معده، سينه و پوست را كم ميكند.
مقدار سولفورافان در كلم بروكلي بيشتر از بقيه كلم هاست.
*3- آواكادو
آواكادو، پتاسيم بيشتري نسبت به موز دارد. همچنين، منبع خوب بتاكاروتن و آنتي اكسيدان ميباشد. مصرف آواكادو براي درمان سرطان كبد و بيماريهاي كبدي مفيد است.
*4- توت ها
توتها داراي مادهاي به نام "آنتوسيانين" (anthocyanin) هستند. اين ماده يك آنتي اكسيدان قوي ميباشد و در مقابل سرطانهاي روده بزرگ و مري از بدن محافظت ميكند.
*5- دانه سويا
سوياداري "ايزوفلاون" ميباشد. محصولات به دست آمده از سويا مانند توفو، شير سويا و آجيل سويا نيز داراي اين ماده ميباشند.
اين ماده خطر سرطانهاي سينه، تخمدان و پروستات را كاهش ميدهد كه اين كار را به وسيله محافظت سلولهاي بدن از اثرات زيان آور استروژنها انجام ميدهد.
*6- چاي
چاي سبز و چاي سياه داراي منبع طبيعي "catechin" ميباشند. اين ماده يك آنتي اكسيدان قوي ميباشد و از رشد سرطان جلوگيري ميكند. همچنين سرطانهاي كبد، پوست و معده را كاهش ميدهد.
*7- كدو تنبل
كدو تنبل، هويج، نارنج، فلفل قرمز و زرد و سيب زميني شيرين منبع غني "بتا كاروتن" هستند. اين مواد به عنوان آنتي اكسيدانهاي قوي شناخته شدهاند و مصرف مداوم آنها منجر به كاهش انواع مختلف سرطانها ميشود.
*8- اسفناج
اسفناج داراي "لوتئين" (lutein)، ويتامينهاي A، C و E ميباشد. همه اين مواد به عنوان آنتي اكسيدان شناخته شدهاند. اسفناج سرطانهاي كبد، ريه، سينه، تخمدان، روده بزرگ و پروستات را از بدن دور ميكند.
*9- چغندر قرمز
چغندر داراي "فلاوونوئيد" ميباشد. اين ماده به عنوان يك ضد سرطان شناخته شده است. ادرار اشخاص مصرفكننده اين چغندر، قرمز رنگ ميباشد.
*10- هويج
هويج داراي "بتاكاروتن" زيادي ميباشد و براي جلوگيري از سرطانهاي ريه، دهان، حلق، معده، روده، كيسه صفرا، پروستات و سينه بسيار مفيد ميباشد. البته نبايد در مصرف آن زياده روي كرد.
*11- سير
مطالعات نشان داده كه خانواده پيازها، از قبيل، سير، موسير و تره فرنگي، در افراد سالم سلولهاي سرطانزا را از بين ميبرند و در بيماران سرطاني، رشد اين سلولها را كُند ميكنند. در اين رابطه، اثر سير از همه بيشتر ميباشد. به طور كلي، سير خطر سرطانهاي معده، روده بزرگ، مري و سينه را كم ميكند.
سير ريز ريز شده را 10 دقيقه قبل از آماده شدن غذا، در غذاي خود بريزيد تا قدرت مبارزه با سرطان را در بدن خود افزايش دهيد.
*12- آناناس
آناناس داراي آنتي اكسيدان و ويتامين C ميباشد. اين ميوه، بدن را در برابر سرطانهاي ريه و سينه حفظ ميكند.
*13- سيب
همانطور كه ميدانيد سيب يك آنتي اكسيدان ميباشد. علاوه بر آن، داراي مادهاي به نام "quercetin" ميباشد. اين ماده خطر سرطان ريه و رشد سلولهاي سرطان پروستات را كم ميكند.
*14- پرتقال
همانطور كه ميدانيد، پرتقال منبع غني ويتامين C است. تحقيقات نشان داده است كه، اين ميوه اثر ضد سرطاني نيز دارد. پرتقال، از سرطان معده و ريه جلوگيري ميكند.
