"انار" محافظ قلب و عروق. 10 مهر-92
انار از جمله ميوههايي است كه براي كمك به سلامت بدن بسيار مفيد است
و افراد ميتوانند در تمام مدت سال از خواص اين ميوه بهرهمند شوند. انار يكي
از ميوههايي است كه حاوي مقادير زيادي آنتياكسيدان است و ميتواند سلولهاي بدن
را در مقابل مولكولهاي مضر و بيماري زاي راديكال آزاد حفاظت كند. راديكالهاي
آزاد بر اثر قرار گرفتن در معرض نور خورشيد و سموم موجود در محيط زيست و تغذيه
ناسالم در بدن توليد ميشوند. اين ميوه رقيقكننده طبيعي خون است. به طور
كلي دو نوع فرآيند لخته خون در بدن صورت ميگيرد كه نوع اول آن در مواقع جراحت به
بهبود زخم كمك ميكند، اما نوع دوم آن خطرناك است و موجب انسداد عروق ميشود. با
گذشت زمان و رواج الگوهاي ناسالم زندگي ديوارههاي سرخرگها سفت و مسدود ميشود.
خاصيت آنتياكسيدان انار اين است كه از اكسيد شدن كلسترول جلوگيري ميكند و يا به
عبارت ديگر، انار مانع از سفت شدن ديوارههاي سرخرگ با چربي مازاد ميشود. انار
همچنين ميتواند ميزان اكسيژن خون را افزايش دهد و به جريان سريع خون در رگها كمك
كند. مصرف آب انار همچنين ميتواند در مبارزه با سرطان پروستات و بيماريهاي
قلبي مورد استفاده قرار گيرد. نتايج دو مطالعه گسترده نشان ميدهد آب انار،
رشد سلولهاي سرطاني را نيز كاهش ميدهد.