گزیده ها قسمت دوم

گزیده ها  قسمت دوم 13 – بهمن -95
بارش برف و باران در اکثر نقاط کشور 
کارشناس سازمان هواشناسی گفت: هموطنان در دو روز آخر هفته تمام استان‌های کشور،شاهد بارش برف و باران خواهند بود.
"
معصومه احمدی" گفت: آخرین اطلاعات هواشناسی نشان می‌دهد آغاز بارندگی‌ها را از استان‌های شمال غرب، غرب دریای خزر، ارتفاعات البرز مرکزی و زاگرس خواهیم داشت.وی افزود: براین اساس در استان‌های گیلان، اردبیل، آذربایجان غربی و شرقی، بخش‌هایی از استان لرستان، بخش‌های شمالی خوزستان، چهارمحال وبختیاری، کهکیلویه و بویراحمد و ارتفاعات البرز آغاز بارش برف و باران پیش‌بینی می‌شود.
"
احمدی" با بیان اینکه امروز با همراهی هوای گرم و مرطوب جنوبی با توده هوای سرد شمالی میزان و شدت بارندگی افزوده می‌شود، گفت: براین اساس کل نیمه غربی کشور بخش‌هایی از مرکز، جنوب، سواحل شمالی، ارتفاعات البرز و به تدریج شرق کشور بارندگی پیش‌بینی می‌شود.وی از بارندگی در پایان هفته برای تمام استان‌های کشور خبرداد و افزود: پنج شنبه و جمعه بارندگی را در کل استان‌های کشور شاهد خواهیم بود.این کارشناس هواشناسی بارش در مناطق سردسیر را برف و باران اعلام کرد و گفت: در نواحی جنوبی بارش‌ها همراه با رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید خواهد بود.
"
احمدی" افزود: شدت بارش‌ها در سواحل دریای خزر، شمال غرب و ارتفاعات البرز پیش‌بینی می‌شود و در جنوب کشور نیز در استان‌های کرمان، کهکیلویه و بویراحمد، فارس، کرمان و سیستان و بلوچستان شاهد بارندگی خواهیم بود.وی گفت: روز جمعه به تدریج این سامانه، غرب کشور را ترک خواهد کرد ولی در مرکز و نیمه شرقی تا اواخر جمعه و روز شنبه ادامه خواهد داشت تا روز شنبه این سامانه از مرزهای شرقی کشور خارج می‌شود.
"
احمدی" درباره شرایط دمایی آب و هوای کشور نیز خاطرنشان کرد: از امروز با ورود توده هوای سرد کاهش دما را خواهیم داشت و این کاهش دما در بیشتر مناطق کشور پیش‌بینی می‌شود.وی با بیان اینکه افزایش سرعت وزش باد در دو روز آینده پیش‌بینی می‌شود، گفت: افزایش سرعت باد مخصوصا در جنوب شرق کشور باعث خیزش گرد و خاک و کاهش دید خواهد شد.این کارشناس هواشناسی افزود: این شرایط در جنوب غرب و جنوب به خصوص در استان‌های بوشهر و خوزستان پیش‌بینی می‌شود.وی در پایان گفت: طی امروز و فردا بارش برف و باران در تهران پیش‌بینی می‌شود.
*
کردستان دمای منفی 21 درجه را تجربه کرد
معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی کردستان گفت: منطقه سراب شهرک "دهگلان" در (دوشنبه شب) گذشته با دمای هوای 21 درجه زیر صفر سرد‌ترین نقطه استان بود.علی پناهی در گفت و گو با ایرنا افزود: در 24 ساعت گذشته ایستگاه‌های سراب شهرک دهگلان، هزارکانیان دیواندره و مریوان به ترتیب با دمای منفی 21، 20 و 19 درجه سردترین نقاط استان بودند.به گفته وی، در این مدت روستای سلین هورامان نیز با دمای 5 درجه سانتی گراد بالای صفر گرمترین نقطه استان بود.وی اظهار کرد: حداقل دمای هوای سنندج نیز منفی 10 درجه سانتی گراد بود و در گرمترین ساعت نیز دمای 2 درجه سانتی گراد بالای صفر ثبت شده است.کارشناس اداره کل هواشناسی کردستان با اشاره به ورود یک سامانه بارشی به غرب کشور افزود: این سامانه طی امروز و فردا در استان فعال بوده و ارمغان آن بارش برف، کاهش دما و یخبندان است.وی اضافه کرد: پیش‌بینی می‌شود امروز و فردا این سامانه بارشی بیشترین میزان بارش برف را داشته باشد و پس از آن نیز کاهش محسوس دما را در استان شاهد باشیم.به گفته وی، هزارکانیان دیواندره و مریوان هر دو با 22 سانتیمتر و سقز با 20 سانتی متر بیشترین ارتفاع برف را دارند.وی افزود: طی سال زراعی جاری حدود 170 میلیمتر بارش در استان روی داده که به نسبت 392 میلیمتر سال گذشته، کاهش چشمگیری داشته است.
