رئيس مجمع نمايندگان خوزستان: 95 درصد خوزستاني ها ميل به مهاجرت دارند

رئيس مجمع نمايندگان خوزستان: 95 درصد خوزستاني ها ميل به مهاجرت دارند  20بهمن-95
وقتی به دلیل آلودگی روز افزوی هوای استان خوزستان جنگ زده رو به افزایش است که بخشی از دستآورد موهبت ا لهی جنگ خانمانسوز 8 ساله ایران وعراق وا دامه این سیاست جنگ افروزانه است .چون همچنان همایش های نظامی دراین استان جنگ زده بر گزار می شود و این شرایط مکمل فقرو بیکاری و اعتیادو عدم آب آشامیدنی در شهرهای استان شده  که منجر به عامل میل به مهاجرت شهروندان خوزستانی شده است . حال سئوال است که کجا می خواهند شهروندان خوزستانی بروند یا چه کسانی قرار جایگزین شان شود؟ لابد حوثی های یمنی جایگزین شهروندان خوزستانی مهاجرت کرده خواهند شد تاجبهه  دیگر علیه عربستان گشوده شود.

رئيس مجمع نمايندگان خوزستان گفت: به دليل بحران هاي زيست محيطي، بيش از 95 درصد مردم خوزستان ميل به مهاجرت از اين استان دارند.
    
اهواز - خبرنگار کيهان: حجت الاسلام مجيد ناصري نژاد در همايش روز تالاب ها در گيت بوستان اهواز اظهار کرد: ميل به مهاجرت در ميان خوزستاني ها به بيش از 95 درصد رسيده اين در حاليست که اين استان در گذشته مامن بسياري از مردم داخل و خارج از کشور بوده است.
    
نماينده مردم شادگان در مجلس تصريح کرد: مردم خوزستان از شدت گرد و غبار و آلودگي هاي پساب و زهاب و فاضلاب دچار مرگ تدريجي شده اند.
    
وي با اشاره به روز تالاب ها، از برخي اظهارنظرهاي غيرواقعي در اين حوزه به شدت انتقاد کرد.
    
ناصري نژاد با بيان اينکه ادعاي آبگيري تالاب هاي خوزستان که بارها اعلام شده، غيرواقعي است اظهار کرد: نهرهاي مالح، بحره، مارد و سلمانه که در گذشته از طريق سيلاب هاي رودخانه کارون، آب شيرين به تالاب شادگان مي رساندند اکنون يا مسدود شده يا فاضلاب و پساب درون آنها جاري است.وي گفت: از سوي ديگر رودخانه جراحي نيز چندين سال است که خشک شده بنابراين در حال حاضر هيچ آبي وارد تالاب شادگان نمي شود و تنها منبع تغذيه تالاب پساب هاي شور نيشکر است.وي با بيان اينکه قرار بود در سدسازي، حقابه تالاب ها رعايت شود، افزود: درباره سدها چه مطالعاتي شده و اين سدها تا چه اندازه به نفع منطقه هستند.وي طرح هاي انتقال آب ميان حوضه اي را يک خطر جدي براي خوزستان دانست و افزود: اين طرح ها به مصلحت کشور و حتي فلات مرکزي نيست و بايد از اجراي آنها جلوگيري شود.
    
اين عضو مجمع نمايندگان خوزستان، پديده گردو غبار را يکي از تبعات طرح هاي انتقال آب دانست و گفت: اکنون 23 استان کشور درگير اين پديده هستند.
    
نماينده مردم اهواز، باوي، کارون و حميديه نيز دراين همايش خواستار احياء تالاب هورالعظيم شد و گفت: اين تالاب سيستم تنفسي خوزستان است و حقابه آن بايد تامين شود.همايون يوسفي افزود: حقابه اين تالاب 1/5 ميليارد مترمکعب برآورد شده اما تنها 900 ميليون مترمکعب براي آن درنظر گرفته شده است.وي اضافه کرد: اين تالاب بايد در کنوانسيون رامسر ثبت شود.
    
يوسفي با اشاره به ارائه طرح مقابله با کانون هاي داخلي گرد و غبار به دولت اظهار کرد: اين طرح نيازمند 6 هزار ميليارد ريال اعتبار براي پنج سال است و در صورت تصويب مي تواند مشکل گرد و غبار با منبع داخلي را حل کند.
    
وي پديده گرد و غبار، خشک شدن تالاب ها و رودخانه کارون را مهم ترين مشکلات خوزستان دانست و گفت: حلقه مشترک اين مشکلات کمبود آب است، اين در حاليست که طرح هاي انتقال آب از سرشاخه رودخانه هاي خوزستان همچنان در حال اجراست.
    
وي افزود: هم اکنون 12 طرح انتقال آب از خوزستان اجرا شده يا در حال اجرا و مطالعه است.
    
يوسفي تصريح کرد: در اين طرح ها حوضه مبداء حداقل توجه و به حوضه مقصد حداکثر توجه شده است.
    
عضو کميسيون بهداشت مجلس تاکيد کرد: آورد متوسط کارون 14 ميليارد مترمکعب است که در مطالعات طرح هاي انتقال آب 25 ميليارد مترمکعب عنوان شده است.
    
وي از آلودگي هاي نفتي نيز انتقاد کرد و گفت: به دليل سوءمديريت مناطق و شهرستان هاي نفتخيز همچون مسجدسليمان و آغاجاري غيرقابل سکونت شده اند.
    
همچنين نماينده ولي فقيه در خوزستان در اين همايش تالاب ها را ذخاير و سرمايه هاي کشور دانست و افزود: با توجه به مشکلات اقتصادي بايد از اين سرمايه ها براي اشتغال و کاهش خيل عظيم بيکاران استفاده کرد.
    
آيت الله سيدمحمدعلي موسوي جزايري اضافه کرد: در گذشته گاوميش داري، پرورش و صيد ماهي، شکار پرنده، گياهان دارويي و ني، منابع درآمدي مردم از تالاب بوده که اکنون بدون هزينه هاي سنگين و با احياء تالاب ها مي توان از آن استفاده کرد. وي تاکيد کرد: بايد سرمايه گذاران داخلي و خارجي را براي احياء تالاب ها و استفاده از آنها تشويق کنيم.