وجود 1500 نقطه حادثه خیز در جاده های کشور

وجود 1500 نقطه حادثه خیز در جاده های کشور  10اسفند-95

  رهبر دکوری  ولی فقیه ودولت مردان همراه با نیروی انتظامی سرکوبگر و بسیج وپاسداران جنگ افروز و شهرداران مفت خور وزائده های شورای شهر وروستا ها در مدت 38 سال چه غلطی کرده اند؟
ساری - ایرنا - رئیس پلیس راه کشور گفت که یک هزار و 500 نقطه حادثه خیز در جاده ها وضعیت بحرانی دارند و تعداد زیادی از کشته های ناشی از تصادفات مربوط به این نقاط است.
به گزارش خبرنگار ایرنا ، سردار محمد حسین حمیدی روز دوشنبه در مراسم معارفه رئیس جدید پلیس راه مازندران در ساری ، تعداد نقاط حادثه خیز در جاده های کشور را سه هزار و 400 نقطه اعلام کرد.
وی افزود : در سه سال گذشته پنج هزار و 300 نفر بر اثر تصادف در این نقاط حادثه خیز کشته شدند که بیشترین تلفات مربوط به نقاط حادثه خیز بحرانی بود.
سردار حمیدی گفت : برای رفع و اصلاح نقاط حادثه خیر بحرانی در جاده های کشور به یکهزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
**
دلایل اصلی تصادفات
رئیس پلیس راه کشور همچنین انحراف به چپ ، سرعت بالا و واژگونی خودروها را از دلایل اصلی تصادفات در جاده های کشور اعلم کرد.
وی از کاهش 38 درصدی آمار تلفات جاده ای در کشور در 10سال گذشته خبر داد و گفت که این آمار بر اساس شاخص های صد هزار نفر جمعیت ، 10 هزار دستگاه وسیله نقلیه و یک میلیون تردد که از شاخص بین المللی برای مقایسه تصادفات در کشورهای دنیاست ، به دست آمده است.
سردار حمیدی با اظهار این که در ایران به ازای هر 10 هزار دستگاه وسیله نقلیه ، 5.7 نفر کشته می شوند ، گفت : میانگین جهانی 7.47 نفر و میانگین اروپا 10.9 نفر است که این فاصله آماری ، نشانگر عملکرد مطلوب پلیس کشورمان است.
وی به محدودیت های مالی دولت اشاره کرد و افزود : از آنجائی که 93 درصد حمل بار و مسافر کشور از طریق جاده صورت می گیرد، باید در کنار اجرای طرح های ایمنی و اصلاح جاده ها ، به رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی و نکات ایمنی و استاندارد سازی خودروها نیز توجه بیشتری شود.
**
ناامنی خودروهای سواری در جاده ها
رئیس پلیس راه کشور با بیان اینکه 61 درصد تصادفات منجر به مرگ جاده ای درمحور های اصلی رخ می دهد ، اظهار داشت : 57 درصد کشته ها در تصادفات جاده ای کشور از سرنشینان خودروهای سواری هستند.
وی به نصب یکهزار و 800 دستگاه دوربین سرعت سنج خودروها در کشور اشاره کرد و افزود : تا پایان سال با هدف کنترل الکترونیکی بیشتر تعطیلات نوروزی ، چندین دستگاه دوربین دیگر در جاده ها نصب و راه اندازی می شود.
**
حمل و نقل عمومی به جای جاده سازی
رئیس پلیس راه کشور همچنین در این نشست بر ضرورت تغییر نگرش نسبت به روان سازی ترافیک در جاده های کشور تاکید کرد.
وی با بیان اینکه در تمام دنیا جابه جایی ایمن همراه با آرامش مسافر مورد توجه است ، گفت : به همین دلیل جا به جایی مسافر از طریق ناوگان عمومی بویژه ریل آهن همواره در کشو رهای پیشرفته مورد توجه و استفاده قرار می گیرد.
حمیدی افزود : معتقدم اگر 10 آزاده راه دیگر هم برای تهران - شمال بسازیم، معضل ترافیک در محورهای شمال بویژه استان مازندران رفع نخواهد شد.
وی گفت : امروز محورهای کوهستانی و صعب العبور جاده های کشور نیاز به ایمن سازی و اصلاح دارد که برای انجام این کار به اعتبار زیادی نیاز است.
**
عذرخواهی از مردم شهرهای منتهی به جاده های هراز، کندوان و سوادکوه
رئیس پلیس راه کشور با بیان اینکه مازندران مقصد ملت ایران در سه روز آخر تمام هفته های سال است، گفت : امروز محدودیت های ترافیکی که در محورهای مواصلاتی استان مازندران ایجاد می شود، مشکلات زیادی را برای مردم این خطه از شمال به وجود می آورد.
وی افزود : امروز حجم مسافر و خودرو به نسبت ظرفیت جاده های اصلی مازندران بالاست و ما نمی توانیم مانع سفر تهرانی ها به شمال شویم.
حمیدی گفت : هر چه راه بسازیم ، ممکن است مسافرت در بازه زمانی کمتر و ایمنی بیشتری صورت بگیرد ،اما ترافیک در خطه شمال سبک تر نمی شود.
وی کم عرض بودن جاده ها، دو طرفه بودن و اشغال حریم را از مشکلات جاده های اصلی مازندران عنوان کرد.
به گزارش ایرنا ، با حضور رئیس پلیس راه کشور علیرضا قدمی به عنوان رئیس جدید پلیس راه مازندران معرفی شد.
مازندران 10هزارو 700کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد.
خبرنگار : سید رضا هاشمی کروئی ** انتشار دهنده : حسن فلاحتی