*
انسداد راه121روستای آذربایجان غربی
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان غربی گفت: راه ارتباطی 121 روستای این استان کوهستانی برای سومین روز پیاپی بر اثر بارش برف و کولاک همچنان بسته است و تلاش نیروهای راهداری برای بازگشایی این مسیرها ادامه دارد.
"
عبدالحسین علی اکبری" در گفت و گو با ایرنا افزود: راهداران آذربایجان غربی از مجموع 543 راه روستایی بسته شده در این استان طی روزهای اخیر به بازگشایی راه ارتباطی 422 روستا موفق شدند.وی اضافه کرد: در زمان حاضر راه‌های ارتباطی 30 روستای ماکو، 20 روستای خوی، 17 روستای شوط، 15 روستای پیرانشهر و 10 روستای سلماس به علت بارش برف و کولاک مسدود است.وی ادامه داد: راه‌های ارتباطی 10 روستای پلدشت، پنج روستای سردشت، چهار روستای ارومیه، چهار روستای مهاباد، سه روستای تکاب، 2 روستای میاندوآب و یک روستای نقده در زمان حاضر بسته است.
"
علی اکبری" اظهار کرد: رانندگانی که قصد تردد در راه‌های ارتباطی آذربایجان غربی را دارند، با همراه داشتن زنجیر چرخ، لوازم ایمنی، خوراک و لباس گرم به سفر اقدام کنند.وی با اشاره به اینکه 800 راهدار در قالب 60 اکیپ برای بازگشایی این راه‌ها در تلاش هستند، اضافه کرد: 400 دستگاه لودر، گریدر، بولدزر، کامیون نمک پاش و برف روب برای عملیات پاکسازی این مسیرها به کار گرفته شده است.
*
سقوط بهمن زمستانی دوسیمبان جوان مرکز خدمات روستایی "چشمیدر" از توابع سروآباد را به کام مرگ فرستاد
سنندج- خبرنگارروزنامه جمهوری اسلامی: دو سیمبان به نام‌های "پیام محمدی" و "داریوش شکری" به منظور انجام ماموریت و رفع خاموشی منطقه اورامان در مسیر گردنه ژالانه گرفتار بهمن سنگین شدند و جان به جان آفرین تسلیم کردند.به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان، سخنگوی شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان ضمن عزض تسلیت و ابراز همدردی به خانواده و بازماندگان، در توضیح جزئیات این خبر ناگوار گفت: در پی بارش‌های سنگین اخیر برف و مسدود شدن راههای ارتباطی روستاهای اورامان امکان رفع خاموشی برق در منطقه نبود و به محض باز شدن این مسیر از سوی راهداری استان دو همکار سیمبان با ماشین به محل قطعی برق در گردنه ژالانه رفته و با توجه به صعب العبور بودن و عدم امکان تردد خودرو تا انتهای مسیر در میانه راه اقدام به طی مسیر با پای پیاده می‌کنند که متاسفانه نرسیده به محل مورد نظر و در منطقه‌ای به نام هزارانی با وقوع بهمن مواجه شده و با سقوط به ته دره، زیر حجم زیادی از برف مدفون می‌شوند.علیرضا صدیقی افزود: با تلاش اکیپ اداره راه این دو همکار از زیر برف خارج شده که متاسفانه یکی از آنها به نام داریوش شکری همانجا فوت نموده و عزیز دیگر به نام پیام محمدی که دارای علائم حیاتی بوده که با حضور اکیپ اورژانس و هلال احمر در محل روی هر دو نفر تنفس مصنوعی و احیا قلبی صورت گرفته و متاسفانه تلاش تیم پزشکی نتیجه‌ای در پی نداشت و هر دو نفر جان به جان آفرین تسلیم کردند و پیکرهای مطهرشان به بیمارستان بوعلی مریوان انتقال داده شد.
رییس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح روز ۱۹ دی با تهیه و تدوین پیامی برای مراسم گردهمایی مدیران جهادی، که قرار بود روز ۱۲ بهمن، همزمان با آغاز جشنهای دهه فجر برگزار شود، نوشته بودند که آخرین پیام ایشان در عمر شریف بود.

