خوراکیها
خواص انجیر را بیشتر بشناسیم 11 مرداد -94
خواص انجیر را بیشتر بشناسیم 11 مرداد -94
«انجیر» میوهای است مبارک چرا که نامش در قرآن آمده و
حتی به آن قسم خورده شده و کلام الهی خود صحهای بر ارزش غذایی و دارویی انجیر
است. این میوه به فرموده حضرت رسول (ص) میوهای از بهشت است. به دلیل اینکه میوهای
است بدون هسته که بواسیر را قطع میکند و برای نقرس مفید و سودمند است. حضرت
علی(ع) میفرمایند خوردن انجیر بر شما لازم است. زیرا که برای قولنج سودمند است و
همچنین امام رضا(ع) میفرمایند انجیر رطوبت بدن را از بین میبرد و استخوان را
محکم کرده و مو را بر بدن میرویاند و درد را از بین میبرد و با وجود انجیر نیازی
به دارو نیست.
یک کارشناس کشاورزی در گفتوگویی افزود:سقراط پدر علم طب، همیشه انجیر را برای بیماران به خصوص بیمارانی که تشنگی و تب داشتند تجویز میکرد. انجیر درختی از تیره توت است.
«احمد حاجینژاد» افزود: درخت انجیر دارای میوه خوش طعم، مقوی، انرژیزا و فربهکننده است که به صورت تازه و خشک مصرف میشود. انجیر دارای مقدار متنابهی آهن، کلسیم، فسفر، سدیم، پتاسیم، منیزیم، منگنز، کلر، گوگرد، مس، روی و ویتامینهای A وB وC است که دانش پزشکی امروزه این میوه با ارزش را برای همه ضروری دانسته است چرا که تامین سلامتی آن به اثبات رسیده است.
وی بیان کرد: انجیر دارای مقدار زیادی از دیاستازهای مختلف نیز است که میتواند هاضمه را به وضع خوبی تحریک کند و در تنظیم سیستم بدن موثر واقع شود. وجود فسفر فراوان در انجیر میتواند در پرورش هوش و حافظه برای همه افراد به خصوص کودکان موثر واقع شود.
وی اضافه کرد: خوردن انجیر تازه اختلالات گوارشی را برطرف نموده و معده و روده را تقویت میکند این میوه مقوی و مغذی میتواند در بیماران عصبی به عنوان بهترین غذا محسوب شود و همچنین انجیر به علت سرشار بودن از پتاسیم تامینکننده سلامتی کودکان ضعیف کم خون و بیاشتها است.
جوشانده انجیر خشک عفونتهای لثه و گلو را درمان میکند و همچنین انجیر سوخته دندانها را سفید میکند. لثه را محکم و جرم دندان را میزداید و همچنین شیرابه انجیر درد دندان ناشی از پوسیدگی را التیام میبخشد.
وی تاکید کرد: انجیر بوی بد دهان را برطرف میکند و اگر انجیر را در شیر بجوشانند غرغره آن برای تورم لثهها و دندان سودمند است. انجیر با رنگ بنفش خاصیت دارویی بیشتری دارد.
خوردن یک ماه مداوم انجیر به عنوان صبحانه فواید زیادی را عاید شما خواهد کرد. همچنین انجیر پخته مرهمی است برای سوختگیها، دملها مخصوصا دمل دندان است. مصریهای قدیم انجیر را به عنوان معالجه برای درمان آنژین مصرف میکردند.
وی خاطر نشان کرد: این میوه برای بیماریهای سینه و ریه توصیه میشود که هر چه قدر تازهتر باشد خواص درمانی آن بیشتر است. قرار دادن برگ تازه انجیر بر روی زخمها موجب تسریع در بهبودی آنها میشود. اگر از زگیل و میخچه رنج میبرید از شیرابه سفید رنگ انجیر نارس استفاده کنید که سبب از بین رفتن آنها میشود.
همچنین مالش خیسانده برگ خشک انجیر در سرکه پوسته پوسته شدن دست را درمان میکند و مالش سر با خیساندن برگ انجیر از ریزش مو جلوگیری میکند.
جوشانده انجیر خشک کلیه التهابات دستگاه تنفس را برطرف میسازد و از سرماخوردگیهای مکرر جلوگیری میکند. اگر انجیل و عسل را به طور مساوی با هم مخلوط کنید در درمان زخم معده بسیار مفید است.
«حاجینژاد» افزود: انجیر بدن را نیرومند و صورت را با طراوت و عضلات را به نشاط میآورد و اگر به هنگام شام خورده شود حرکات امعا را منظم و بدن را به نشاط میآورد. خوشبختانه همه کس میتوانند از این میوه بهشتی استفاده کنند. حتی بیماران مبتلا به دیابت. انجیر در انبساط تن در معالجه کبد و تصفیه خون مفید، در مورد سل و سرطان هم بسیار سودمند است.
