موسوي جزايري: چاه هاي نفت در خوزستان است اما اولويت استخدام را به استان هاي ديگر مي دهند

آيت الله موسوي جزايري: چاه هاي نفت در خوزستان است اما اولويت استخدام را به استان هاي ديگر مي دهند! 22 آذر -96
در عوض دانش آموزان دختر وپسران دبیرستان های سایر شهرهای ایران از طریق راهیان گور بسیج عازم مناطق عملیات جنگی جنوب کشور می شوند تادرجاده های غیر استاندارد مرگ آفرین کشته شوند. همچنین پول نفت هم صرف هزینه ارگان های سرکوب گر وجنگ افروز وموشکی پاسداران می شود.

نماينده ولي فقيه در استان خوزستان در جلسه شوراي اداري اين استان که با حضور اسحاق جهانگيري تشکيل شده بود، گفت: چاه هاي نفت در زمين هاي خوزستان قرار دارد اما اولويت استخدام به استان هاي ديگر اختصاص يافت.
    
به گزارش خبرگزاري فارس، ديروز کارخانه توليد آلومينيوم کاوه خوزستان با حضور معاون اول رئيس جمهور، وزير کار، رفاه و تامين اجتماعي، وزير صنعت، معدن و تجارت و وزير نيرو در مسجدسليمان به بهره برداري رسيد.
    
ساخت اين کارخانه با ظرفيت 11 هزار تن توليد انواع آلومينيوم در سال 94 آغاز شد. اين پروژه در زميني به مساحت 80 هکتار و سرمايه گذاري 3 هزار و 630 ميليارد ريال اجرا شده است.
    
با بهره برداري از اين پروژه 129 شغل مستقيم و 520 شغل غيرمستقيم ايجاد شده است.
    
سپس پروژه پتروپالايش بختياري توسط معاون اول رئيس جمهور، وزير صنعت، معدن و تجارت و جمعي از مسئولان استاني کلنگ زني شد.
    
بنابر گفته مسئولان اين پروژه، در صورت بهره برداري از پروژه پتروپالايش بختياري به همراه پتروشيمي اوره آمونياک 10 هزار شغل جديد ايجاد مي شود.
    
اسحاق جهانگيري معاون اول رئيس جمهور در آيين کلنگ زني پروژه پتروپالايش بختياري مسجدسليمان اظهار داشت: منطقه مسجدسليمان پيشگام صنعت نفت کشور است.
    
وي در ادامه سخنان خود با اشاره به مشکلات فروش نفت تصريح کرد: به صلاح نيست که روند خام فروشي محصولات نفت و گاز کشور را ادامه يابد.
    
معاون اول رئيس جمهور در ادامه سخنان خود به صادرات برخي محصولات اشاره کرد و ادامه داد: امسال بين 12 تا 13 ميليارد دلار محصولات پتروشيمي صادر مي شود که کمک شاياني براي رونق اقتصاد کشور است.
    
وي در بخش ديگري از سخنان خود به تقدير سرمايه گذاران کشور پرداخت و تاکيد کرد: سرمايه گذاران با ايجاداشتغال و تزريق سرمايه به بازار اميد را به زندگي مردم هديه مي دهند.
    
جهانگيري اضافه کرد: البته اين را هم بايد بگويم برخي در کشور هستند که اميد را از بين مي برند، آنها بدانند که اين کار درست و خوبي نيست.
    
وي به برخي از مشکلات مسجدسليمان اشاره کرد و يادآور شد: در سفر به مسجدسليمان مشکلات آب و فاضلاب اين شهر را از نزديک مشاهده کردم.
    
معاون اول رئيس جمهور خاطرنشان کرد: موضوع آب و فاضلاب مسجدسليمان در قالب طرح جامع آب و فاضلاب خوزستان ديده شده است که با اجراي اين طرح مشکلاتش برطرف مي شود.
    
در ادامه سفر معاون رئيس جمهور به خوزستان، اسحاق جهانگيري و ساير وزرا و رئيس سازمان محيط زيست همراه وي در شوراي اداري استان خوزستان شرکت کردند.
    
به گزارش خبرگزاري تسنيم در اين جلسه نماينده ولي فقيه در استان خوزستان اظهار کرد: خدمات بسيار خوبي تاکنون در استان خوزستان انجام گرفته است که از آنها تقدير مي کنيم.
    