به گزارش ایلنا، این پیام که سرشار از تفکرات اعتدالی و دلسوزی‌های عمیق برای مردم ایران عزیز و به خصوص جوانان است، عصر امروز در مراسم مذکور قرائت شد.

این مراسم که با حضور مسئولان کشوری و لشکری در سالن اجتماعات سازمان اسناد و کتابخانه ملی برگزار شده بود، همزمان با قرائت پیام آیت‌الله هاشمی رفسنجانی حال و هوای خاص گرفت.

رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام در این پیام با اشاره به نامگذاری سال ۹۵ از سوی رهبری معظم انقلاب به سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» به تبیین ضرورت‌های توجه به اقتصاد مقاومتی در راستای خودکفایی و رسیدن کشور به استقلال اقتصادی پرداخت.

متن پیام به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

واژه «جهاد» که جایگاهی رفیع در فرهنگ اصیل اسلامی دارد، پس از پیروزی انقلاب اسلامی، مخصوصاً از روزی که عده‌ای از جوانان انقلابی، به ویژه دانشجویان دانشگاه‌ها، تحت لوای «جهاد سازندگی» گرد آمدند و برای همه مشکلات کشور، یعنی از برداشت محصولات کشاورزان گرفته تا آغاز بکار صنایع موشکی، گره‌گشای مردم، دولت و نظام شدند، معنایی گسترده و وسیع یافت و فراتر از میدان‌های جنگ، همه ابعاد زندگی اجتماعی را در میادین گوناگون در برگرفت که «دوران سازندگی» بهترین نمونه آن است.

دورانی که هرکس، حتی آنان که از جبهه‌های جنگ برگشته بودند، اراده و عزم خویش را جزم کرده بودند تا تداوم جهاد را در آبادانی خرابی‌های جنگ و جبران عقب ماندگی‌های تاریخی کشور داشته باشند. در آن شرایطی که سراسر کشور پهناور ما، به ویژه در مرزها و مناطق محروم و دوردست، کارگاهی بزرگ برای ساختن ایران عزیز بود، مدیریت جهادی را در همه بخش‌ها به وضوح می‌دیدیم که حتی می‌توان گفت که مسؤولیتی جهادی بود. چون، نه تنها مدیران، بلکه همه مردم، ارث خویش از انقلاب و ایران را تلاش برای پیشرفت کشور می‌دانستند و در اوج همدلی، همکاری و همراهی مردم و مسؤولان، اگر کسانی به فکر فساد هم می‌افتادند، می‌دانستند نظارت عمومی بر وجدانشان نهیب می‌زد که اگر به دنبال سود بیشتر هستید، تنها راه عرفی، قانونی و شرعی آن تلاش بیشتر در رقابتی سالم برای ساختن ایران است.

از آنچه که پس از آن سالها، خواسته و ناخواسته بر نظام، انقلاب، ایران و مردم رفت، می‌گذرم و براساس روحیه خو‌ش‌بینی، آن هم با نگاه به ظرفیت‌های ایران عزیز، عرض می‌کنم که هر وقت آستین همت را بالا بزنیم و در این اقیانوس عظیم که البته بعضی‌ها برای گل آلودکردن آن تلاش می‌کنند، برای پیشرفت کشور بکوشیم، افق‌های روشن، زودتر از حد انتظار در دسترس خواهند بود.