*15- انگور قرمز
انگور قرمز مادهاي دارد كه از فعاليت آنزيمي كه مسئول ساخت و رشد سلولهاي سرطاني است، جلوگيري ميكند.
*16- ريشه شيرين بيان
ريشه شيرين بيان از رشد سلولهاي سرطان پروستات جلوگيري ميكند. ولي در مصرف آن زياده روي نكنيد، زيرا مصرف بيش از اندازه آن، موجب افزايش فشار خون ميگردد.
*17- قارچ
قارچ، سطح ايمني بدن را بالا ميبرد و با سلولهاي سرطاني ميجنگد.
*18- غذاهاي دريايي و روغن ماهي
از آنجايي كه غذاهاي دريايي داراي اسيدهاي چرب امگا 3 ميباشند، روي سوخت و ساز سلولها اثر دارند و مصرف اسيدهاي چرب اشباع را كم ميكنند.
مصرف روزانه اين غذاها، قويترين و موثرترين اسلحه براي مبارزه با سرطانها ميباشد و سرطانهايي از قبيل، روده بزرگ، پروستات و سينه را از بين ميبرند.
*19- مويز
داراي اسيدهاي چرب امگا 3 و امگا 6 و ويتامين E ميباشد.
مويز ضد سرطان، درمانكننده سرطان، درمانكننده بيماريهاي قلبي و پايين آورنده فشار خون است و براي نرمي و انعطاف پذيري رگها بسيار مفيد ميباشد.
*20- زردچوبه
زردچوبه از سرطانهاي معده و روده بزرگ جلوگيري ميكند. همچنين تعداد سلولهاي سرطاني را كم ميكند
گوجه فرنگي غير از ويتامين C، محتوي مقدار زيادي "ليكوپن" ميباشد. ليكوپن مادهاي است كه خطر سرطانهاي پروستات و تخمدان را كم ميكند.
محصولات گوجه فرنگي از قبيل: رب گوجه فرنگي، سس گوجه فرنگي و كچاپ نيز ضد سرطان ميباشند.
*2- كلم بروكلي و ديگر كلم ها
كلمها غير از كلسيم، منبع غني "سولفورافان" (sulforaphane) هستند. اين ماده خطر بروز سرطانهاي معده، سينه و پوست را كم ميكند.
مقدار سولفورافان در كلم بروكلي بيشتر از بقيه كلم هاست.
*3- آواكادو
آواكادو، پتاسيم بيشتري نسبت به موز دارد. همچنين، منبع خوب بتاكاروتن و آنتي اكسيدان ميباشد. مصرف آواكادو براي درمان سرطان كبد و بيماريهاي كبدي مفيد است.
*4- توت ها
توتها داراي مادهاي به نام "آنتوسيانين" (anthocyanin) هستند. اين ماده يك آنتي اكسيدان قوي ميباشد و در مقابل سرطانهاي روده بزرگ و مري از بدن محافظت ميكند.
*5- دانه سويا
سوياداري "ايزوفلاون" ميباشد. محصولات به دست آمده از سويا مانند توفو، شير سويا و آجيل سويا نيز داراي اين ماده ميباشند.
اين ماده خطر سرطانهاي سينه، تخمدان و پروستات را كاهش ميدهد كه اين كار را به وسيله محافظت سلولهاي بدن از اثرات زيان آور استروژنها انجام ميدهد.
*6- چاي
چاي سبز و چاي سياه داراي منبع طبيعي "catechin" ميباشند. اين ماده يك آنتي اكسيدان قوي ميباشد و از رشد سرطان جلوگيري ميكند. همچنين سرطانهاي كبد، پوست و معده را كاهش ميدهد.
*7- كدو تنبل
كدو تنبل، هويج، نارنج، فلفل قرمز و زرد و سيب زميني شيرين منبع غني "بتا كاروتن" هستند. اين مواد به عنوان آنتي اكسيدانهاي قوي شناخته شدهاند و مصرف مداوم آنها منجر به كاهش انواع مختلف سرطانها ميشود.