آيت الله سيدمحمدعلي موسوي جزايري افزود: اما انتظاري که ما داريم اين است در مسئله استخدام ها حق و عدالت رعايت شود و حقوق خوزستاني ها در آزمون هاي استخدامي ضايع نشود.
    
وي در ادامه سخنان خود به بيان مثالي در خصوص پايمال شدن حق خوزستاني ها پرداخت و عنوان کرد: شرکت توسعه نيشکر و صنايع جانبي اويل کار با وعده استخدام صاحبان زمين هاي کشاورزي و فرزندانشان، زمين ها را از مردم که صاحبان آن هستند اما بعد از اتمام کارشان همه وعده ها فراموش شد و استخدام ها را به صورت کشوري اعلام عمومي کردند و مردم روستاها بيکار شدند.
    
وي به پيامدهاي اين بي مهري اشاره کرد و ادامه داد: بي توجهي مسئولان شرکت توسعه نيشکر به روستاييان سبب شد که تعداد زيادي از مردم منطقه بيکار و فقير شوند و عده زيادي از خانواده هاي خوزستاني مجبور شدند روستاهاي محل زندگي خود را ترک کنند و در اطراف شهرهاي بزرگ استان خوزستان مانند اهواز حاشيه نشين شوند.
    
موسوي جزايري تصريح کرد: اين روستاييان با کوچ از روستاهاي خود به حاشيه شهرها آمدند که اين موضوع سبب شد در کلانشهر اهواز حدود 400 هزار نفر حاشيه نشين داشته باشيم.
    
وي با تاکيد بر اين نکته که مسئولان کشور در تهران حواسشان به خوزستان نيست و توجهي به اين استان ندارند، با اشاره به آمار بالاي بيکاري در خوزستان گفت: وقتي مردم نزد ما مي آيند و شرح حال خود و زندگيشان را مي گويند شرمنده مي شويم.
    
امام جمعه اهواز يادآور شد: حوزه هاي زيادي در نقاط مختلف خوزستان از جمله رفيع، هويزه و سوسنگرد وجود دارد اما وقتي مي خواهند دو هزار و 500 نفر در شرکت نفت استخدام کنند مردم خوزستان اولويت ندارند.
    
وي تاکيد کرد: چاه هاي نفت در زمين هاي خوزستان قرار دارد اما اولويت استخدام به استان هاي ديگر اختصاص يافت، طوري برنامه ريزي شد که حتي يک نفر از استان ما مشغول به کار نشود که ديوان عدالت اداري آزمون فوق را ممنوع کرد.
    
موسوي جزايري عنوان کرد: اين مسئله صحيح نيست که اولويتي به نيروهاي بومي داده نشود و از تبريز، شيراز، اصفهان، مشهد و تهران به براي کار به خوزستان بيايند، آن وقت جوانان اين استان بيکار باشند.
    
موسوي جزايري با اشاره به موضوع انتقال آب کارون نيز تصريح کرد: گزارشات موثقي از مديران استان مي شنويم که خيلي براي خوزستان خطرناک است که بايد مسئولان آنها را مدنظر قرار دهند.
    
وي ادامه داد: افرادي که گزارشات را به ما ارائه مي دهند هم افراد متخصصي هستند و هم متعهد و مومن و از مديران ادارات و نهادهاي دولتي هستند و ما بدون مستندات حرف نمي زنيم.
    
عضو مجلس خبرگان رهبري تاکيد کرد: در موضوع آب و انتقال آب خوزستان شوراي عالي امنيت ملي وارد شود و جلسه اي تشکيل دهد که هم مسئولان و دلسوزان خوزستان باشند و مسئولان تهراني و مرکزنشين تا اين موضوع بررسي شود.
    
    
نمايندگان خوزستان در مجلس جلسه شوراي اداري را ترک کردند
    
بنابراين گزارش: در اين جلسه شوراي اداري که در سالن سردار سرلشکر شهيد علي هاشمي استانداري با حضور معاون اول رئيس جمهور، محمد شريعتمداري وزير صنعت، معدن و تجارت و محمود حجتي وزير جهادکشاورزي آغاز شد.
    
نمايندگان استان خوزستان در ابتداي حضور خود در سالن جلسه به سمت رئيس سازمان محيط زيست رفتند و نسبت به وضعيت هواي استان اعتراض کردند.
    
