خوراکیها
آشنایی با خواص بادمجان 7 اردیبهشت -94
آشنایی با خواص بادمجان 7 اردیبهشت -94
بادمجان گیاهی یک ساله
با برگهای بیضی شکل و متعلق به خانواده سیب زمینی است و از زمانهای بسیار قدیم
در هند کشت میشده و از آنجا به نقاط دیگر جهان، راه یافته است.
چین از قرن نهم هجری شروع به کشت و زرع آن کرد. تجار انگلیسی این گیاه را در قرن هفدهم میلادی از گینه به انگلستان برده و آن را کدوی گینهای نامیدند.
در ایران نیز مرغوبترین نوع آن را به کاشان نسبت میدهند.بادمجان دارای کالری پایین است و ویتامینهای گروه B، A و C و مواد معدنی مختلف از جمله کلسیم، فسفر، گوگرد، منیزیم، پتاسیم و آهن دارد.به دلیل کم کالری بودن این گیاه، ماده غذایی مناسبی برای کسانی است که قصد کاهش وزن دارند.
*آشنایی با خرید بادمجان
این گیاه حاوی فیبر بالایی است از این رو برای درمان یبوست نافع است و به دلیل دارا بودن ویتامینها و مواد معدنی به علاوه فیبر برای مبتلایان به فشار خون بالا نیز سودمند است(به شرطی که سرخ نشود).
بادمجان باید کاملاً رسیده مصرف شود، چرا که نارس آن دارای مادهای سمی است و در کسانی که از آسم رنج میبرند، تحریککننده به شمار میآید.تحقیقات جدید نشانگر آن است که بادمجان دارای مادهای ضدتشنج است و در درمان صرع اثر بسیار خوبی دارد.
مصرف بادمجان را به افرادی که از مشکلات گوارشی رنج میبرند، توصیه نمیکنیم، همچنین به علت دارا بودن مادهای سمی به نام سولانین برای افرادی که حساسیت دارند، مناسب نیست، این افراد به خصوص به نمونههای تخمدار بادمجان حساسیت داشته و بلافاصله بعد از خوردن آن، دچار چشم درد شده یا پوست بدنشان خارش پیدا میکند و در مواردی مبتلا به کهیر میشوند.
چین از قرن نهم هجری شروع به کشت و زرع آن کرد. تجار انگلیسی این گیاه را در قرن هفدهم میلادی از گینه به انگلستان برده و آن را کدوی گینهای نامیدند.
در ایران نیز مرغوبترین نوع آن را به کاشان نسبت میدهند.بادمجان دارای کالری پایین است و ویتامینهای گروه B، A و C و مواد معدنی مختلف از جمله کلسیم، فسفر، گوگرد، منیزیم، پتاسیم و آهن دارد.به دلیل کم کالری بودن این گیاه، ماده غذایی مناسبی برای کسانی است که قصد کاهش وزن دارند.
*آشنایی با خرید بادمجان
این گیاه حاوی فیبر بالایی است از این رو برای درمان یبوست نافع است و به دلیل دارا بودن ویتامینها و مواد معدنی به علاوه فیبر برای مبتلایان به فشار خون بالا نیز سودمند است(به شرطی که سرخ نشود).
بادمجان باید کاملاً رسیده مصرف شود، چرا که نارس آن دارای مادهای سمی است و در کسانی که از آسم رنج میبرند، تحریککننده به شمار میآید.تحقیقات جدید نشانگر آن است که بادمجان دارای مادهای ضدتشنج است و در درمان صرع اثر بسیار خوبی دارد.
مصرف بادمجان را به افرادی که از مشکلات گوارشی رنج میبرند، توصیه نمیکنیم، همچنین به علت دارا بودن مادهای سمی به نام سولانین برای افرادی که حساسیت دارند، مناسب نیست، این افراد به خصوص به نمونههای تخمدار بادمجان حساسیت داشته و بلافاصله بعد از خوردن آن، دچار چشم درد شده یا پوست بدنشان خارش پیدا میکند و در مواردی مبتلا به کهیر میشوند.