*8- اسفناج
اسفناج داراي "لوتئين" (lutein)، ويتامينهاي A، C و E ميباشد. همه اين مواد به عنوان آنتي اكسيدان شناخته شدهاند. اسفناج سرطانهاي كبد، ريه، سينه، تخمدان، روده بزرگ و پروستات را از بدن دور ميكند.
*9- چغندر قرمز
چغندر داراي "فلاوونوئيد" ميباشد. اين ماده به عنوان يك ضد سرطان شناخته شده است. ادرار اشخاص مصرفكننده اين چغندر، قرمز رنگ ميباشد.
*10- هويج
هويج داراي "بتاكاروتن" زيادي ميباشد و براي جلوگيري از سرطانهاي ريه، دهان، حلق، معده، روده، كيسه صفرا، پروستات و سينه بسيار مفيد ميباشد. البته نبايد در مصرف آن زياده روي كرد.
*11- سير
مطالعات نشان داده كه خانواده پيازها، از قبيل، سير، موسير و تره فرنگي، در افراد سالم سلولهاي سرطانزا را از بين ميبرند و در بيماران سرطاني، رشد اين سلولها را كُند ميكنند. در اين رابطه، اثر سير از همه بيشتر ميباشد. به طور كلي، سير خطر سرطانهاي معده، روده بزرگ، مري و سينه را كم ميكند.
سير ريز ريز شده را 10 دقيقه قبل از آماده شدن غذا، در غذاي خود بريزيد تا قدرت مبارزه با سرطان را در بدن خود افزايش دهيد.
*12- آناناس
آناناس داراي آنتي اكسيدان و ويتامين C ميباشد. اين ميوه، بدن را در برابر سرطانهاي ريه و سينه حفظ ميكند.
*13- سيب
همانطور كه ميدانيد سيب يك آنتي اكسيدان ميباشد. علاوه بر آن، داراي مادهاي به نام "quercetin" ميباشد. اين ماده خطر سرطان ريه و رشد سلولهاي سرطان پروستات را كم ميكند.
*14- پرتقال
همانطور كه ميدانيد، پرتقال منبع غني ويتامين C است. تحقيقات نشان داده است كه، اين ميوه اثر ضد سرطاني نيز دارد. پرتقال، از سرطان معده و ريه جلوگيري ميكند.
*15- انگور قرمز
انگور قرمز مادهاي دارد كه از فعاليت آنزيمي كه مسئول ساخت و رشد سلولهاي سرطاني است، جلوگيري ميكند.
*16- ريشه شيرين بيان
ريشه شيرين بيان از رشد سلولهاي سرطان پروستات جلوگيري ميكند. ولي در مصرف آن زياده روي نكنيد، زيرا مصرف بيش از اندازه آن، موجب افزايش فشار خون ميگردد.
*17- قارچ
قارچ، سطح ايمني بدن را بالا ميبرد و با سلولهاي سرطاني ميجنگد.
*18- غذاهاي دريايي و روغن ماهي
از آنجايي كه غذاهاي دريايي داراي اسيدهاي چرب امگا 3 ميباشند، روي سوخت و ساز سلولها اثر دارند و مصرف اسيدهاي چرب اشباع را كم ميكنند.
مصرف روزانه اين غذاها، قويترين و موثرترين اسلحه براي مبارزه با سرطانها ميباشد و سرطانهايي از قبيل، روده بزرگ، پروستات و سينه را از بين ميبرند.
*19- مويز
داراي اسيدهاي چرب امگا 3 و امگا 6 و ويتامين E ميباشد.
مويز ضد سرطان، درمانكننده سرطان، درمانكننده بيماريهاي قلبي و پايين آورنده فشار خون است و براي نرمي و انعطاف پذيري رگها بسيار مفيد ميباشد.
*20- زردچوبه
زردچوبه از سرطانهاي معده و روده بزرگ جلوگيري ميكند. همچنين تعداد سلولهاي سرطاني را كم ميكند