مزایای خیار

 مزایای خیار 10 آبان – 94
*1. بیش از 95 درصد حجم خیار را آب تشکیل می‌دهد، بنابراین کمک می‌کند بدن دچار کم آبی نشود.
*2.
پتاسیم دارد که به کاهش فشار خون کمک می‌کند. پتاسیم خطر سکته و بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌دهد.
*3.
ماده ضد التهابی به نام فیه‌ستین در خیار، توت فرنگی و گریپ فروت پیدا می‌شود. این ماده در سلامت مغز موثر است و در مبارزه با بیماری‌هایی مثل آلزایمر فایده دارد.
*4.
از پوست در مقابل آثار بالا رفتن سن محافظت می‌کند.
*5.
مواد ضد التهاب موجود در آن با سرطان مبارزه می‌کند.
*6.
به کاهش درد کمک می‌کند.
*7.
گیاهانی که فیبر و آب زیاد دارند، از جمله خیار، باکتری‌هایی که در دهان بوی بد تولید می‌کنند را می‌شویند و از بین می‌برند.
*8.
ویتامین کا دارد و برای استخوان‌ها مفید است.
*9.
مانع از یبوست می‌شود.
*10.
کم کالری است و به تعادل وزن کمک می‌کند.