آنچه در این میان مهم و یکی از شروط اصلی است، مدیریت جهادی مدیران در همه بخش‌های جامعه و پرهیز از دشمن‌تراشی‌های شعاری و پرداختن به سیاست‌های اصولی اقتصاد مقاومتی است که با دو بال درون‌زایی و برون‌نگری، می‌تواند اندوخته‌های علمی و ابتکارات و اختراعات جوانان ایرانی را به تولیدات انبوه برساند که در آن صورت، حتی اگر برای تعاملات علمی و تجربی هم نباشد، برای ارائه به بازارهای جهانی، نیازمند برون‌نگری عاقلانه هستیم که امیدوارم نشست‌های این‌گونه، چراغ راهی برای دسترسی به اهداف مقدسی باشد تا هیچ وقت کفر نتواند در ایران عزیز با فقر همراه شود که «خُذنی مَعَک»

با تشکر از دست‌اندرکاران این مراسم، توصیه و یادآوری می‌نمایم که یکی از بزرگترین مشکلات کشورهای جهان سوم، فراموشی راهکارهای عملی از پیشنهادهای علمی در کنفرانس‌ها و همایش‌هاست، حال آنکه درمان یک بیماری صرفاً با گوش کردن به حرف‌های پزشکان نیست و باید تلخی‌های دارو را نیز برای یک دوره درمانی تحمل کرد.
اکبر هاشمی رفسنجانی
 رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام
کمیته المپیک آمریکا اعلام کرد که با دولت آمریکا به منظور تضمین حضور ورزشکاران کشورهای خارجی در مسابقات بین المللی در آمریکا همکاری می کند.