نماينده دشت آزادگان و هويزه و نماينده ايذه و باغملک اعتراض خود را با صداي بلند اعلام کردند.
    
پس از آن نمايندگان خوزستان در اعتراض به پاسخگو نبودن رئيس سازمان محيط زيست جلسه را گروهي ترک کردند.
    
    
اعتراض برخي از نمايندگان خوزستان به رئيس سازمان حفاظت محيط زيست
    
اعتراض نمايندگان خوزستان به رئيس سازمان حفاظت محيط زيست، درباره آنچه که نامه وي براي انتقال آب خوزستان عنوان مي شد، باعث جر و بحث بين قاسم ساعدي نماينده دشت آزادگان و هويزه با عيسي کلانتري در حاشيه جلسه شوراي اداري خوزستان شد و برخي نمايندگان خوزستان به نشانه اعتراض، جلسه را ترک کردند.
    
درپي جر و بحث بين برخي نمايندگان خوزستان به ويژه نماينده دشت آزادگان و هويزه با معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان حفاظت محيط زيست در حاشيه جلسه شوراي اداري استان خوزستان، درباره انتقال آب از اين استان به ديگر نقاط کشور، برخي نمايندگان خوزستان در مجلس در اين زمينه به اظهارنظر پرداختند.نماينده اهواز در مجلس با بيان اين که هر کدام از وزراي دولت به دنبال تامين آب مورد نياز منطقه خود هستند، گفت: رئيس سازمان حفاظت محيط زيست به جاي انجام وظيفه اصلي خود، اعلام کرده که در خوزستان آب به اندازه کافي وجود دارد و مي توان نسبت به انتقال آن اقدام کرد.
    
جواد کاظم نسب الباجي در حاشيه جلسه شوراي اداري خوزستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به دليل عملکرد بسيار ضعيف و ناشيانه رئيس سازمان حفاظت محيط زيست در خصوص ارسال نامه محرمانه به منظور انتقال آب از سرشاخه هاي کارون، اعتراض خود را با ترک جلسه شوراي اداري استان اعلام کرديم.
    
وي افزود: رئيس سازمان حفاظت محيط زيست کشور توجهي به وضعيت ريزگردها در استان خوزستان و خشک شدن تالاب ها و نخلستان هاي اين استان ندارد.
    
نماينده مردم اهواز در مجلس شوراي اسلامي تصريح کرد: آقاي کلانتري به جاي انجام وظيفه اصلي خود، اعلام کرده که در خوزستان آب به اندازه کافي وجود دارد و مي توان نسبت به انتقال آن اقدام کرد.
    
کاظم نسب الباجي با بيان اين که هر کدام از وزراي دولت به دنبال تامين آب مورد نياز منطقه خود هستند، خاطرنشان کرد: آلايندگي هاي نفت و نيشکر از نگاه آقاي کلانتري دور مانده و در حال جفا کردن به حق خوزستان است.
    
مجيد ناصري نژاد نماينده مردم شادگان گفت: در استان خوزستان واقعا در زمينه آب در مضيقه هستيم و بحث انتقال آب خط قرمز خوزستان است.
    
وي گفت: کلانتري در نامه خود به طور کلي گفته که خوزستان آب مازاد دارد و انتقال آب از خوزستان مشکلي ندارد؛ پس اين انتقال براي صنعت، کشاورزي و شرب و غيره است.
    
نماينده مردم شادگان در مجلس اظهار کرد: سال هاي زيادي دولت اين بحث را به صورت انحرافي مطرح کرده که آب را براي شرب منتقل مي کند ولي مگر استان هاي کويري چقدر مشکل آب دارند؟ آنها در بخش شرب، کشاورزي و صنعت بيشتر از ما آب دارند.
    
نماينده دشت آزادگان و هويزه در مجلس نيز گفت: رئيس سازمان حفاظت محيط زيست با يک لابي پشت پرده سياسي و بدون مطالعه، مجوز انتقال آب خوزستان را صادر کرده و گفته که انتقال آب از نظر محيط زيست جايز است و مشکلي ندارد در حالي که تاکنون در تاريخ سازمان حفاظت محيط زيست، صدور مجوز انتقال آب نداشته ايم، چون تالاب ها و رودخانه هاي خوزستان خشک هستند.
    