وی در پایان گفت: در قدیم از شیره انجیر برای تهیه پنیر استفاده میشد. انجیر میوهای است که تمام خواص قندهای طبیعی را دارا میباشد و میتوان برای کودکان از شیره انجیر استفاده کرد. بعضی از مرباهای آماده و بهداشتی از شیره انجیر تهیه میشود. خاصیت ملین بودن انجیر مربوط به دانههای این میوه بهشتی است که در صورت تمایل میتوان آنها را خارج کرد. تاثیر این دانهها در رفع تب قابل توجه است.
یک کارشناس کشاورزی در گفتوگویی افزود:سقراط پدر علم طب، همیشه انجیر را برای بیماران به خصوص بیمارانی که تشنگی و تب داشتند تجویز میکرد. انجیر درختی از تیره توت است.
«احمد حاجینژاد» افزود: درخت انجیر دارای میوه خوش طعم، مقوی، انرژیزا و فربهکننده است که به صورت تازه و خشک مصرف میشود. انجیر دارای مقدار متنابهی آهن، کلسیم، فسفر، سدیم، پتاسیم، منیزیم، منگنز، کلر، گوگرد، مس، روی و ویتامینهای A وB وC است که دانش پزشکی امروزه این میوه با ارزش را برای همه ضروری دانسته است چرا که تامین سلامتی آن به اثبات رسیده است.
وی بیان کرد: انجیر دارای مقدار زیادی از دیاستازهای مختلف نیز است که میتواند هاضمه را به وضع خوبی تحریک کند و در تنظیم سیستم بدن موثر واقع شود. وجود فسفر فراوان در انجیر میتواند در پرورش هوش و حافظه برای همه افراد به خصوص کودکان موثر واقع شود.
وی اضافه کرد: خوردن انجیر تازه اختلالات گوارشی را برطرف نموده و معده و روده را تقویت میکند این میوه مقوی و مغذی میتواند در بیماران عصبی به عنوان بهترین غذا محسوب شود و همچنین انجیر به علت سرشار بودن از پتاسیم تامینکننده سلامتی کودکان ضعیف کم خون و بیاشتها است.
جوشانده انجیر خشک عفونتهای لثه و گلو را درمان میکند و همچنین انجیر سوخته دندانها را سفید میکند. لثه را محکم و جرم دندان را میزداید و همچنین شیرابه انجیر درد دندان ناشی از پوسیدگی را التیام میبخشد.
وی تاکید کرد: انجیر بوی بد دهان را برطرف میکند و اگر انجیر را در شیر بجوشانند غرغره آن برای تورم لثهها و دندان سودمند است. انجیر با رنگ بنفش خاصیت دارویی بیشتری دارد.
خوردن یک ماه مداوم انجیر به عنوان صبحانه فواید زیادی را عاید شما خواهد کرد. همچنین انجیر پخته مرهمی است برای سوختگیها، دملها مخصوصا دمل دندان است. مصریهای قدیم انجیر را به عنوان معالجه برای درمان آنژین مصرف میکردند.
وی خاطر نشان کرد: این میوه برای بیماریهای سینه و ریه توصیه میشود که هر چه قدر تازهتر باشد خواص درمانی آن بیشتر است. قرار دادن برگ تازه انجیر بر روی زخمها موجب تسریع در بهبودی آنها میشود. اگر از زگیل و میخچه رنج میبرید از شیرابه سفید رنگ انجیر نارس استفاده کنید که سبب از بین رفتن آنها میشود.
همچنین مالش خیسانده برگ خشک انجیر در سرکه پوسته پوسته شدن دست را درمان میکند و مالش سر با خیساندن برگ انجیر از ریزش مو جلوگیری میکند.
جوشانده انجیر خشک کلیه التهابات دستگاه تنفس را برطرف میسازد و از سرماخوردگیهای مکرر جلوگیری میکند. اگر انجیل و عسل را به طور مساوی با هم مخلوط کنید در درمان زخم معده بسیار مفید است.
«حاجینژاد» افزود: انجیر بدن را نیرومند و صورت را با طراوت و عضلات را به نشاط میآورد و اگر به هنگام شام خورده شود حرکات امعا را منظم و بدن را به نشاط میآورد. خوشبختانه همه کس میتوانند از این میوه بهشتی استفاده کنند. حتی بیماران مبتلا به دیابت. انجیر در انبساط تن در معالجه کبد و تصفیه خون مفید، در مورد سل و سرطان هم بسیار سودمند است.
وی در پایان گفت: در قدیم از شیره انجیر برای تهیه پنیر استفاده میشد. انجیر میوهای است که تمام خواص قندهای طبیعی را دارا میباشد و میتوان برای کودکان از شیره انجیر استفاده کرد. بعضی از مرباهای آماده و بهداشتی از شیره انجیر تهیه میشود. خاصیت ملین بودن انجیر مربوط به دانههای این میوه بهشتی است که در صورت تمایل میتوان آنها را خارج کرد. تاثیر این دانهها در رفع تب قابل توجه است.