به گزارش ایرنا از رویترز، کمیته المپیک آمریکا اعلام کرد که امیدوار است فرمان اجرایی دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا ارزش‌هایی را که جنبش المپیک و این کشور بر آن بنا شده اند، به رسمیت بشناسد.
کمیته المپیک آمریکا اعلام کرد دولت آمریکا به آنها گفته است که ممنوعیت سفر شهروندان هفت کشور مسلمان به آمریکا نباید بر روی ورزشکارانی که برای شرکت در رویدادهای بین المللی به آمریکا سفر می کنند، تاثیر بگذارد.
سران کمیته المپیک آمریکا اعلام کردند که دولت آمریکا به آنان گفته برای تضمین حضور ورزشکاران خارجی در رقابت های بین المللی آمریکا اقدام می کند.
لری پروبست رئیس کمیته المپیک آمریکا و اسکات بلکمون مدیر اجرایی این کمیته گفتند که در باره تاثیر این فرمان بر ورزشکاران و مسئولان ورزشی که برای مسابقات به آمریکا می روند، از ما سوال شده است.
به گفته پروبست و بلکمون؛‌‌ دولت آمریکا امروز (سه شنبه) به منظور تضمین حضور ورزشکاران و مسئولان ورزشی همه کشورها در مسابقات ورزشی بین المللی در آمریکا همکاری می کند.دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در فرمان اجرایی خود سفر شهروندان هفت کشور مسلمان ایران، عراق، سوریه، لیبی، سومالی، سودان و یمن را به آمریکا ممنوع کرد.
پروست و بلکمون گفتند: جنبش المپیک بر اصول تنوع و شمولیت، فرصت بنا نهاده شده است. ما ارزش ها را ارج می نهیم و اذعان داریم که تامین امنیت و سلامت برای یک کشور وظیفه دشواری است.
فدراسیون کشتی آمریکا روز دوشنبه اعلام کرد که در نظر دارد یک تیم را برای شرکت در جام جهانی ماه آینده به کرمانشاه اعزام کند
رییس جمهوری، دوازده بهمن را روزی بیاد ماندنی در تاریخ ملت ایران دانست و با بیان اینکه امام همواره امیدوار بود و امید را در دل ملت جاودانه ساخت، تاکید کرد: مهمترین وظیفه، نگهداشت امید مردم است و هر تلاشی در راستای تخریب این امید، خیانت به کشور است.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز سه شنبه در دیدارصمیمی با جمعی از مردم و نخبگان فرهنگی و اجتماعی استان البرز ضمن تبریک فرا رسیدن ایام‌الله دهه فجر، گفت: دوازده بهمن، بازگشت امام و استقبال شکوهمند مردم، پیروزی واقعی انقلاب بود.
رییس‌ جمهوری با بیان اینکه در 12 بهمن امام خمینی(ره) به عنوان رهبر نهضت اسلامی، پس از 14 سال تبعیت و غیبت به کشور بازگشت، گفت: سنت غیبت راهبر و انتظار، ملت ایران را زنده و امیدوار نگه داشته و روحیه ما را در برابر انواع فشارها، پراستقامت کرده است.
روحانی خاطر نشان کرد: امام با اراده، امید و روحیه بلند خود علیرغم اراده حاکمان مستبد و قدرت‌های بزرگ در شرایطی که حتی برخی یاران ایشان هم نگران امنیت جان امام بودند، به کشور بازگشت.
رییس‌ جمهوری با اشاره به سخنان تاریخی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در دوازدهم بهمن در بهشت زهرا(س)، گفت: اراده مردان الهی از حق سرچشمه می‌گیرد و امام در آن سخنان، گفت که دست آمریکا را از کشور کوتاه کرده، میزان رأی ملت است و با کوتاه کردن دست متجاوزین، ایران را ساخته و آباد می‌کنیم و اینگونه شد و مردم با اراده، پیگیری و ایثار خود، کارهای نشدنی تاریخ را به نتیجه رساندند.
روحانی دوازدهم بهمن را روز آزادی و امید همه ایرانیان و روز پایان ظلم و استبداد خواند و اظهارداشت:امام و انقلاب، امید راستین را برای مردم به ارمغان آورد.
رییس جمهوری با گرامیداشت یاد و خاطره آیت‌الله هاشمی رفسنجانی؛ یار دیرین امام و رهبری یکی از سرداران انقلاب اسلامی گفت: آیت‌الله هاشمی از آغازین روز انقلاب و آخرین لحظات زندگی خود از فداکاری و خدمت در مسیر انقلاب، اسلام، مردم، عظمت و استقلال ایران و حریّت مردم، دریغ نکرد.
روحانی همچنین با تجلیل از ایثارگری و جانفشانی آتشنشان‌ها در نجات جان مردم، گفت: امسال دهه فجر معطر به جانفشانی آتش‌نشانان و قدرشناسی مردم است.ایثار و فداکاری آتش‌نشانان برای نجات جان و مال مردم و ادای وظیفه قانونی و از سوی دیگر قدرشناسی مردم و حضور گسترده آنها در تشییع پیکرهای این عزیزان ، دو جلوه مهم این حادثه تلخ بود.
رییس‌ جمهوری قدرشناسی مردم را ارزشمند دانست و افزود: این قدردانی نشان می‌دهد که روح اخوت، برادری و ایثار در میان مردم ما زنده است و در آینده نیز زنده خواهد ماند.