قاسم ساعدي اظهار کرد: ما وظيفه شرعي و قانوني خود دانستيم تا همان طور که با رئيس جمهور در صحن مجلس برخورد کرديم، به نمايندگي از مردم، اين جلسه را نيز ترک کنيم و ترک جلسه به معني آن است که قبول نداريم آب خوزستان منتقل شود.
    
وي با بيان اين که رئيس سازمان حفاظت محيط زيست بايد از مردم خوزستان خجالت بکشد، گفت: ايشان ديروز نامه اي محرمانه براي انتقال آب خوزستان مي دهد و امروز آمده تا مردم را زيارت کند.
    
نماينده مسجدسليمان نيز با بيان اين که نامه رئيس سازمان حفاظت محيط زيست در بحث انتقال آب خلاف مصلحت خوزستان است، گفت: ما خجالت مي کشيم که هر روز اعلام مي کنند امروز ميزان گرد و غبار موجود در هواي شهرهاي خوزستان چندين برابر حد مجاز است ولي مسئولان با سربلندي به خوزستان بيايند و در نهايت چنين تصميمي براي انتقال آب بگيرند.
    
علي عسگر ظاهري افزود: نامه رئيس سازمان حفاظت محيط زيست خلاف مصلحت خوزستان است؛ امروز قصد اعلام اعتراض به معاون اول رئيس جمهور را داشتيم ولي چون خود آقاي کلانتري در جلسه شوراي اداري خوزستان حضور داشت به وي هم اعتراض کرديم.
    
ظاهري با بيان اين که جمع نمايندگان خوزستان تقاضاي لغو اين تصميم را دارند، خاطرنشان کرد: انتظار ما اين است که رئيس جمهور و آقاي جهانگيري پيام رسان خوزستان باشند و نسبت به لغو اين تصميم اقدام کنند و مطمئن باشند نمايندگان خوزستان با چنين تصميماتي که با زندگي مردم بازي مي کنند، اصلا موافق نبوده و هيچ رضايتي ندارند.
    
نماينده ايذه در مجلس نيز با انتقاد از بردن صنايع فولاد و پتروشيمي به مناطق کويري و تامين نياز آب آنها از خوزستان، تصريح کرد: با اين وضعيت به مناطق خود خوزستان با بشکه و تانکر آبرساني مي کنند و اين وضعيت جاي خجالت دارد.
    
هدايت الله خادمي اظهار کرد: ما حتما به نامه آقاي کلانتري، رئيس سازمان حفاظت محيط زيست مبني بر وجود آّب مازاد در خوزستان و بلامانع بودن انتقال آب از اين استان، واکنش نشان مي دهيم.
    
وي با اعتقاد به اين که اين نامه نشان داد که به صورت هدفمند و سازمان يافته به مردم خوزستان آسيب مي زنند، مدعي شد: آب خوزستان را براي تفريحات آبي، باغداري، کشاورزي و صنعت فولاد، پتروشيمي و غيره مي برند.خادمي بيان کرد: تالاب هاي هورالعظيم، شادگان و ميانگران همه خشک و منبعي براي وقوع پديده ريزگردها در استان خوزستان شده اند.
    
    
رئيس سازمان محيط زيست از مردم خوزستان عذرخواهي کند
    
نمايندگان مردم استان خوزستان در مجلس شوراي اسلامي خواستار عذرخواهي رئيس سازمان محيط زيست از مردم اين استان شدند.
    
به گزارش مهر، عباس پاپي، نماينده مردم دزفول در مجلس شوراي اسلامي شامگاه دوشنبه در شوراي اداري استان خوزستان در جمع خبرنگاران در خصوص حواشي پيش آمده در اين جلسه اظهار کرد: اين خطرناک ترين مکاتبه اي است که در طول سال هاي گذشته در زمينه انتقال آب انجام شده، زيرا سازمان محيط زيست که متولي نظارت بر جلوگيري از دستکاري در محيط زيست و طبيعت خوزستان است، خودش متولي اين امر شده و آسيب زننده به طبيعت و محيط زيست خوزستان مي شود. تاکنون هم سازمان محيط زيست هيچ پاسخي براي اين نامه نداشته و در جلسه شوراي اداري خوزستان نيز به حضور کلانتري در اين جلسه اعتراض کرديم و نمايندگان خوزستان همگي اعلام کردند که کلانتري از مردم خوزستان عذرخواهي کند.