روحانی با بیان اینکه ایمان و امید،  اراده مردم را بر همه فشارهای داخلی و خارجی و رژیمی تا دندان مسلح و مورد حمایت قدرت های جهانی پیروز کرد، گفت:امام(ره)، همواره امیدوار بود و امید را در دل ملت، جاودانه ساخت. امام(ره) همواره به اینکه یک ملت متحد در برابر همه قدرت‌ها ایستاده و پیروز می‌شود و پایان تاریخ، عدل و داد است، ایمان داشت.
رییس جمهوری با اشاره به اینکه امروز برخی به دنبال از بین بردن امید مردم هستند، اظهارداشت: ما دست منتقد سازنده را می‌بوسیم، اما تخریب امید ملت، خیانت به کشور است.
روحانی در بخش دیگری از سخنان خود  برجام را محصول ایستادگی و مقاومت ملت ایران و هدایت‌های مقام معظم رهبری برشمرد و ‏گفت: مهمترین دلیل عصبانیت ترامپ از برجام به رسمیت شناختن حق غنی‌سازی ایران در این توافق است.‏
رییس جمهوری با اشاره به اینکه امروز پس از گذشت یکسال از امضای برجام موفقیت‌های خوبی به دست ‏آورده‌ایم، گفت: امروز یکسال بعد از برجام با سانتریفیوژ آی‌آر8 و سرعت بیش از 20 برابر گذشته، غنی‌سازی در ‏کشور امکان پذیر شد.
روحانی با اشاره به اینکه باید در مسیر حل مشکلات کشور و برداشتن قدم‌های بزرگی که پیش رو داریم، تلاش کنیم، گفت: حل مسأله محیط زیست، نیاز به زمان دارد و باید همه توان ملی را برای حل پایدار مشکلات زیست‌محیطی بسیج کنیم.
رییس جمهوری با تأکید بر ضرورت بهره‌وری در مصرف آب،اظهارداشت: باید برای صرفه‌جویی بیشتر در مصرف ‌آب برنامه‌ریزی کرده و شیوه‌های آبیاری را تغییر دهیم.
روحانی با اشاره به اقدامات و برنامه‌ریزی‌های دولت تدبیر و امید، برای حل مشکل بیکاری و ایجاد اشتغال‌زایی در کشور، گفت: امروز خوشحالم که روند اشتغال جوانان بویژه بانوان سرعت خوبی در یکسال گذشته داشته و باید مسیر اشتغال‌زایی700 هزار نفری طی دو سال گذشته را با شتاب بیشتر ادامه دهیم.
رییس جمهوری با تأکید بر اینکه امید به آینده در مقطع کنونی برای کشور بسیار حائز اهمیت است و ما باید به رشد کشور، اشتغال‌زایی و جذب سرمایه‌‌های داخلی و خارجی و توسعه کشور، امیدوار باشیم، گفت: امسال و در دهه مبارک فجر فقط در استان البرز، 1874 میلیارد تومان پروژه عمرانی افتتاح می‌شود و امروز اساس و مهم‌ترین وظیفه، نگه داشتن امید مردم برای آینده است.
روحانی با اشاره به صحنه های غرورانگیز مشارکت مردم در طول تاریخ انقلاب اسلامی و برگزاری دو انتخابات مهم در سال آینده، گفت: ما انتخاباتی شکوهمند می‌خواهیم که اقتدار نظام و حضور با نشاط و شکوهمند ملت بار دیگر دنیا را شگفت‌زده کند.
رییس‌ جمهوری با بیان اینکه حضور پرشور مردم پای صندوق آراء مهم‌ترین اصل در انتخابات است، خاطر نشان کرد: ماه‌های پیش رو باید ایام وحدت، یکپارچگی و امید ملت باشد. باید با رعایت اخلاق و بالا بردن آستانه تحمل، امید را در کشور افزایش دهیم و امیدوارم در سال 96 ملت ایران، حماسه دیگری آفریده و این حماسه، باعث پیشرفت و عظمت فرهنگ، دین، نظام و ایران عزیز ما شود.
پیش از سخنان رییس‌ جمهوری، سید حمید طهایی استاندار البرز در سخنانی، گزارشی از روند، فعالیت‌ها و عملکرد دستگاه‌های اجرایی در این استان ارائه کرد.
استاندار البرز اظهار داشت: در دهه فجر امسال 295 پروژه با حدود بیش از 1870میلیارد تومان اعتبار در استان البرز به بهره‌برداری خواهد رسید.
طهایی با اشاره به اینکه تعداد سازمان های مردم نهاد(سمن‌ها) در استان البرز از 150 سمن در سال 92، به 400 سمن رسیده و 37 دفتر حزب هم امروز در استان البرز فعال است، گفت: سرمایه‌گذاری خارجی در استان البرز از 26 میلیون دلار در سال 92 به 523 میلیون دلار رسیده و 540 واحد صنعتی نیمه فعال و راکد مجدداً راه‌اندازی شده و قریب 10 هزار نفر نیز در این واحدها مشغول بکار شده‌اند.
استاندار البرز همچنین از اعطای تسهیلات اقتصاد مقاومتی به 273 واحد تولیدی در این استان خبر داد.
همچنین چند نفر از نخبگان و فرهیختگان به نمایندگی از علما، روحانیون و بخش‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی و بانوان استان البرز نیز در این مراسم به بیان نقطه‌نظرات و دیدگاه‌های خود، پیرامون موضوعات مختلف پرداختند.